Jul?

Strimmor, ge mig en dröm att försaka,
jag behöver en stilla hamn
och ge mig ett fel som jag kan rätta till
och ett annat efternamn


Idag är det första advent, kul?


Jag är liksom har absolut inte den minsta drivkraften till att skriva ett blogginlägg idag heller, det rinner ut i sanden kan jag känna!


Dagens låt blir stuck on you - Lionel Richie 
80-tals musik är bra faktiskt!


Puss

Fest

Jag har varit på fest, är trött i huvet så det blir inget mer idag, imon kommer det ska du tro!

Victor vs Johanna

Idag har det varit yngst mot äldst, han mot hon, Victor mot Johanna, och som det har gått till!

Först var vi på fantasi och skulle äta lite, han höll låda och svarade "va?" på precis allt som någpn frågade honom, redan här började jag slita mig lite lätt i håret, när vi senare följde emma till matt affären för att hon skulle hämta en matta (surprise, en matta!) Där blir han besatt av en demon och rusar in i skyltfönstret, jag får juu rusa efter och dra ut honom, sen hittar han på en massa annat jävulskap och tillslut får han sitt i vagnen!

Nu ikväll så satt jag med katten i knäet och så kommer han och ska krypa upp, då säger jag att han och katten inte kan vara där samtidigt, då sätter han sig på bordet framför mig och säger åt katten att flytta på sig, det funkar inte så han tar i med hårdhandskarna och flyttar på katten, sen sätter han sig belåtet i mitt knä!
Detta är bara en bråkdel av allt han har hittat på, det måste upplevas!

Dagens låt får bli My love is your love - Whitney Houston, för Robin sjöng deni idol och jag håller alla tummarna (jag har visserligen bara två) för att Johan Palm ska åka ut istället för Robin! Och låten är ju mycket bra!


NU ska jag sova aldeles själv på ovanvåningen hemma hos mamma, gött!

Varför?

Nu ikväll snurrar det så otroligt mycket känsor inom mig, och allt som finns där inne förstoras upp så enormt, det finns så mycket som bara vill ut, det bränner verkligen i hela kroppen! jag slänger ut tankarna här, väldigt ofullständiga, men det måste ta vägen någonstans!


Jag är trött på att alltid få svaret "jodå det är bara bra, hur är det själv?" Det kan omöjligt vara bra alltid, och jag frågar en fråga för att jag vill veta, inte för att jag vill höra ett invant gammalt svar, det är liksom så uttjatat, vi vet alla att att det inte kan vara perfekt alltid!
Vad är perfekt förresten? Jag tog mig friheten och fråga några jag känner, jag fick svaren " något/någon som är fulländad"  "när det är fysiskt omöjligt att bli bättre" men vad är det då som bestämmer det? "vårt cp-samhälle blandat med media typ" "det är nog upp till var å en" jaa det är väl det, jag tror det är vi själva som bestämmer vad som är perfekt, och vi är påverkade av median som säger åt oss vad som är perfekt!



Kärlek är inte hälsosamt, jag diskuterade detta med en vän häromdagen, det finns inget värre än att vara förälskad utan att veta hur den andra personen tänker, du vet inte var du ska göra av allt, och du vågar inte säga vad du känner för att känslan av att vara förälskad är ändå underbar, och det finns en chans att känslorna inte är besvarade, min vän kastade sig ut och berättade, och blev fångad på halva vägen, det fanns känslor från det andra hållet också, och det är här kärleken blir underbar man går på rosa små moln! ända tills det kommer en sten i vägen och man trillar ner från sina rosa moln, man får repor i hjärtat som aldrig går bort!
Denna känslomässiga berg och dalbana mår man inte alls bra av, men man kastar sig in i den, om och om igen, bara för att när man är på toppen så kommer man aldrig ihåg hur det är att vara på botten!



Ibland vore det bättre om man bara gick runt utan tankar och känslor, hade andra som bestämmde allt åt en och inte hade en egen åsikt! Men jag vill inte se mig som en sån, jag stör mig så otoligt på dom som inte kan sätta foten i marken och säga ifrån, veta vad dom vill och ha enormt mycket känslor att leva på, det måste vara en del av människan, för att verkligen må bra så måste man ha en åsikt! Man måste våga stå för den också, men måste helt enkelt vara sig själv, fullt ut!




Jag tror att det handlar om att jag vill känna att det finns någon där, att det finns någon som älskar mig oavsett vad, och någon som bryr sig! Som visar att jag räcker till som den jag är och inte behöver vara någon annan! Innerst inne vet jag att det finns åtminstone någon som gör det, men allt det blir dimmigt, liksom suddigt, ni vet som i ett foto där det är fokus på en sak, och allt annat är jättesuddigt nästan oigenkännligt, när jag vet att en enda person inte gör det, en person som jag totalt borde strunta i, jag är värd något bättre, men det är biologiskt, även om jag vill ha något bättre så kommer jag aldrig kunna byta!








Döm mig inte, för jag dömmer inte dig!

Cause i just dont wanna know!

Idag gick jag upp vid halv elva, förvånansvärt pigg med tanke på att det blev sent igår, också!
Det var mats som jag var hos, lite lättare träning där då:) och sen var det hämtade jag Louise och Resi på fantan och vi körde mot rusta, shoppade lite och sen blev det julpynt för fulla muggar :P

Nu på kvällen har jag varit på träningen, det var spännande på nått sätt :S

Nu är jag trött, och jag ursäktar verkligen intresse nivån i mitt inlägg, men mitt liv börjar fyllas nu, och det är svårt att hitta tiden!

Dagens låt blir All I want for christmas is you - Mariah Carey, för att den är på hjärnan efter dagens julpynt!


Puss

it can only make you stronger!

Idag har det varit soft, först up och till mats, där var det hårdträning på armar och mage, han tycker jag har kroppen för att kunna styrketräna, och det betyder ju att jag kan få en riktigt snygg kropp, jag ska kämpa vidare på det spåret!

sen har jag vilat hemma hos louise, och när jag kom hem vid fem idag så la jag mig på sängen och här har jag legat sen dess, ska snart hämta tvn och bära upp den hade jag tänkt :)


det får bli två stycken dagens låt den första är Live ones - Christian Kjellvander, för att låten är bra, och för att jag vill vara i mariestad nu!
den andra är helt nytt för mig, angels on the moon - Thriving ivory, skitbra!

Bara för att jag inte kunde hitta christian kjellvanders låt på youtube får ni härmed en live verision från en tidigare dagens!







Tack för ikväll!

I found it wont be the same!

Jag är så otroligt trött att det är galet, kanske borde jag börja lägga mig i tid?

Jag blir snart galen på alla dessa mejlen man får, erbjudande om än det ena än det tredje, aldrig något intressant, och jag är oftast inte intresserad av allt datorn kan ta reda på till mig, är jag kär? är jag överviktig? är jag smart? nej spar mig är du snäll, vill jag veta så finns det andra sätt att ta reda på det faktiskt!

Nu sitter jag här med en kopp teé och försöker komma på hur jag ska dricka den på ett smärtfritt sätt! Det går sådär faktiskt, väntar på att det blivit lite jummet :P Men den poetiska inverkan dåligt väder och teé vanligtvis brukar ha har inte infunnit sig och därför blir det inte bättre än såhär! Det enda poetiska som kom upp i mitt huvud hamnade om ämnet kärlek, men det är bäst att låta bli, för det kan man ju älta i oändlighet!


Ave Maria - Beyonce, bara lyssna när hon sjunger "i found heaven on earth, you were my last my first, and then I hear this voice inside..." "you are my heaven on earth, you are my hunger, my thirst, i always hear this voice inside..." det är enormt, finns inga ord!


Tack för idag, och länge leve mångfalden!


Out helt enkelt 

Nu är det klippt!

Idag var jag uppe tidigt, med tanke på hur sent jag somnade igår:P  i vilket fall så var det först försäkringskassan, jag hatar att vara vuxen! :O
Efter detta åkte jag till HLM och klippte av bandet under tungan, det var ju spännande, det gjorde ju ont, men inte så jag skulle dö! Blev dock yr och svag i benen, så dom sa åt mig att lägga mig ner!

Jag har en rackarns träningsvärk i mina vader så jag knappt kan gå, men träningsvärk är en skön värk!


Dagens låt?






Over and..... OUT?!

Go!

Såhär på kvällskvisten blir det inte mycket mer än en låttext, fundera på vilken det är om ni kan! ;D Ha de!


Someone told me to forget you
but how could forget someone that made me, made me love and made me smile
ever since I saw you - you have been the only one I love
you're the only one i want

And I wont go - go away
I will be for you forever - i will always be around
And we will stay - stay together
We will always be together - we will always be the same
And we never wanna change

Now I want to show my inside - everything's for real now can you feel it
Can you feel the things behind you
Living dreams and many options - that is what our lives should be about
You're the only one I want

And I wont go - go away
I will be for you forever - i will always be around
And we will stay - stay together
We will always be together - we will always be the same
And we never wanna change

And I wont go - go away
I will be for you forever - i will always be around
And we will stay - stay together
We will always be together - we will always be the same
And we never wanna change
Never gonna change
No we never gonna change any more

Skit!

jävla skitinternet, håller på att logga ut sig precis som det vill :O

jag har dessutom saft under min höger klick knapp, det är klibbigt när jag trycker ner den!

det har snöat lite också!

We built this city

Eftersom jag har ett så händelsefattigt liv och ingen bensin på bilen så spenderar jag ännu en dag här framför, det är svårt att komma på nått spännade att skriva om då faktiskt!
Ibland önskar jag att det var som i skolan, man fick ett ämne att skriva eller diskutera om, sen kom det som rinnande vatten! Har ni nått ämne på lager ni vill höra mina förklaringar eller åsikter om, så är ni välkommna med dessa i kommentarer!

Mormor är trött på mig har hon sagt, vill jag bo kvar här så får jag börja hjälpa till, så idag har jag städat på mitt rum och laggt in min tvätt i hyllan! Helt seriöst behöver jag ett ställe att bo på! Ingen som vill ha en inneboende? ;D

Dagens första (jag säger första med risk för att det blir fler, klockan är ju bara barnet) låt är We built this city - Starship (glöm palmen och Robins, verision det är inget vidare!)




Jag tackar för mig och säger over and OUT

Plektrum!

Såhär på kvällskvisten, ca en timme efter det jag sagt att jag ska sova så började jag leta efter ett plektrum för att få fram det finaste ljudet som nu är möjligt på min charlie, och jag lovar, jag har säkert haft 20 plektrum minst, men nu hittar jag inte ett enda, jag får köpa nya, och vi tackar för att dom knappt kostar något!
Men i jakten på ett plektrum hittade jag min älskade plattång och annat spännande som var med i bulgarien, detta måste mormor ha städat undan när hon städat mitt rum, och senil som hon är glömmt bort att hon städat undan det! I vilket fall så är räddningen här, och jag kan nu platta håret igen! :D

Dock är det knappt lönt för snart/nu är det vinter och då blir håret elastiskt, och stoppar men en mössa på huvudet, vilket jag ofta gör, så ser ju håret ändå ut som ett helvete när man tar av den, jag får väl platta håret när jag ska göra något kul!

Idag/imorgon är det även den 24 november, en månad kvar till julafton och jag har inga som helst pengar, och inga som helst julklappar är inhandlade! Tur att mina syskon är så otroligt glada över att ha mig som syster så dom inte behöver några klappar! ;D

Jag tänker att näste helg är det första advent, det är alltså helt tillåtet att börja lyssna på julmusik om så önskas, så var på er vakt, det kanske kommer en jullåt som dagens låt inom det närmaste! ;)

Dagens artist är fortfarande Christian Kjellvander med tanke på att jag inte somnat än så är det fortfarande söndag för min del! Men han kan få en låt att sjunga idag också om han vill, Homeward rolling soldier får det bli, den är bra som fasen!


Kolla här, något har även gjort mig på aningens bättre hummör och detta har resulterat i ett längre blogginlägg, visserligen lika meningslöst som alltid, men jag gillar det!


Over and OUT


Days of black

Åhh jag blir knäpp på detta! Förstår inte varför?



Idag har jag varit på kalas, det var ett tag sen jag träffade det folket, så det var trevligt! :)


Jag är aldeles för full av massa olika känslor idag att jag inte vill skriva något, ha det bra! Dagens artist är ännu en gång Christian Kjellvander, genialiskt!


puss

Ashton Kutcher?


Norska!

Jag tittar på en film som heter Trigger, den är faktiskt ganska bra, men den är norsk, och nrska är så otroligt fint språk, men det är också så otroligt roligt språk, att även om det är alvarligt det dom säger kan jag inte hålla mig för skratt ;D
Nu har dom köppt havrefras till hästen i filmen också! ;)
Åhh jag måste lära mig att prata norska, det är underskattat!

Scones och Brownies

Jag måste vara den ultimata sambon! Igår efter idol, innan omröstningen blev jag sugen på att baka, och så blev det också, lagom tills dess att det rikstäckande hjärnsläppet visade sig, och anna bergendahl röstades ut ur idol, så var mina brownies klara, det luktade jättegott i hela köket och dom smakade förståss skitgott också!
Och nu imorse när jag gick upp hittade jag bara ost och smör i kylskåpet att ha på mackan, och vad passar bättre till det än scones?! Ingenting faktiskt, så jag ställde mig och bakade scones på morgon kvisten, men det fanns ingen hemma som kunde vakna av den enormt goda lukten från köket, så jag fick äta scones själv! :(  Jaa jag säger då det skulle det finnas möjlighet så hade jag klonat mig själv och flyttat ihop med mig!

Det är förövrigt skönt att vara ensam hemma, i huset :) Inte ett ljud, och det är stort och mysigt, skulle jag haft en bra bok skulle jag tatt ett bad, så nu får det snart bli en dusch istället!


Och så måste jag säga att det handlar om händerna, det syns på händerna, direkt! det är bara så helt enkelt!


Dagens låt är det backstreet boys som bidrar med, "what makes you different" och detta är för att den är med i "en prinsessas dagbok" den enda filmen jag kunde hitta på tv, och därför tittar på nu! Och jaa låten är ju gullig också!





Over and OUT

Julkalender!

Grattis till alla oss som växt upp på 90-talet, för under denna tidsepok har dom mest lysande julkalendrarna genom tiderna visats,
-90 var det Kurt Olssons julkalender
-91 var det Sunes jul
-92 klasses julkalender
-93 Tomtemaskinen (pettson och findus)
-94 Håll huvudet kallt (eddie och johanna)
-95 Jul i kapernaum
-96 Mysteriet på greveholm
-97 Pelle svanslös
-98 När karusellerna sover
-99 Julens hjältar

Innan dess fanns det små guldkorn som ture sventon (89), Trolltider (85, 79) och Teskedsgumman (76, 67)
Även efter har det väl kunnat finnas lite glimtar så som Diselråttor och Sjömansmöss (02)

Men omröstningen som gjordes 1999 som korade Mysteriet på greveholm till tidernas bästa julkalender håller fortfarande, det finns inget bättre än den julkalendern!


Tack för att ni ville lyssna på mitt uttalande om julkalendrar såhär 8 dagar innan årets kalender drar igång, för gott folm, om åtta dagar är det december! Och nästa söndag är det första advent, tiden går fort när man har roligt!


Nu ska jag bara passa på att utlägga ett klagomål, igentligen borde jag låta bli för jag säger emot mig själv i mina åsikter, men jag måste verkligen!
I dagens samhälle verkar det som om datorn är allt, (redan här börjar motsägelserna, för jag hade knappast klarat mig utan datorn) men det är mejl hit, och facebook dit, och blogg och bilddagbok och fan och hans moster, skulle det vara någon som inte har en mejladress för att dom inte har tillgång till internet så kollan man konstigt på människan i fråga, och folk har knappt någon "live" kontakt överhuvud taget, det är genom alla olika sajter och msn som man för sina samtal numera (även här måste jag erkänna att jag kan sitta flera timmar på msn utan att känna mig dålig) Men kära vänner, hur svårt kan det vara att lyfta på telefonen och ringa och fråga hhur det är? Det värmer bra mycket mer än ett "hur är läget" på msn, eller var har den hederliga gamla fikan tagit vägen? att bara ses i nån timme å snacka lite skit! Nej jag tycker vi borde bli bättre på att inte använda datorn till all kontakt!

Okej, Nu får jag även berömma denna otoliga uppfinning lite också, det finns nog ingestans man kan knyta så många nya band och "träffa" så mycket nytt folk på som på nätet, jag verkligen avgudar människorna som uppfann internet, facebook, msn och allt vad det heter, för det är ändå på sånna ställen man kan hålla koll på dom som man kanske inte riktigt känner att man kan ringa och bara fråga hur det är, och det är helt klart ett billigare alternativ om man känner att man kan faastna flera timmar i telefon!

Lite ris och lite ros, men målet var att jag skulle få ut mina funderingar!

Jag känner att detta blev ännu ett långt inlägg, och jag vet att dom flesta läser typ 70% av det jag skrivit när det är långt, men vad ska man göra åt det när det vill ut?


Och jag är arg på folk! Det finns väl för fan inget som heter laggd på fel håll? vad är fel håll? Kärlek som kärlek och that's it! gå å dränk er!


Jag har satt i en ny månad linser, så nu ser jag inte så smart ut längre!;)


Godnatt, nu ska jag sova! imorgon lär jag bli väckt av en liten pojke som skriker i mitt öra att det faktiskt är "fukust" och sen blir överlycklig och vägrar lämna min sida när jag väl tagit mig upp ur sängen!


Over and OUT


Cut´s like a knife

Idag så ska ni få en insikt av hur det går till hos mats-sjukgymnast!
Jag kömmer mid honey och hämtar louise hos henne, det är kallt ute så hon vill inte cykla, vidare mot xercise sen, på parkeringen klär vi av oss alla tjockare kläder och lägger dom i bilen, mest för att vi inte vill be om att få låna ett hänglås:P
Inser att gamling 1 har den ena motionscyklen på nervåningen, så vi tar oss upp, sätter oss på "sittcyklarna" och tittar på tv, (jaaa vi cyklar samtidigt!) har perfekt utsikt över läskiga damen med asmycke muskler på nedanvåningen, jag och louise konstaterar efter lite showoff att vi har snygga armmuskler!

Sen kommer mats upp och pratar lite för oss, påvägen ner försöker han visa sina skills genom att åka på räcket, han klarar typ två meter, när han är nere så sätter jag mig på räcket för att visa hur det ska gå till, han sår mycket imponerad!;D

Sen kör vi på med våra övningar i gymmet, jag uppmärksammar en riktig snygging, säger till louise att hon ska checka, en man i femtio - sextio års åldern med strumporna uppdragna till knäna, kortkorta shorts, vinröd piké tröja och sånahärade hörselskydd med radio i, sånna som man har när man kör typ traktor! Louise håller helt klart med på att han var riktigt snygg! och resten av träningen i gymmet så suktar vi efter denne man!
När vi är klara med alla möjliga sorts killer övningar så fortsätter vi in i sjukgymnastik rummet, jag ställer mig på en balansplatta för jag var klar, louise hade lite bäckenlyft kvar, å det är nu cirkusen börjar!
Mats frågar mig om jag kan jonglera, jag säger självklart, med två bollar, och märk väl, jag står fortfarande och balanserar på en rund platta! Han kastar bollarna till mig och här står jag nu och jonglerar med två bollar samtidigt som jag balanserar, louise vill ju inte vara sämre och ger sig också på det hela, det går inte så bra!

Sen kommer vi på att vi ska spela gris, när vi balanserar! Louise är inte riktigt den som kastar kompispassarna, så jag förlorar det hela, senare övertalar vi mats att han ska anordna en fotbollsturnering i rummet där man har pass:P Han lovar oss detta och vi har redan utformat lagen, alla ungdommar med korsbandskador som är hos mats ska vara med! ;D Och mats är i mitt lag :P

Vi diskuterar även varför jag ska klippa av bandet under tungan, jag förklarar att det är för att det fastnar och gör ont, mats säger att han tror att det är för att alla killar ska gilla mig bättre!
Sen efter tung/killar disskutionen beställer vi nya tider till nästa vecka, och sen beger vi oss hemmåt!


Glädjande besked dessutom, jag har nu städat ur rummet jag bott i på nedervåningen under hela sjukskrivningstiden, och har nu flyttat upp till mitt mysrum och min kära dubbelsäng! Liite poäng till mig med tanke på att det bara tagit typ två timmar! ;D Jag har hela tiden fått säga till mig själv "johanna, det kan du fixa med en annan gång" eller "johanna, den tidningen finns kvar när du städat klart" en bit påväg?



Dagens låt är kill the lights - Britney Spears, tror nog ni har hört den innan så jag pallar inte länka! :D men det är party/städar t på hög nivå ;D



Puss å kram

Best i ever had

Är det kväll nu? Bra, för här kommer det väl genomtänkta inlägget!


Någon borde verkligen komma och rädda mig för mig själv, för snart kommer jag vara en fara för mig själv! Jag diskuterade min otroliga otur innan, ett avslitet korsband, en mindre lyckad operation med uppkomst av blod och metallätande ilskna bakterier, sår i magen, fem avmagnitiserade bankomatkort, ett avmagniteserat ica kort, en dyr reperation av honey, punktering x2 för att bara nämna något! Jaa men så sa min vän att det måste ju vända snart! och det måste hon ha rätt i, och jag förklarade att det gäller att se något bra med varje motgång, så jag är glad ändå :D

Idag när jag var och handlade på maxi, så glömde jag var jag parkerat Honey, det måste finnas något som gör att man lättare hittar sin bil, om man blir av med den på parkeringen såhär! Undrara om par har sånahär problem? Jag menar den ena månse ju iaf komma ihårg det? Jag måste gifta mig snarast så jag slipper dethär dilemmat!



Pusshej

We had joy, we had fun

Nu har jag varit hos masse, fast rackarn ont i magen hade jag, så mycket träning blev det inte:/

När körde hem såg jag något som borde firas, bensinpriset är nu nere på 10.34kr/l underbart :D

Jag har inte så mycket i huvet just nu, så dessa raderna får bli det enda, menst för att det ska vara uppdaterat! Kanske kommer ett väl genomtänkt inlägg till kvällen!

Nu ska jag duscha, sen ska jag vara huslig och köra handla Valio, Lättfi och mjölk till min kära mormor, jag kan ju använda självscanning på maxi, för man har väl ica kort! ;D


Dagens låt, just det! :D Den jag tänkte först kan jag inte stava till, så det blir Om du rör mig dör jag - Martin Stenmarck För att den låten är riktigt bra! Jag skulle kunna uppmana till att lyssna på den på youtube, men verisionen som finns där är 14sek!

pusshej

Got hit by a train

har partajat lite lätt ikväll, sanning och konka och med andra ord spelades, senare var det utgång, class var grejjen, gratis inträde och garderob:D Love spelade, mys på det! Jag träffade jessica och jag träffade Sara, å såg en massa annat folk :D Härligt å komma ut liksom!

Å nu ska jag tala om för er varför det är bättre med alkohol i kroppen när det är fest! För det första så dricker man sig själv assnygg, för det andra så är det lättare att visa sexställningar på konka med alkohol i kroppen, och sist men absolut den allra största anledningen, när man har en lite högre promillehalt i blodet än normalt är det mycket lättare att gå å lägga sig med allt hårfix utan att bry sig förräns på morgonen, är man nykter så klarar man inte av att gå å lägga sig med hårsprej å det ena med det fjärde!

Å nu ska jag förklara varför det är bättre att inte dricka på fest, man inser att man inte är assnygg, å håller en lite lägre profil, är man nykter har man huvet med sig och kan filma när dom mindra nykra människorna dansar sexiga danser för varandra ;D Man tar dessutom tag i att borsta ut allt sprejet ur håret på kväller redan, och slipper det morgonen efter! Man kan dessutom KÖRA hem till sin egen jättesköna säng! :D


Japp så varsegoda för detta totalt meningslösa inlägg, dagens tredje förövrigt, hoppas ni är glada och så!



Over and OUT

Perfect

Såja nu har jag skrivit min låt! ;) Nej skämt å sido, det har jag inte alls, men det kunde varit jag som skrivit den!

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that
I'm alright
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard
Just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Finally i figured it out!

Nu ska jag förklara för er, att ofta så är det delar av en låttext sm jag har som rubrik, som oftast är helt oberoende av vad innehållet i texten är baserat på!

Med det sagt ska jag säga att jag har varit uppe tidigt å tränat idag, snart kommer jag vara fit igen! :D Å sen var jag hos tandis igen å fick en lös tandställning, så nu kan jag själv välja när jag ska vara snygg ;D

"You are so sexy my love you got me trippin' over my tounge and i cant say what i mean but i mean it when i say that i fell so hard for you that it broke my heart in two"
"like a junkie to a rush i trade my moma for your touch, oh whait that might just be too much well i'll do anything but that"
"so far beyond my imagination"

Dagens låt? Everybody - Sister Hazel

Jag ska köpa en almanacka, för att jag har slutat skolan nu å då kan det vara bara att ha i väskan som jag använder så ofta, och med tanke på att man har så mycket att göra som sjukskriven så kan det vara bra att ha någonstans att skriva upp allt! Öhhh? eller inte kanske? jag ska iaf köpa en för att det kan vara kul!


Jag ska skriva en låt och spela in musikvideon till den i en kyrka! ;D Jag ska bara komma på vad jag ska skriva om ;)


Puss

I know why you're cryin'

Jag tänkte göra det enkelt för mig och helt enkelt bara förla exempel å lägga in en låttext, men icke så nicke, jag är kissnödig så det blir ett vanligt inlägg ändå!

Jag har bytt till vinterdärck idag, jag har även plockat av tandställningen! Surpise liksom!

Jag ska imorgon/senare idag vara hos mats-sjukgymnast kl 8

Jag kan spela Save Tonight - Eagle Eye Cherry på gitarren, dedicated to Matilda Larsson! ;D Men jag får inte spela gitarr tre på natten, det har mormor sagt! ¨Save tonight är också dagens låt, pallar inte göra den "clickable" så ni får checka youtube.com

Jag ska inte sitta uppe för länge och borde därför sova nu!

Jag har börjat varenda mening med jag

Det heter SF PUNKT SE !



Puss på kinden!

Suck!

Nu mina kära vänner ska ni få en förklaring till varför jag har saker som ni så snyggt kallar skit i min bil! Jo för att OM jag skulle få punktering utanför kronofågel kl 22 på en enormt kall kväll, så kan det vara ganska bra att ta på sig dom gamla snickarbrallorna för att inte bli skitig och frysa ihjäl, eller den tjocka tröjan kan vara bra även den för frysa delen! Men det är ju bara OM det skulle hända!

Jävla batterisladd som inte funkar dessutom! Imorgon är det jag som lägger på viterdäck, därmed basta!


Nu är jag bara irriterad så det blir inte mycket mer än såhär!


det blir en snabb dagens låt Seasons in the sun - Westlife, för den hörde jag i bilen innan å jag pallar inte tänka på en bra låt ör jag är arg:P


Over and OUT

Poker face!

Jaa mina vänner, dagen i ord?
Jag vaknade vid tiden som kallas middag av vanliga människor, för mig var 12 morgon! Frågar min kära vän matilda vad som ska ske under dagen, jag tänkte på en av våra berömda road trips, men icke, dagen vigs åt IKEA! Där ihandlas det ena med det fjärde, och johanna, jessica och matilda blir helt klart sugna på att flytta hemmifrån, mitt hem kommer vara absolut skitsnyggt!
På hemvägen kör vi inom mammas place, lämnar av lite grejer där å myser med victor, när vi skulle gå fick vi alla två pussar var, det var snällt av han! :D
Väl hemma bestäms det att Step Up 2 The Streets ska ses, å jisses den är bra, den är snygg å den får en att sitta med munnen på vid gavel över hur otroligt duktiga dom är! Jag skulle vilja kunna dansa! Lär mig är du gullig? ;D

Nu är jag parkerad i sängen med datorn i knäet, det bästa må jag säga! :D Funderar på om jag ska lära mig någon ny lovesong på gitarren, men jag tänker att det får räcka med För Dig av Lasse W sålänge!

dagens låt är en knepig situation, det står mellan Womanizer och Low, men jag tror den senare dra det längsta strået, kolla in videon : Low - Flo Rida se filmen säger jag bara!


Dagen till ära lägger jag även upp en bild på puddingen i filmen!






Over and OUT! 

Vad räknas?

"det är väl tanken som räknas ändå,
jag lever men väntar på smällen"
L.Winnerbäck


åhh vad mycke det finns här inne som bara vill ut, det finns så mycket jag vill klaga på, det finns lika mycket jag bara vill hylla, det finns saker jag funderar över och saker jag helt enkelt bara få ur mig, men jag har så svårt för att formulera det rätt, svårt för att få alla förstå hur jag menar när det står skrivet!


Idag har jag träffat erika, hon ska flytta till stockholm, vissa har det bra! Men det känns fel, hon har ju alltid funnits här! :)


Det handlar om att uppskatta, det handlar om att våga chansa och det handlar om att stå för den man är!


Åhh jag får vara sentimental och djup en annan dag, jag vågar inte släppa på spärrarna nu!



Over and OUT

Thats why!

Back to you - Bryan Adams det säger sig själv helt enkelt! Ungefär lika självklart som Gummibåt - Caramell!

Ok, inte riktigt kanske, senast nämnda är bara till för att man ska fråga sig själv var fasen det var man tänkte på i sina yngre dagar? Men å andra sidan är dom ganska smarta i dendär gruppen, livet är som en gummibåt!

Nu kom mormor instormande i rummet å började diskutera dagens ungdomar, eller rättare sagt att det är en tjej som hotat en annan tjej, inga namn nämda, jag vet inte riktigt det vilka det är som är här och kollar, men den som är hotad står otoligt nära mig, i vilket fall så handlar det om en kille (vad annars). tjej1 är tillsammans med denna killen, å killens kompis frågar vad tjej2 tycker om honom, tjej2 svarar att han är väl söt, å detta får killen reda på, tycker det är väldigt spännande och det jävla puckot berättar detta för sin flickvän, tjej1, som blir rasande, Hotar tjej2 med en massa stryk och kallar henne det ena fula ordet efter det andra! skickar hotmejl och andra obehagliga saker! 
I normala fall borde inte tjej2 behöva vara så rädd för tjej1 för att om tjej2 skulle vilja så skulle hon golva tjej1 med ett enda slag!
Meen nu är ju fallet så att tjej1 inte är född och uppvuxen i sverige, och har därför med sig sina så kallade "homies" överallt, ett helt gäng galna ungdomar i dom värsta tonåren som inte skulle tveka att göra ett och annat hårryck på tjej1!

Ok, missförstå mig rätt nu, jag har inget emot dom som inte är födda och uppvuxna i sverige, sålänge dom anpassar sig och sköter sig, men tjejs2 betende är inget svenskt "problemlösar" beteende det är mer "rör-du-mig-får-du-hela-släkten-på-dig" beteende! Visst finns det renodlade svenskar som har nått seriöst fel i hjärnan, men dom flesta tjejerna som får höra att en annan tjej tycker hennes kille "är väl söt" tänker oftast i sitt stilla sinne att den jävla subban ska inte få lägga ett finger på min kille å sen håller dom ett extra öga på pojksnöret!  

Det jag vill komma till är inte att tjej1 kommer från ett annat land, det skiter jag fullständigt i, men hur faan man kan hota någon såtill den milda grad att tjej2 nu är rädd att visa sig överhuvud taget på ofentliga platser, allt detta pågrund av ett oseriöst uttalande! Och att man vidare inte kan stå upp för sig själv, och ta hand om sina egna problem själv, nej här ska man strö på med släkt å vänner för att vara säker på att man vinner det hela!

Om jag kanske skulle ta å samla ihop släkt å vänner å ge dendär äckliga tjej2 vad hon verkligen förtjänar? Nej sån är inte jag, jag suckar mest, tycker det är förjävligt, tänker i mitt stilla sinne att den jävla subban borde få en rak höger, och väntar passivt på att något allvarligt ska hända och självklart stöttar jag tjej2 till tusen, det kan inte vara lätt!


Här blir man djup och irriterad på kvällskvisten, men jag menar det är ju en fredagskväll, så lite får man väl festa till det? ;) Jag har spenderat kvällen med Charlie i brist på annan sysselsättning (rädda mig från mig själv någon?) Har även hunnit med detdär besöket hos läkaren, sjukhus är alltid spännande? Tittade på barnkanalen i väntan på min provsvar, boom shackalack tror jag visst det hette, det var ett program om en yngre tjej och en yngre kille, (typ 10 - 12) som fick spela in en egen låt och en video till den, låten hamnade om kärlek på internet, vet man ens vad kärlek är när man är så liten? Å vilken förändring det har blivit, när jag var så liten så var ordet "chatta" inget som fans i min vardalgliga ordlista direkt!



Och detta är inte bra för mitt hjärta!


Godnattpuss!


En ängel flög förbi

Idag är jag hos mamma, Victor fyller ett år äldra, han är nu två år och en stor pojke! :)

Det har varit kalas med massa barn i hela huset, jisses säger jag bara!

Bakade även en tårta till kvällens kalas för dom vuxna, mindre nöjd med resultatet, men så är det ibland!

Dagens låt får även idag bli en grupp, Coldplay är det, å det är för att det är otroligt bra musik att köra bil till! Jag älskar att köra bil!

Snart ska jag köra till doktorn!

Over and OUT

Vem?

Om inte han kan älska mig, vem kan då?

Varför vill jag att någon som jag igentligen hatar så otroligt mycket ska bry sig, bara det minsta lilla?

Varför kan han bara inte vara det för mig som en pappa ska vara?



Jag orkar inte, jag vill inte, låt mig bara försvinna!

bussen här utanför går ingenstans...

Nu har jag varit med louise i hässlehom, upp med tuppen, det är jobbigt när man är van vid att sova till 10! Påvägen hem bestämde vi oss för att shoppingsuget var stort, vi funderade över vilket av dom större varuhusen vi skulle välja och beslutade oss för att burlöv ceter eller centersyd fick bli målet för vår resa, precis när vi planerat hur allt ska gå ihop sig med Mats och så vidare riger det i Louises telefon, det var subban och hon ska infinna sig på jobbet för ett arbetspass, därmed gick våra planer i stöpet och är nu flyttade till helgen...

NU ska jag till Mats, å sen ska jag göra ingenting, sova kanske?

Dagens låt får bli en gammal goding! Over my shoulder - Mike and the mechanics, den blir man glad av! :D 



Over and OUT

surrender my soul

Ok, nu får det bli en "kvällens låt" också, bara för att den är så sööt, och för att den är gammal som gatan! ;) You make me wanna - Blue


You know you make me wanna.
You know you make me wanna.

To start it off I know you know me
To come to think of it, it was only last week.
That I had a dream about us, oh.
That's why I am here, I'm writing this song.
To tell the truth you know I have been hurting all along,
Someway let me know, you want me girl.

Everytime you see me what do you see?
I feel like I'm a poor man and you're the queen.
Oh baby, you're the only thing that I really need.
Baby that's why

You make me wanna call you in the middle of the night.
You make me wanna hold you till the morning light.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.
I know this is a feeling that I just can't fight.
You're the first and last thing on my mind.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.

Well I know that these feelings won't end no, no.
They'll just get stronger if I see you again.
Baby I'm tired of being friends.
I wanna know if you feel the same
And could you tell me do you feel my pain?
Don't leave me in doubt.

Everytime you see me what do you see?
I feel like I'm a poor man and you're the queen.
Oh baby, you're the only thing that I really need.
And baby that's why

You make me wanna call you in the middle of the night.
You make me wanna hold you till the morning light.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.
I know this is a feeling that I just can't fight.
You're the first and last thing on my mind.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.

I'll take you home real quick
And sit you down on the couch
Pour some Dom Perignon and hit the lights out.
Baby we can make sweet love.
Then we'll take it nice and slow.
I'm gonna touch you like you've never know before
We're gonna make love all night.

You make me wanna call you in the middle of the night.
You make me wanna hold you till the morning light.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.
I know this is a feeling that I just can't fight.
You're the first and last thing on my mind.
You make me wanna love, you make me wanna fall.
You make me wanna surrender my soul.

This is it!

Oh herre min skapare dagen har varit i en klass för sig, först var jag hos mats sjukgymnast, vi kommerpå att det är sämre och jag måste uppsöka läkare, nog pratat om det, det verkliga målet för dagen var Lomma, KåKå och ett helt otroligt julbord! :P

På vägen ner får vi utstå Mies körande jisses, kommer vi komma fram välbehållna tro? Det gjorde vi dock och nu skulle vi gå runt å prata med försäljare, vara trevliga och verka intresserade, det funkade fint, men ungdomar som Jag Sjöbeck och Mie är väl inte riktigt där för att studera laktosfri mjölk och brieostar? NEJ! Julbordet var ju anledningen till varför vi var där, och som vi käkade sen! Korv,köttbullar, lax, sill, you name it liksom! Efter den varma maten inser vi att det igentligen inte får plats för någon ris alá malta, men detta är ju ett måste, vi går en runda till lägger upp lite smått å gott på talriken, kakor och praliner å kex å ostar fanns det till allmän utdelning, och efter detta är vi så mätta att vi inte vet var vi ska bli av, hittar snapsen, men tänker att den låter vi vara idag, det går ju inte för sig att ta en julsnaps i början på november, där går gränsen! Men herregud säger jag julmusten måste varit spetsad, för alla sitter vi och skrattar tills tårarna rinner, ingen större anledning igentligen, skrattar en skrattar alla helt enkelt, sen räcker det att tjockadamen kommer tillbaka med en kaffemugg med vad vi trodde var kaffe i, inte det nej, den var fylld med choklad och innan budskapet nått alla i gruppen startar en ny skratt attack!

På vägen ut beställer magnus så mycket han kan komma över, köper även ca 50 kg tranbär, han vet inte riktigt vad han ska med det till men det var billigt sa han, sen studerar vi KåKås lager, där fanns det hallonsylt, javisst!
Sen sätter vi oss i bilen för att köra hem, Mie kör och förklarar att sist hon körde hem därifrån hamnade hon i helsingborg, jag förklarar att jag inte vill till helsingborg och försöker förklara rätt väg hem, vi kör fel ändå och hamnar i eslöv, mer rätt är helsingborg iaf och snart sätter vi fötterna på stadig mark igen!
Tack för en superbra dag!


Jag glömde dagens låt! See you soon - Coldplay är ruskigt bra så det får vara den som gäller idag! :D


Nu är jag trött och borde totaldäcka i sängen!


Over and OUT

And you will allways be..

Dagen idag har vat spännande! Först frulle på fantan, tog en penna för det är 10år jubileum!
Sen var det Sjukgymnasten, mycket roligt idag, med snack om framtiden, ett stort hus i thailand (med tanke på att jag ska gifta mig där) Å vars ett rum till alla i gänget, stort nog så alla kan ha en respektive där, en bil till varje par å jag pröjsar allt med mina pengar! ;)
Sen hem till louise å käka kylling, stekt potatis å beasås, GOTT! Sen vidare till ej omnämda ställen, lämnade louise på subban, sen åkte jag och hämta HONEY, nu är jag typ fattig, men det är hon värd! :)
Hem och lämnade honey, sen kom Wayne å hämtade mig, in till stan, käka en macka på subban å sen en chai latte på bunna, synd att bunna inte ligger mer centralt, som tex Bagels, det hade varit mer spännande, i vilket fall så ska jag bli waynes personliga inredare å det ska bli skit kul, hans lägenhet kommer se ut precis som jag vill ha den:P Å så ska jag få en nyckel också, å så ska jag ha maten klar när han kommer hem, herregud vi kommer vara som ett gift par utan allt detdär "vara tillsammans" ;D
Vi diskuterade världsproblemen över våra lattar, jag förklarade för honom att jag redan har planer på att hamna i historieböckerna efter det att jag gift mig i thailand, han sa att han skulle stötta mig fram till den dagen vi insåg att det inte skulle funka, han lovade även hjälpa mig med julgransbelysningen! Toppenkille dendär Wayne, å han är till salu, är det någon som vill ha han? ;)


När jag kom hem frågade lotta mig om jag ville komma å hälsa på, så jag tog honey å hälsade på, det var trevligt!

Imon ska jag på julbord!


Dagens låt är lite av en request, det är Eternal Flame - The Bangles, fast med en twist, tänk er louise p i en indian peruk, lite på örat uppe på en stol på en avskedsfest, ni som var där vet vad jag snackar om, och till er andra måste jag beklaga att jag inte kan lägga upp någon video på detta, för det var helt klart spännande! ;)



Over and OUT

and the last five hours drinking

Jag försov mig idag, jag skulle varit hos mats, men jag försov mig, HALLÅ jag är sjukskriven, och jag försov mig :O

dagens låt är Like a Boy - Ciara, för att låten är bra, musikvideon är ball och Ciara är snygg!


Dom söker konditor på ett café på kreta, och en konditor på NK bageriet i sthlm, jag är sugen på att flytta!

Victors nya mening är "ingen aning"  galet jobbigt när han svarar det på precis alla frågor han får :o


Over and Out

Spent the past five years thinking...

Idag blir det en lista för att jag inte pallar förklara dagen!

Fast jag ska genomföra en undersökning och jag hoppas alla mina läsare så snällt deltar i denna! Jag vill veta hur många av er som faktiskt har koll på vilken låt "miss you like crazy - The Moffatts" är, jag trodde nämligen alla visste det, men efter små studier så visar det sig att det nog inte är så! (eller har jag bara frågat opålitliga människor)

Dagens låt blir TNT - AC/DC för att den låten och åsums bk är fest! ;)


[x] Snott den här listan Som om jag skulle skriva en själv?
[x] Hånglat med en främling  Haha, vem har inte?
[X] Ljugit för en kompis Ajdå, det tar hårt att vara ärlig här, men någon vit lögn har jag dragit till med!
[x] Skolkat  Haha, "jag är nog lite sjuk idag?" ;)
[  ] Varit i USA  Näst efter thailand på bröllops resa så är det målet! ;)
[x] Flugit  Ohja, ett antal gånger!
[x] Spytt i en bar  Haha, i en bar på en restaurang tom! ;D
[  ] Åkt snowboard. Fasen, det vill jag göra, det är sexigt som fan! ;D
[x] Rökt en cigarett  Hm, alkoholen gör dig dum  i huvet?
[  ] Rökt en cigarr  Tack och lov!
[x] Varit full  Hm? Jaa joo, det var därför jag spydde i baren! ;)
[X] Hånglat med någon av samma kön  Jodå sååatteee, det har väl hänt! ;D
[x] Varit kär  Tro det eller ej, men Bg kan hon också!
[X] Blivit dumpad  Jaa å det var ungefär då jag slutade bli kär ;)
[x] Dumpat någon  Hm aa, för det mesta!
[  ] Fått sparken  Nej vet du vad, jag gillar mitt jobb och chifen gillar mig!
[x] Rymt hemifrån  Vem har inte nr man vart liten å bråkat med mamma?
[x] Tagit smärtstillande Jodå, tro olika samtidigt, jävla sjukvård!
[X] Älskar eller saknar någon just nu Victor mest av alla alltid!
[x] Fuskat när jag spelat spel Vill man vinna så vill man!
[x] Varit ensam  Aldeles för ofta!
[x] Somnat i skolan/på jobbet  Hm, på en stol vid diskmaskinen! tror det var min 26e vakna timme!
[  ] Använt ett falskt id  Usch nej!
[x] Blivit missförstådd  haha, det är ganska kul ibland!
[x] Vunnit en tävling   Jag har tagit guld i nån volleyboll turnering en gång! ;D
[  ] Varit med om en bilolycka  Nejtack!
[x] Haft kramp  Kramp i vaden har väl alla haft någongång vid läggdags?
[  ] Ätit ett helt glasspaket på en natt  Ohhnej, det är väl ändå lite mycket?
[X] Hatat mitt utseende  Minst en gång om dagen?
[  ] Varit vittne till ett brott  Tack men nejtack säger jag!
[x] Ifrågasatt mitt hjärta   Alltid!
[x] Varit vilse  Hm vilse i bulgarien har jag varit!
[x] Varit på andra sidan landet  Typ göteborg? ;)
[x] Simmat i havet  Åhus for lajf!
[x] Känt som om jag håller på att dö  Senast för nån timme sen, jag var riktigt kissnödig!
[x] Gråtit mig själv till sömns  Vem kan det bero på?
[  ] Lekt polis och rånare  Jag väntar tills jag är polis på redigt då va!
[x] Sjungit karaoke  Kungen, eller ja kanske Drottnongen av karaoke är jag, deffa!
[x] Gjort något med mig själv som jag inte borde gjort  Det finns en som vet vad, och vi låter det vara så...
[  ] Busringt  Good Girl!
[x] Skrivit ett brev till tomten  Man har väl varit arg för man inte fått vad man önskat sig!
[  ] Tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om  I Thailand då händer det! ;)
[x] Blåst bubblor  Alla barn har väl ägnat sig åt det någongång?
[ ] Förstört en fest  Jag har bara kastat ut dom!
[x] Åkt rullskridskor  Vi spelade landhockey i skolan när jag var lite, jag å "grabbarna"
[X] Burit pärlor På maskerad?
[  ] Hoppat från en bro  Nej, men fy vad ballt att göra det som i stockholm boogie!
[X] Ätit hund/katt-mat  Mie den jävlen fick mig att tugga torrfoder, men det smakar inte som det luktar!
[X] Sagt till en främling att jag älskar honom/henne  Ich Liebe Dich sa jag till Willy i bulgarien! ;)
[  ] Kysst en spegel  Jag gillar inte tanken på att hångla med mig själv!
[x] Sjungit i duschen  Ohhja, vilken show det är när jag duschar!
[X] Drömt att jag gift mig med någon Haha, Thailand har ju funnits i mina drömmar, solnedgång å giftermål å grejer, ja jag säger då det, en dag händer det!;D




pusshej tack för mig!

Mässa

Igår tittade vi på film, och med tanke på att det tog nästan två timmar för oss att komma till videomix (ok, hemmakväll då) och ytterligare en stund innan filmen kom igång blev det ganska sent! så inte förräns halv två låg jag i min egen säng redo för sömnen!
Kl sex imorse ringde min klocka, dags att påminna mie om min snygge skjorta på jobbet! hon hade totalt glömmt bort det, så det var tur jag ringde! Jag somnade om och nu är jag vaken igen, tjugo över nio, fy fasen, det är tidigt och jag ser att hela dagen kommer rinna iväg!
Mässa på yllan idag, å sen blir det "fotbollsgala!" ikväll, spännande värre!:D

Med tanke på min hektisaka dag så hörs vi förmodligen imon igen! ha det bra! :D

Dagens låt är Just dance - Lady GaGa för att den är bra som attans fortfarande!


Over and OUT

And i give up forever to touch you!

Ibland önskar jag att det kunde vara enkelt, att livet bara var till för att leva, att vi slapp göra egna val eller ha några känslor, ibland önskar jag att vi kunde säga precis vad vi känner och se hur reaktionen blir, blir det en possitiv reaktion är det bara leva vidare, men blir det en negativ reaktion tar man tillbaka allting, alla glömmer att det är sagt, och vi går vidare som innan!
Nu är det inte så, livet är det svåraste som finns, och känslorna styr livet, vi är rädda för att säga vad vi känner för att en negativ reaktion väger tyngre än en possitiv!


Idag har jag fikat med mamma och victor på stan, det var mysigt! Victar kommer in i en leksaksaffär och blir överlycklig när han hittar en traktor med vagnar å grejjer, självklart får jag ju köpa traktorn för att få honom där ifrån :O Är jag för snäll kanske?
Ikväll är det film, får ladda upp nu asså, det kommer bli spexat!  :)
 

Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt, är så trött på alla mejl och koder.
Jag vill ha dig här och påriktigt inatt, och suga liv ur din halspulsåder


Dagens låt var det också ja! Gotta be somebody - Nickelback för att den är asbra, och för att den inte får mig att bli semtimental deppad!



Jag saknar dig?


Over and OUT

It geni?

Oh nu skulle jag kalla mig smart! eller nått, jag har i vilket fall fått den trådlösa routern hemma hos min mamma att funka, detta betyder att jag kan ligga i soffan med datorn i knäet även här! :D Jag känner mig bra! :D

Och jag känner att jag sköter min roll som gudmor till min kära lillebror, han säger "herre gud" allt som oftast!


Nu ska jag checka bilderna från igår!


From the outside looking in

Hemma hos mamma, hon blev sjuk, så jag fick köre henne hem från mormor, och nu kan jag inte komma härifrån :S

Nu är jag då långt ifrån civilisationen, men jag klarar väl mig!

Idag har jag åkt buss för första gången sen jag tog studenten ;) oh herregud säger jag, när jag väl tagit mig till och upp på bussen så får jag ett sms om att min fika kompis är sjuk, så det är bara sätta sig på bussen hem igen när ja kommit till stan! ;)


Dagens låt? Jaadu, det finns ingen musik spelare på denna datorn, även om den är flash, tror inte min mamma prioriterar musik när hon sitter här... Men det får bli Anthem - Zebrahead, bara för att den är bra!


Pusshej


BG goes party! ;)

Party på en onsdag? Javisst! Alkohol och mediciner? Nej!
Nyker på fest idag, det var nice som fasen säger jag, herregud var skönt det var å komma ut å träffa lite nytt folk! Tack Louise!

Och vet ni vad? Jag har KÖRT BIL! :D



Pusshej leverpastej

God damn you're beautiful!

Nu har jag varit hos sjukgymnasten igen, det är spännande detdär, det händer grejer liksom! :P Har fyra cm mindre i omkrets rumt mitt vänster lår än mitt höger lår, det ska det bli ändring på!

Idag händer det inte så mycket för övrigt, ska ligga under mitt sköna täcke å bara mysa och lysna på softish musik, och med denna fina övergången kommer vi härmed in på dagens låt, God damn you're beautiful - Chester See så galet fint att det är en självklarhet!


puss!
Over and OUT

Läs!

Jag satt och läste tidningen när jag åt frukost och fick syn på något mycket intressant, Cássandra Brodins krönika på sidan 10 i B delen! Jag försökte hitta krönikan på nätet,, men den fanns inte, så har du tillgång till en tidning, så läs den! Det är något av det bästa som har stått i tidningen någonsin!

Nu ska jag städa :D

Godmorgon!

Igår var jag och åt med Wayne, det blev på bunna med tända ljus och annat mys, det var trevligt å träffa honom igen å snacka lite skit, vi gratulerar Wayne till lägenheten och välkommnar honom till stan med öppna armar!

Senare blev det datorn och då menar jag verkligen lite senare, jag gick å la mig ungefär när jag brukar börja jobba, verkligen inte mig emot, mendet var inte så spexat när mormor dönar in i rummer å säger att det är dags för att städa, jag är trött, å ska jag då kunna städa ovanpå allt? Oh NO! Naje det får helt enkelt bli högsta volym på datorn å så städa fort, för då har jag tid över till annat roligt som tex... hrm ja just det?


Idag blir det ett par dagens låtar, och det är för att jag inte kommer komma ihåg låtarna om jag ska dela upp dom på olika dagar! Men dom är värda att lyssna på, och dom kommer idag gå några extra gånger under min städning!
först å främst har vi Forever med Kiss, för att låten är bra och jag älskar början på låten!
Sen har vi gamla godingar som Rocksteady love och Hello Hey med victoria silvstedt från den tiden då hon var snygg och så har vi självklart You got med systrarna Graaf man blir glad helt enkelt!


Nu kallar frukosten på mig, eller ja inte frukosten utan den som gjort frukosten kallar, så jag ska genast rusa ut i köket och äta, ha en bra dag!


Over and OUT


//

Aldeles för lite att göra för att uppskatta det, så sant som det är sagt!

Idag känner jag mig sådär otroligt djup och fundersam, vad är på riktigt och vad är inte, vad är meningen med livet, och vad ska man orka lägga energi på och vad ska man inte?
Idag är jag stark, jag skulle kunna ringa honom och be honom dra åt helvete, be honom inse vad fan det är han sysslar med, och säga att jag aldrig mer vill se honom, eller höra något ifrån han, någonsin igen! jag klarar mig bra ändå, och vem fan vill ha en pappa som ändå inte bryr sig?


Det blir dagens artist idag och inte dagens låt, Christian Kjellvander, det är enkelt! mest för att du är söt och för att det är bra musik!

 
Ge mig en kalldusch och väck mig till denna dagen påriktigt!


Over and OUT

Omelett?

Satt här och funderade över varför man igentligen säger omelett när man tar kort? eller cheese? orden har ju en helt annan mening igentligen, och vad är pilutta dej för nått? hm, jag kommer bli knäpp om jag ska sitta å fundera över sånna ord, och man börjar dessutom funderar över vanliga ord som gaffel och strumpa, det är bäst att låta bli att tänka så mycket och bara låta det vara som det är, även om det är knäppt som fan! 

C, Am, Dm, G

Nu är jag galen på allt vad ackord heter, när jag försöker spela så blandar jag bara ihop alla, bäst jag låter charlie vila lite! Nästa projekt är dock Söndermarken med Lars Winnerbäck, för den är enkel, jag ska bara sluta slå knut på tungan när jag ska försöka säga till mig själv vad det är jag ska spela :D

idag är det söndag igen, ligga hemma och titta på film? javisst! men jag har redan sett alla filmer jag har hemma så jag funderar på om jag kanske ska försöka tvinga mormor att köra mig till stan så jag kan hyra ett gäng :)


Dagens låt nr 1 är 100 years med five for fighting, för att den är asbra på högsta volymen när du sitter i bilen! :D
Dagens låt nr 2 är För dig med kungen! här har ni förklaringen till varför:

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig




Over and OUT


It's killin me!

Knäet repar sig, och jag är glad för det, värre är det med magen, och jag måste säga att jag helt ärligt faktiskt är livrädd, för som mamma sa, "går det hål och du inte har koll på det så kan du dö tillslut"  Just nu har jag rackarns ont, men det är bättre att bara stänga av och låta bli att tänka på det, då slipper jag inse att jag kanske inte alls är på rätt håll!

Mamma ringde mig imorse och frågade om jag hade käkat frukost, pucko tänkte jag, jag sa ju till henne att hon väckte mig.. I vilket fall så kom hon och hämtade mig, och vi käkade sen frulle på fantan :D Sen var vi en vända inom Åhlens, dom har ju julgrejjerna framme och det gör att jag smått får panik!

Igårkväll var jag social för första gången på länge, matilda och jessica kom och hämtade mig och vi tittade på idol och en kärleksfilm och skrattade åt saker som man bara förstår om man har gått i skolan ihop i 3 år! :D Det var skönt som fasen, och jag uppskattade det enormt!

November är månaden då det händer grejjer! min sjukskrivning är slut när denna månaden är slut, en ny tatuering är inplanerad, och även min otroligt snygga tandställning åker denna månaden, lite tråkigt faktiskt, den har liksom snarare hjälpt mig än stjälpt mig när det gäller raggen ;) Jag säger då det att man blir ensam sen man har fått tandställning är bara en myt! ;) I vilket fall så är mina tänder nu otroligt raka och det är ju snyggare! :D Victor fyller helt otroliga 2 år också, vad köper man till en tvååring i present då? 


dagens låt var det också ja.. jaa det får bli Bounce - Sarah Connor, mest för att videon också är ball!

ha de fint! 
Over and OUT
 

RSS 2.0