You spin my head right round!

Idag har jag "sympati slutat snusa" med chefen, riktigt dåligt humör och sådär kort stubin att jag blir räddför mig själv, visserligen inte elak, men det har kokat inom mig, jobbigt värre!

Det finns så mtcket som människor gör annorlunda, alla äter olika, gör vid sig olika och klär på sig olika, och skulle man behöva göra som någon annan en dag så är hela dagen förstörd, vi är så otroligt inkörda i våra gamla spår att man blir deprimerad.. jaa här kom jag inte längre i vad jag skulle säga för jag såg nyss Laila Bagges sista dans nr i Let's Dance, heeelt underbart!

Laila Bagge är ruskigt duktig och enormt snygg, japp jag håller minsann på att hon ska vinna, men med tanke på att den enda som jag hejat på som vunnit i någon tävling någonsin är Agnes Carlsson så kommer hon antagligen inte göra det..


Dagens låt får ju självklart bli All By Myself - Céline Dion




You'll be right here whith me

ojdå, nu äre ett tag sen minsann, jag har väl helt enkelt inte pallat?


och frågan om jag gör det nu heller, jag vet inte helt enkelt! Förövrig är det bara bra, jag lever liksom!

nu har jag suttit här i typ 10 minuter, jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva om, jag har liksom så mycket tankar som inte går att skriva ner, det går inte bara att välja..




Dagens låt kan ni få!


Jag vill gå hem med dig - Lars Winnerbäck, mest för att jag vill det, och för att jag faktiskt köppt biljetter till hultan idag och då ska jag rocka med Lasse!



The pride is not broken

Bg ska bli bildad! Jag har nu kännt pressen, typ alla pluggar ju på högskalan numera och jag vill såklart inte vara sämre, så jag har sökt två kurser, vi år väl se om jag kommer in, det hade minsann varit väldans trevligt! Dessa kurserna är ju då på 25% kväll, så det kommer bli soft! jaa jag är taggad faktskt! :)

Förövrigt är maten klar nu, men ingen wayne hemma... Och jag har fått bestämma vilka veckor jag vill ha semester, så att nu känner jag mig vuxen, väntar bara på deklarationspapperna nu! ;)


Dagens låt blir tro det eller ej, en Kent låt! det blir en kent låt imorgon också, men vi börjar med 400 Slag







Jag ska skriva om dethär med skylla ifrån sig endag, jag orkar int nu bara!
Puss å hej

Jag har väntat på ett regn

Hm tråk resulerar i lista!



ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? Haha denja, 34 minsann å dar, dvs 14 år äldre än mig! :)

Hur många har du varit riktigt kär i? 1

Vad tycker du om kärlek? det kan vara fint, men det är svårt!

När kramade du någon sist? Emma, på jobbet idag, men det vart en minikram

Saknar du någon speciell person? Ja Victor Nilsson alltid, och så finns det dom som inte bör nämnas vid namn

Har du svårt för att bli kär? Jaa, men det är för att jag inte träffar rätt

När kysste/hånglade du med någon sist? Tss, jaadu, det måste vara ca en månad sen

Ångrar du det? nej, man ska inte ångra något!

Är du singel? Ja, big times!

När fick du senast en komplimang? Typ innan idag?

Har du hånglat med någon av samma kön? Ähum, nej? Jo men självklart!


HAR DU NÅGONSIN:


Varit medvetslös: Näe :)

Hånglat med nån riktigt ful: haha näe, bara de snygga är bra nog åt mig :P Iaf så är dom snygga när jag är full!

Hånglat med fler än 5 pers: Jaadå!

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Skulle det vara något ovanligt? Ja men det har jag :D

Gjort något riktigt dumt? ja, det har jag nog!

Gjort något du verkligen ångrar? Näe, man ska inte ångra!

Varit nykter på nyårsafton? Visst, när man vart mindre såå!

Åkt ambulans? Näe minsann å dar!

Gjort nåt olagligt? Kört för fort å sådär?

Blivit polisanmäld? Näe! :)

Fått din mamma att gråta? Aa men det har jag säkert!

Slagit ner någon? Nej, jag är inte så våldsam, tro det eller ej! ;)

Skämts över dina föräldrar? OM jag har! ;)

Skämts över dig själv? Jaadå, in the old days!

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja men klart jag har! :)

Tar du droger? Näe fy för sjuttsingens

Dricker du? javisst, helgalkolist eller ungdom, you name it!

Vilka kläder sover du i? Shorts å T-Shirt!

Vad hatar du verkligen? Caroline Af Ugglas, annars är ju hata ett starkt ord!

Varit kär? ja, minsann å dar det har jag!

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Jaa, det har jag :P

Är du ensam nu? Ja!

Vill du gifta dig? Jaa men det vill jag nog, fast vill inte min partner gifta sig så är det ju inte så att hela världen rasar samman!

Vill du ha barn? Jaa, men inte just nu :)



SENASTE PERSONEN SOM:


Sov i din säng? Wayne och jag sover ju i samma

Såg dig gråta? Ojdå, det måste vara typ Mamma

Fick dig att gråta? Sibastian, eller minnet av Jacob

Du delade en cigg med? bäst på fest och sånnt minns jag inte!

Du gick på bio med? Tha Fantasi Gäng! :)

Skällde på dig? Mamma har den uppgiften!


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:


Gråtit? ja

Kramat någon? Ja

Pussat någon? ja

Köpt någonting? ja

Sjungit? Tss jaa alltid!

Saknat någon? Jaa

Varit full? Näedu, det har jag inte! :D


Lost as far as i can see

jag tänkte bara meddela att Frida Snell är asbra, hur kan jag missat henne? ja det kan vi fråga oss, här har ni i vilket fall en av hennes låtar! Känns som jag hört den innan!



Stay the night

Melodifestivalen? Jodå såatte, är det nmån som vill flytta med mig till ett annat land?  Jag gillar alcazar som bara den, jag hoppas fortfarande att dom ska vinna, precis som jag tror på att Alice kommer röjja mattan med Kevin i idol! 
Usch jaa, jag är lite hes nu, när jag insåg att poängen inte skulle räcka för mina lovers i alcazar så la jag mig platt fall på golvet och uttryckte mina känslor! Men here it goes, älska alcazar! :D







Puss å kram

I want you to fly whith me

Pappa ringde nyss, berättade att min lillebror ska döpas den 29e och så snackade han lite skit, frågade hur det var med mig å vad jag hittar på å sådär, han verkade uppriktigt bry sig!
Det gör mig verkligen helt förvirrad, saknar jag honom och en relation med min pappa, eller vill jag inte ha nått med honom å göra? är jag fortfarande rädd för att han ska svika och såra som innan, och värre än någon någonsin kan?

Jag tror det kan vara så att jag är dum nog att sakna honom, för jag känner inte att jag är arg längre, det tog inte emot att svara, och det gick å prata med honom utan att vilja avsluta samtalet, jag tror han anstränger sig, han har trotts allt en familj som behöver honom nu, han har kanske insett att om han ska ha något kvar så får han börja bry sig!
Men sen är jag fortfarande rädd för att komma för nära, för jag vet att ju närmre man är någon desto mer ont gör det sen! Vi får se, det kommer kanske nya bakslag, det är absolut inget ovanligt i mitt liv, ett steg fram två bak, alltid!

En vit helg, det är vad jag sattsar på, gårdagen var det harry potter och så ska det låta, idag blir det melodifestivalen å gott käk, alla andra ska visserligen ut å festa så jag får väl vara själv om jag inte tar röven och drar mig hem till skogen och dom små trollen där! :)


Dagen låt mina vänner det blir Perfect - Simple Plan






Över änd Out

Is'nt it strange

Hrm så var de med det, jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu asså! Börjar jobba kl 2 imon, eller ja inatt kanske man säger.. Men en dagens låt ska jag väl kunna få fram, Happy - Intwine får de bli!




Jag vågar inte!

Idag på jobbet säger den nya praktikanten (hon har varit där i två dagar) Åhh vad bra du sjunger johanna, verkligen! (detta med en gnutta ironi i rösten) jag tänker såhär, iom att hon inte är den första som säger det så kanske det är så :P Men med tanke på att det tog henne en dag att även komma fran till och berätta för mig att jag är störd, så får jag ju tro på det också, för det är fler som sagt det till mig :P

Igår kunde varken jag eller wayne somna när vi gått och laggt oss, så jag sa till han, "ska vi leka en lek?"  och FYY på er, nu vet jag vad ni tänkte, men nej, vi lekte en namnlek, jag sa ett namn å sen sa han ett namn söm började på bokstaven mitt slutade på :)  Skitroligt faktiskt!


Livet som sambo går som på räls, det är liksom handling på maxi, diskussioner om vad som ska käkas, och sådär, jag gillart, man har liksom någon att dela den jobiga vardagen med, och med en vän som wayne kan det bara bli skoj:D


dagens låt mina vänner, det blir Johnossi - Man must dance




Du är så mycket vackrare än vad du tror!



Till dig!



Youre everything to me

Helgen i ord?

fredag började med jobb, ganska mycket å göra faktiskt, sen blev de hem å chilla tills wayne kom hem och erika kom hit, då blev det maxi för inhandling och käk, sen drog vi igång med förfesten, och innan vi tog tåget mog HBG kollade vi en exra gång på internet, jo Christian Kjellvander skulle börja spela kl 23! :)
PÅ tåget skickar vi sms med en desperat 14åring som skrivit sitt nr på tåget, använder solglasögon och flummar almänt rundor :D Väl i staden långt borta möter vi Johannes och drar vidar till The Tivoli, i kön träffar jag Walter som berättar hela sin story om att hans syster dog för ett år sen och att han inte har något kvar här, och ska flytta hem till detdär landet som jag inte kan stava till, men det ligger vid österrike och börjar på s!
När vi väl kommer in och ska köpa dricka inser vi att på det jävla sället ska man behöva visa leg varje gång man ska ha nått, vad är det liksom?

i vilke fall så får vi reda på att vi missat kjellvander, han började spela kl 21.30! Vi får a det som det är och dansa å röja bäst vi kan, tills någon släpper en stinkbomb på ena dansgolve, vad är detta liksom? :O Vi lämnar sället vid halv två, då har vi dansat klart, vi tappar erika, så jag och wayne bestämmer oss för att inta lite natta maud, subway har stängt? dåligt det också! i vilket fall har seven eleven öppet så det blir en torr macka där!

Vi märker nu att tåge inte alls går 05.50 som det står på internet (inte hbgs fel visserligen, men ändå) utan det går 07.30, aldrig i livet att vi lägger oss som en lodis på stationen i 5h, nej hotell är grejjer det, 1200:- för 7h på hotell, jaa man ska väl festa med stil? eller hur var det nu?


Nej jag gillar krisianstad, och ska verkligen sluta att klaga på denna staden, för den är faktiskt underbart bra! :D



I dreamt you like a bird
Songs left half-heard
I wanted to be around
Your back and where I'm bound

...and it's in the eyes or the air between our.
....most fires, burn out in an hour

And I want you more than need you
Cause who needs trouble ticking dear
Saved the final call
And oh so sad to hear

....and it's in the eyes or the air between our
...fire, burn out in an hour!




Långa nätter....

Jag glömde skriva en rolig grej :P

Inatt när klockan ringde vid 03.30 för att jag skulle gå upp så hör jag Wayne fråga, "är det din väckarklocka?" jag svarar att det är det, då fortsätter han med"det blåser mycket ute idag" mhmmm svarar jag "jaa du får akta så du inte blåser bort"

Jag undrar om han kanske fortfarande sov, eller hur det ligger till, rörigt var det iaf!

Mie är inte den enda som rör ihop det i kassan förresten, för ett tag sen frågade killen på Bunna mig om jag ville ha legitimation, när har undrade om jag skulle ha kvittot!

hrm tack igen!

When the mountains seems to high..

Idag äre party i HBG som gäller, med två av mina favorier Erika aká Tingeling, innan var hon och jag som helan och halvan, och så äre min sambo Wayne, en av dom roligaste människorna jag känner!

Ahh idag har jag så mycket jag bara skulle vilja spy ut, men allting lämpar sig inte för bloggen, och ibland bör man bara vara tyst och räkna till 10!

Jag är ju egentligen bara glad, och social idag, synd bara att inte en jävel är ledig samtidigt som jag och kan underhålla mig! Så nu sitter jag här å har allsång med mig själv,  hoppas inte grannarna är hemma! ;)


Dagens låt är I Believe - R.Kelly




tack för nu!

I try to be strong

"grattis till träningsvärken" det var det första mats-sjukgymnast sa när jag berättade om att jag knappt kunde röra mig av smärta, han blev överlycklig, och när han är glad är jag glad, det betyder ju att det äntligen händer bra grejer, så nu lägger vi i en växel till och sen är vi igång! :)


Och jag stör mig fortfarande på att det finns folk som inte kan säga precis som det är, säg hur det ligger till iställe så man slipper gå å tro saker!

Idag är jag faktiskt på bra hummör, en annan har ju fått ledigt på lördag, så det är fest i HBG på fredag som gäller, Christian Kjellvander spelar så det ska bli najs om man säger så, det är fritt fram att hänga på faktiskt! :)


Jag är en sån person som skulle kunna ha fem olika jobb, ett varje dag måndag till fredag, för omväxlings skull, jag skulle ha kvar det jag har nu på måndagar, på tisdagar vill jag vara polis, bartender på onsdagar, på torsdagar är jag gärna reseledare och sen avslutar vi med ambulans sjuksköterska på fredagar! Jag har en förmåga att tröttna fort tror jag, det är som när man kämpar för något man vill ha, när man väl fått det tröttnar man liksom, jag ska hitta ro i migsjälv och det jag gör, så jag inte tröttnar på allt och alla hela tiden, det är faktiskt inte så kul!


Dagens låt... det måste bli en låt jag hittade på youtube bara sådär, den heter Take me to you - Jenny Nygren








Tack å hej!

Need somebody!

Jaa idag då? Det är liksom blankt idag, å jag har mjölkj i bilen, ska köra hem å sova!

Dagens låt är Hold On - Neverstore feat. Lazee men den finns inte att bädda in, så ni får Right Now med Akon också, den är riktigt bra!






det blir ingen middag till någon btw, här tänkte jag mig en trerätters med fina grejer men nej visst slipp då! ;)




Jag gillar er! Ha en bra dag! :)

Could you ever be real?

Alla nu satt jag här å försökte komma på något lika slagkraftigt som "våga vägra Vinterkräksjukan" kampanjen på allas läppar (gå med i facebookgruppen som jag grundat vettja!) I vilket fall, något lika slagkraftigt om Tigerbalsam, men jag kommer inte på något annat är typ "alla älskar tigerbalsam" men det blir ganska tamt! Jag kan ha en tävling minsann, den som kommer på något som slår högt om tigerbalsam lovar jag att bjuda på middag! :D

Jag och Pelle på jobbet stog och diskuerade sex, kärlek och krav inatt, jag sa till honom att övning ger färdighet (han är 43 bast) och så sa han att dom han vill öva med vill inte öva med honom och tvärom, så sa jag till honom att han får sänka sin standard lite, då sa han att det vägrade han göra, å då frågade jag honom vem som är den ultimata, och då säger han colin i bridget jones dagbok, han erkänner härmed att han faktiskt är bög!
När han sen kastar över frågan till mig om vem som är den ultimata, och frågar om Markus Schenkenberg är de så säger jag, NEJ tack, jag vill gifta mig med Pink, han ber mig då att skicka ett friarbrev till henne, och detta hade jag gjort om jag inte redan har en annan jag ska gifta mig med! ;)


Jag sa till victor "bit inte på skeden" då tittar han lugnt på mig och svarar "jag biter inte... jag tuggar!"

När jag hade vari inne och tagit blodprov och sen kom ut till pojken igen så tittar han på mig och säger "Hanna, Jag älskar dig"  Hela väntrummet enas i ett högt "awwwww"

Hälsat på mormor, hon kämpar på fint, det är hårt å se henne så svag faktiskt!


Dagens låt har ni fått, ha en bra dag, jag gillar er! :D



Puss på


This doesnt need to be the end

Jaaa men jodå såatteee, så är det bara!
Nu skulle jag behöva en resa till varmare breddgrader, typ thailand hade vart najs då va!
Jag är ur form och orkar faktiskt inte skriva en massa!


Dagens låt talar för sig själv, håll tillgodo! :)


RSS 2.0