...it's an arms race!

omomomom om man har.. eller asså nu är det såhär att jag läste tidningen häromdan och blev sådär väldans arg på nå vis!
Det var en tösabit, eller egentligen inte för hon gick i nian och är därmed en ganska stor flicka, inte kroppsligt sett nu utan åldermässigt sett, men jaa det jag skulle säga var att hon sa att om hon hade fått bestämma för en dag hade hon laggt ner fotbollen i princip och alla dom pengarna som går till fotbollen nu skulle gå till hemlösa och svältande barn i världen..
Sure thing, dom som spelar fotboll på proffs nivå svälter verkligen inte, men det finns miljontals som gör det, och det borde kunna gå lite mer pengar till dom, MEN att lägga ner fotbollen är idioti, och detta säger jag inte bara för att jag själv skulle ha svårt för att leva utan det, utan för att för dom som är duktiga på det och får pengar för det är det faktiskt ett jobb, precis som att producera skivor och ha gig är för musiker, och det ligger ju nästan mer pengar i musiken, men den är det ingen som klagar på för det finns alltid någon sorts musik som passar!
Man måste inse att bara för att man själv inte gillar något eller tycker något är värt att finnas så finns det dom som kanske har det som ett jobb, eller som tycker det är galet skoj! 

Mina funderingar gick därmed till att undra hur gammal man är när man inser sånt, för att för mig var det en självklarhet, men tydligen inte för denna 15åring!



Och nu vart det sagt att jag skulle skriva något roligt, men jag är mest rolig i verkligheten faktiskt! ska försöka mig på nått en dag! :D



Puss


It´s aint a scene..

efetrsom jag nog är bäst i sverige på att skriva totalt meningslösa inlägg så tänkte jag göra ett sånt nu!



Puss ¨å gonatt!

And im not missing you at all

Nu vet jag precis vad det är jag vill skriva, men jag har liksom inte riktigt möjligheten att få ut det på rätt sätt, det finns människor som verkligen kan få ut det på rätt sätt, det finns dom som kan få en inhandlingslista verka intressant och massmord verka rätt, dom kan detdär med att skriva och få det låta övertygande och intressant, även om det inte alltid är det.
Fast dom som kan använder det ofta till att få ut alla dom tankar och värderingar som jag tror att alla har egentligen, jag tror, eller jaa jag kan nog säga att jag vet att alla människor har tankar om det mesta och man sätter värderingar i princip allt!
Dock finns det dom som aldrig säger vad dom tänker eller tycker, alldrig lägger sig i en diskussion och tycker det är lättast att bara hålla med det som sägs och nu tycker jag att dom gör fel för jag tror att alla människor mår bra av att få säga hur dom ser på olika saker, och framförallt så är det många gånger det som gör dig till den du är!

Som sagt tar det bara slut sådär väldigt ofta, men jag skriver det i alla fall!

Det jag ville skriva innan utan att veta hur var att när man ser tillbaka på något i efterhand så är det ofta inte alls så som man trodde att det var när man var mitt i det!


Jag har en förmåga att väldigt ofta blanda in gröt, mackor och bilar i mina liknelser om mina relationer till folk, men denna gången är det ingen liknelse, nu älskar jag bara gröt för att det är just gröt!


dagens låt är Hey Ya - Will Young, bara fö att den är mycket bättre när han gör den än när outkast gör den!



Tack för mig!


How will i know

Jahaja mina vänner, jag har faktiskt inget vettigt att skriva så varför jag skriver då har jag ingen aning om faktiskt! Har målat klart mitt bord nu, "it takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is" fick det stå, skitbra faktiskt! Tänker inte kommentera det hela för det kan bli långt då! :)

klagade på praktiskt taget allt i mitt liv för ett par dagar sen, då sa mamma till mig att du har tak över huvudet och en familj som älskar dig, det finns dom som inte har det! och så är det ju faktiskt! det finns gånger man säger "det finns alltid någon som har det värre" och det låter definitivt som en av alla klyscher men så är det ju faktiskt, jag har inte det så jävla illa som jag själv tycker när problemen hopar sig!


nu orkar jag inte mer! ska hjälpa syrran å klä en bok, det var ju inte hudraår sen man klädde sina böcker vaa! :P

Mini pride om två veckor, eller jaa 9 dagar drar det igång, om jag är laddad!


dagens låt mina vänner Your guardian angel - The Red Jumpsuit Appartus är mer än bra!

och så ber jag om ursäkt för dom gående månadernas insnöande, det ska inte hända igen! :)

You had a good girl..


i wanna tell everybody

JO men vet ni vad, nu mår jag sådär illa,fast ändå inte igen! Tänkte bara berätta att även om det kan verka så så är jag faktiskt INTE dum i huvudet!



Jag tro att det kan vara så ätt när något gör jätte jätte ont eller är väldans obehagligt så förtränger man precis hur det känns, man kommer ihåg att de gjorde jätte jätte ont, men man kommer inte riktigt ihåg hur på nå vis! Kastade mig upp på britsen i röntgenrummet idag, flashbacks från dendär regninga augusti torsdagen 2007 som förändrade mitt liv likt inget annat, jag skulle milt sagt vilja kalla det tortyr det dom höll på med på röntgen och det trotts att dom hade gett mig morfin... vissa saker får en att minnas..

Vissa saker får en minnas saker man egentligen vill komma bort ifrån, tex låtar, platser eller händelser. men jag antar att det är nödvändigt för att bearbeta det som hänt, det är totalt onödigt egentligen att stänga ute något/någon för att man ska få lättare att gå vidare och tror att man vinner på det i längden!

och just det, det som vartit förut gör dig till den du är idag, glöm aldrig det!





You are so sexy my love
You got me trippin' over my tongue
And I can't say what I mean but I mean it when I say
That I fell so hard for you that it broke my heart in two
Now I'm wrapped in black and blue
You know I'm crazy 'bout you




You got growing up to do

Jag brukar aldrig svära, men FÖR HELVETE, så känner jag nu ungfär! Man skulle kunna säga att jag mår lite illa också! Alla hanterar vi saker olika och jag hanterar det såhär! Ett stort leende på läpparna och asgarv, min enda reaktion och jag tycker det är illa! Usch nej, rör mig aldrig mer!


Nu ska jag nog upp på stan å fika, först lägga i en ny maskin tvätt bara! :) Sen vart det käk hos morfar ikväll tror jag bestämmt och imon är planerna ledighet! Kanske en runda till väla med syrran, mest för att jag gillar henne! :) Igår förresten! Då lira vi innomhus fotboll, pojksnörena utmande och trodde ju det skulle bli en lätt match att dra ner tjejerna i fördärvet, men INTE det nej, tjejerna tog hem det hela ganska stort och killarna vägrade att ens säga hejdå! :P


Puss hej, jag gillar dej!


 




Jag sa livet blir bättre, när man vet vart man ska!

Om livet kom med en ångra knapp, som när man gjort fel på datorn, skulle man använda den då? Vill man verkligen kunna ångra något man gjort och vill man göra det annorlunda? nothing more to it!

Hade jag vetat hur allt skulle bli skulle jag spela mina kort annorlunda!


Missade en stensäker chans med något som aldrig skulle bli nå mer i helgen, för att jag alltid ska ha så bråttom överallt! Jag gillar lediga helger minsann, fast vem gör inte det?
idag känner jag mig allt annat än organiserad och detta röriga blir nog inte mer förståligt än såhär!




Jag hatar mig själv när jag känner mig otrevlig, men jag har vetat hela tiden tror jag, och det är otroligt hur någon kan sjunka från så mycket mer till någon sorts likgiltighet! tack för det liksom! Egentligen vill jag inte ha mer med detta å göra faktiskt!


Ha de!


RSS 2.0