We'll make the most of it

varför tänker man ens tanken att ha strumpor på sig i sängen? och varför kan det aldrig finnas en tvättid till mig när jag behöver det? Varför blir skåningar så förvånade varje gång det är vinter och snön faller att alla liksom bara stannar upp och funderar på vad det är istället för att skotta bort skiten? Varför finns det inte fler timmar på dygnet och skulle man kunna leva på koffeintabletter och 2h sömn?

påtal om koffeintabletter känner jag att det är kanske något jag borde införskaffa? snitta fyra timmar per natt är kanske inte jättebra för kroppen och när ögonen går i kors blir det svårt att se vad man gör för tårtor! Jag går till apoteket i eftermiddag!

Jag köper en overall också! eller åtminstone sånadär byxor och jacka! jeans var inga bra utekläder kom jag fram till, nääe ska de va så ska de faaaan va påriktigt! :D


from paris to berlin!!



Over änd ut!


Let's bring it back

Man blir tydligen sjuk av att sova för lite, men det är ju ganska lätt att bota det, om man bara hittar tid till det!

vart och tittade på alliansen igår, sjukt bra att vi faktiskt vann över knislinge som slog ut oss förra året men det känns ju skit att man inte får vara med och lira! Å andra sidan hade jag väl inte kunnat gå på en vecka om jag gjorde det, mitt knä är åt helvete! Det är inte någon som känner att dom vill byta? någon som inte är så aktiv och som bara jobbar, helst ska du jobba med något som man sitter ner mycket för jag klarar inte av att stå upp mer än sex timmar på ett sträck! Fast nu ska vi väl inte klaga!

Satt i ishallen i tisdags och skulle byta om till träning med typ U18 i omklädningsrummet brevid vilka hade sin stereo på högsta volym och helt plötsligt så sätter dom igång "don't stop believing - Glee" Alltså Glee är asbra, men är det verkligen vad killar i den åldern lyssnar på och är det verkligen en låt man laddar upp med när man ska träna en sån sport som hockey? Det var oväntat men vi klagade inte!


Over änd ut

I would catch a grenade for you

jag var i göteborg med världens bästa, träffade världens finaste påväg dit och hade världskul! sedärjaaa!

Vissa är bra på att springa fort, andra är en hejjare på lira boll, några andra är duktiga på att åka snowboard och någon annan år en riktig fena på att rita, Jag däremot är så sjukt bra på att duscha att det borde vara mitt jobb! jaa sova är jag också sjukt bra på, även om det händer sällan, men det borde också vara mitt jobb!

och dethär med att man inte kan vinna om man inte spelar på lotto har jag funderat sjukt mycket på och insett att jag borde göra något åt det, så nu ska jag spela på lotto och vinna massa pengar! :D

ursäkta dålig uppdatering, men jag har vart på rymmen i göteborg som sagt! det är kul nästan jämt!



over änd ut

I Hope That I Don't Fall In Love With You

Jag är ganska klok, för jag har kommit på varför unga människor så som studenter och ensamstående mammor/pappor aldrig vinner på lotto! Jag vinner inte heller på lotto och ingen av mina kompisar heller! Vi vinner inte på trisslott heller och efter nogranna undersökningar och uträkningar har jag kommit fram till att man kan inte vinna om man inte SPELAR, sluta klaga nu!


Jag brände mig nyss på STEKJÄRNET, det heter stekjärn för att det var gjort av järn förr! Vart kommer panna ifrån liksom? :O I velket fall gör det snuskigt ont och det är inte okej!





ibland känns det som kärlek vid sista ögonkastet

Brace yourself

Jag är kär, ni ska få se varför...


            



Jaa som synes är det alltså inte samma människa på båda bilderna, men jag hoppas att jag får vara kär i två st samtidigt! :D Amer Heard och isabelle gulldén om ni ville veta! :D



alltså jag måste vara världens snällaste människa, eller är det bara när man äter pepparkakor man bli snäll? jag tycker ju helt klart att det borde räknas om man bakar dom också! för jag har bakat massor pepparkakor idag! och då ska vi verkligen inte tala om hur många jag bakat dom senaste veckorna, det är liksom knappt okej! men vah har jag för val? och jag ska dessutom baka mer än 10 gånger så många till! Är det någon som vill byta jobb med mig?



Och vet du vad, jag tror inte du vågar! ;)

God it feels so good!

Jag har påbörjat min tränarkarriär! den ser ljus ut och jag kommer klättra likt ingen annan, landslaget nästa liksom! först måste jag bara få ungarna fatta att det är fotboll vi tränar, snacket gick ungefär såhär :
"alltså, måste man beställa tomtem om han ska komma?"
"Äter du gris elle ko?"
"kan vi inte få hänga i domdär i taket, ELLER kan vi inte ta ut repen?"

Jaa ni fattar, var faaan kan jag köpa tålamod? på samma ställe som jag får kroppen på köpet när jag köper ett par trosor ur en katalog antagligen! där kan man även köpa ett bättre minne och en snygg fru!


Varför blir man elak och bitter när man håller med någon om dennas slutsatser? så som " Jag var verkligen urdålig på detta" och om nu människan är det är det väl ändå mest ärligt att bara säga "ja det är du" men nej då blir man plötsligt otrevlig, nej då ska man svara"nejdå, det var du inte alls, fortsätt bara, övning ger färdighet" eller nått annat smörigt, jaa för då är man ju inte alls falsk??


häromnatten drömde jag att jag födde ett barn, jag hade inte vart gravid utan åkte in till akuten och födde ungen, sen sa jag "blir det inte mer än såhär?" och när dom kom med ungen till mig sa dom"jaa vi fick raka han på ryggen för han var lite hårig" jodåsåatteee, jag börjar bli orolig!!



fågel fågel, du har en fågel på dig!


you don't have to keep me but, tonight please keep me warm

I min telefon finns en funktion där man kan läsa vilka ord jag själv laggt till i T9 ordlistan, jag tänkte ge er en liten lista på exempel vad jag har laggt till!

BALI  coccosmjölk   coolare    cupcakes    diss    Banda    biffen    fajn    falukorv    flator    fylle    färs    glajjor    hallelujah    halsat    jägarn    kvasten    latex    lodis     paxat    sprattelvatten    tsunami    äckel


Jag tänkte jag skulle försöka sätta ihop en text som alla orden innehåller, så vi får ett hum om vad det är jag skriver i mina sms! 

"På BALI, har vi halsat coccosmjölk blandat med spratelvatten vi hade fylle och malde falukorv till färs, sjöng hallelujah med glajjor på, vi fick en diss av ett äckel och klädde oss i latex! vi gömde oss för en tsunami med ett fajn gäng flator som vi paxat och skickade jägarn efter cupcakes! vi banda allt ihop medans en lodis flög förbi på kvasten! Vi fixar biffen och kommer alltid vara coolare än ER!"

Ähh okej, det kan ju diskuteras? 


detta lyssnar vi på en söndagkväll! 




Over änd UT







  



Can't we pretend

Okej, jag har cravings! det enda jag vill ha är en nalleformad reflex! en såndär som man hade när man var barn.. Alla borde ha en reflex i höger jackficka så man inte blir påkörd! endast dom starka överlever, alltså dom som köper en reflex! Och har man en nalleformad reflex så blir man odödlig, jag LOOOOVAR!!



Jag köppte nya hockeyrör, vill man ha nått här i livet får man fa se till att skaffa det själv! det är ju inte mer med saken! men en nalleformad reflex hoppas jag någon annan kommer skaffa åt mig!


elin sover på soffan, jag hittade henne påvägen hem imorse och tänkte att okej hon kan väl få soffan! sen gick vi och åt pizza! Där jag nös och hälsade mina bordsgrannar hej och välkomna, trodde dom iaf! så var inte fallet och elin höll på att duscha mig i cola! det är fan sista natten hon sover på min soffa!


Over änd UT

Youre every minute of every day

jag började kl 06 imorse, och kommer börja kl 00 ikväll! livet är hårt som dom säger, men det hade ju klart inte vart så spännande om det var lätt! :D

Har vart på gesällutdelning, dom fick ett diplom och någon sorts käpp! Jag har inte plats till nån käpp här hemma så jag tänker inte ta ett gesällbrev!

jag älskar hockey också, det kryper lite i kroppen en fredagkväll som denna när det inte är träning, men what to do? nääe precis!


Over änd ut

Don't you let go yet, no it's not to late you know

jag bor själv och gör vad jag vill, så som att lägga mina skitiga strumpor på mattan och dricka direkt ur juicepaketet! Juicepaketet som jag förresten fick sätta in i kylskåper förhand innan!

skitsnön bara faller och faller, trevligt och mysigt men vadfan ska vi med mysigt till när skiten kommer regna bort innom en vecka och då blir det allt annat än mysigt, nej då blir alla bittra! precis som jag!

har insett att jag satt upp ett tack kort från ett bröllop jag var på i somras med klisterlappar som det står "singel" och "villig" på, vad hände där liksom!?


Och när vi ändå är igång tackar vi människan som bytt färg på min blogg, hon är bra för att hon har ett körkort!

As we search for the promised land

Varför kan vi inte få vara lite mer som Harry, ni vet killen med träpinnen och osynlighetsmanteln?! Potter nivet! Jaa asså jag har suttit i timtal och försökt få juicen in i kylen bara genom att tänka det! den har inte flyttat sig alls! inte ens lite! Jag hade även trollat mig ner i sängen, ombytt och klar! det hade varit fint! Visst för att jag är magisk på många andra sätt men trolla kan jag, inte ens med knäna!








Jag äter vitlök, dricker mjölk, tränar fast att jag är förkyld och bryr mig inte alls om att det inte är bra för mig, du har aldrig varit bra för mig men det bryr jag mig inte heller om.



You may say im a dreamer

jag är inte irriterad ofta, inte arg heller och skulle jag vara det så hör man inte det på mig, men något som får bägaren att koka över och det svartnar för ögonen är praktikanter eller dumma människor överhuvud taget! Dryga människor och nördar gillar jag inte heller! Jag är hemsky ledsen men jag kan inte hjälpa det! Nu får ni ju tycka att jag är en nörd om ni vill, men jag älskar migsjälv ändå!
I vilket fall inga namn nämda men man har fått höra det mesta! idag sa jag " Du kan ju sopa upp detdär" och hon svarar "Varför ska jag alltid plocka undan efter dig?" Jag känner här hur det kokar fullständigt och samlat försöker jag tala om för henne "för att jag SÄGER det" är dom helt dumma i huvet eller? och att stå uppe på mig för att se vad jag gör känns väl jävligt onödigt? Man har väl förfan egna fötter att stå på? Och visserligen gillar jag närhet med bara från människor jag inte känner för att strypa på direkten!

Idag är en sån dag jag skulle kunna spraya hårspray på en spindel och sen plocka av den benen, ett i taget bara för att se den lida!



RSS 2.0