Revenge is sweeter than you ever were

Antingen tänker jag för mycket innan jag säger något och säger därför ingenting, eller så tänker jag inte alls och säger något som blir fel!

Det har vart en hård vecka, mamma på sjukan, jag blev tvungen att köra hem från fest och diverse annat som inte passar i bloggen, men jag är glad att den nu är över och det är ju förra veckan nu! :)


Jag skulle ju kunna tillägna min blogg till två personer i fortsättningen för det är nog tack vare dom den finns kvar! ;) Dessetom dessa två som påverkat bloggen mest, den ena som nog ligger överst på listan av flest kommentarer och den andra ligger faktiskt bakom färgvalet på bloggen! ;) Jaja nu är bloggen för er iaf! :P


Åhh just det, jag hade liksom glömt bort att jag faktiskt ska titta på Winnerbäck när han kommer till staden DET händer, det kommer ju bli helt underbart! Winnerbäck är verkligen kungen! :D Såatteee jodå, så är det bara? ;)


Untouched



Puss


I never ment to..

Igår hade jag bestämmt mig, nu var det dags att lägga ner bloggen, men nu idag när jag var påväg att verkligen göra det kände jag mig inte riktigt klar! Jag har nog ändå lite kvar att förmedla till mina med människor!

En älg är enormt stor, och när den står mitt i vägen kan man inte köra runt den, tur för mig att den flyttade på sig OCH att den lille bebisälgen inte sprang upp på vägen som han hade tänkt!


nu ska jag hem å sova! fint det faktiskt, och jag måste säga att jag gillar sängen! :D


Puss, typ?

But baby that's all i need, someone like you, burning through me

Nu har jag börjat detta inlägget på säkert 25 olika sätt och inget låter bra, jag har bara helt enkelt svårt för att få ut vad det är jag vill, det som finns i mitt huvud som är aldeles för svårt för mig!


Just nu vill jag bara ha någon som bara sitter brevid mig, helt tyst och bara sitter, mest för att det behövs ibland! Inte närhet utan närvaro, två helt olika saker! Många gånger är det bara närvaron jag vill ha, det där som tar bort ordet ensam!



Everytime i think of you i always catch my breath, and im still standing here end you're miles away! I spend my time just thinking about you and its almost driving me wild...


Nu är jag inte med på denhär leken längre!

Det är inte mitt fel, det var inte jag som börja! ;)

Det är ingen bra kväll, inte alls faktiskt! Galet trött på allt nu och skulle bara vilja rymma bort från livet! Inte alls pepp på varken jobb eller skola och jag börjar fundera på om jag verkligen gör rätt i alla lägen! Det har dck fungerat bra hittills och borde göra så också i fortsättningen... Känner på mig att det blir en hård vecka nu, så det är väl bara till att göra det bästa av situationen!
Haj å ivaj å ha det bra, åhh just det, vi ses aldrig mer igen ;)



puss eller nått

Never is enough!

"Jag tror jag är dum som skriver detta i bloggen, för det är aldeles för många som läser det, borde jag låta bli? Jag tror att detta kommer bli ett av dom inläggen som jag så vackert kommer ta bort om ett par timmar när jag hunnit tänka på saken!"


10min tog det, sen plockade jag bort det, fråga mig istället, jag berättar då!

Bra grejer....


Baby thats all i need!

Haaj å ivaj! Snart daks (dax) å köpa blannevann (groggvirke) för man ska ju vara ute i tid har jag hört! Fast som mie och sjöbeck säger, jag kan ju blanda spriten med saften! ;)


Jodå så atteee, jag är på oförskämmt bra hummör trotts omständigheterna!


Jag ska bli straight, för gayvärlden är helt sjuk! Alla känner alla och alla har varit med alla, eller det känns som det iaf! Men jaha det kan ju också vara lite spännande å sitta å diskutera med sitt nya ragg vilka tjejer man har gemensamt, och jämnföra erfarenheter, eller nått... :P


Och jag är jättekär också, i alla mest hela tiden! Fast Lars Winnerbäck har ju mitt hjärta för evigt! Just nu är jag lite flyktigt förälskad.. i Tyler Hilton!


Och nu är det slut på dethär tramset! Snart behöver jag skriva ett seriöst inlägg!


Puss  å köss!

Du är så mycket vackrare än vad du tror!

howdii fuckerz!  eller näe, skämms på mig så säger man inte alls!


Jag har det bra, så bra som det ska va! Tror jag iaf :D
 
På lördag blir det spexat skulle jag tro, så är det bara!

Nu blir det saft! och detta var väl det mest meningslösa inlägg jag någonsin skrivit, och man skulle kunna säga som så att jag är väl ungefär lika gles i huvet som detta inlägget är! HUED heter det ju faktiskt här i skåne..



PUSS Å SÅNNT MYSIGT!





Jaa just det, jag vill ha dig utan kläder på?

Sin With Sebastian

Okej Pillas fel dethär, men jag går och sjunger på världens tjatigaste låt, so here it goes!
Och jaa just det, jag sjunger ju inte den för någon, det kan ju kanske bli fel då..


Spotify





Shut up
and sleep with me
Come on why don't you sleep with me

Shut up
and sleep with me
Come on uh huh and sleep with me

I love your body
Not so much I like your mind
Infact you're boring
Pretend not being of my kind
You keep on talking of some girl I don't know
When will you shut up and when will we go

You were young, you're free,
Why don't you sleep with me?

Shut up
and sleep with me
Come on why don't you sleep with me

Shut up
and sleep with me
Come on uh huh and sleep with me

Don't you listen to those old conventions
No try to suppress your real intentions
You're open minded, at least that's what you keep on sayin'
Don't be afraid of doing what you're best at

Shut up
Shut up
Shut up
Shut up
Shut up
Shut up
Shut up
Shut up...up...up

You were young, you're free,
Why don't you sleep with me?

Shut up
and sleep with me
Come on why don't you sleep with me

Shut up
and sleep with me
Come on uh huh and sleep with me

Well i've never been this broken

jag orkar egentligen inte! Stockholm var fint, galet och allt detdär ni vet, och där lämnar vi det också!

Jag har tänkt på dethär med feber, man ska ju ha runt 37 grader när man är frisk men om du har typ 39 grader är man sjuk, får man sen 40 blir man jättesjuk! det är bara två grade upp till 39 och ganska logiskt nog då 3 upp till 40, och man märker en enorm skillnad! men skulle mitt te vatten vara 77 eller 79 grader skulle jag inte märka någon som helst skillnad tror jag, det är sjuhelsikes varmt ändå!  samma sak om det är 7 eller 10 grader, kallt som kallt liksom, men det är nog för att det är utanpå, allt som är utanpå känns inte lika mycket som det innuti! och det gäller allt kan jag säga! 

Sen har jag byggt upp ett mardröms scenario i mitt huvud, ni vet i bageri har man stora ugnar, så stora auu man kan gå in i dom, och bara tanken på att bli instängd där i i 200grader får det ju att krypa i hela kroppen, men nu är det ju så fiffigt att på insidan av denna tunga och lite svårstängda dörren finns ett handtag, och detta är ju faktiskt endast för om det skulle hända att man blir instängd! Bra att det finns det faktiskt, men skulle det hända att man blir instängd och man måste använda handtaget så kan man ju glömma att någonsin använda den handen igen.. Jaja så kan det vara! nu är det färdigtänkt för idag!

Jag har massa saft i kylen, ni är fortfarande välkommna!


Pusshej

RSS 2.0