Ett tag sen!

Jaaa det var ett tag sen nu, jag är lite dålig på dethär, men jag gillar inte tanken att skriva något om man inte har något att skriva om, jag har ju inte världens intressantaste liv för tillfälle, och när de väl händer något, så glömmer jag bort att skriva om det!

Louise har kommit hem från staterna, det tackar vi för, väldigt trevligt och ses igen!

Jag har börjat ta tag i mitt liv, lite projekt arbete var det som gällde innan idag, med Sara N!

Idag fick jag en såndär stor lust att åka till ett annat land, Danmark är ett annat land, det hadde räckt, även om jag helst vill till typ Norge, för jag förknippar Norge med horor, och jag VET att Norge är mer än så! Men var det någon som var på min lilla idé? Nej, inte någon!
Nej jag kommer ihåg tiden då jag bodde i hässleholm, det var lite mer galet, säg vad man vill om den lilla stande, men hässleholmarna vet hur man lever, om jag inte minns helt fel så hadde dom man umgicks med endel då i nian hade inte behövt blinka, dom hade satt sig i bilen och frågat "ska vi köra snart?"


När jag kom hem innan idag la jag mig i sängen för att läsa en tidning och lyssna på musik, men rubriker som "Väx up" och "hur vuxen är du" förstörde stunden, för det är sånnt som gör att man måste tänka, tänka på var man är nu och var man ska i framtiden, vad man vill göra sen och vad man kommer göra sen.

Hur enkelt hade det inte varit om någon annan fått bestämma åt dig, vad du ska göra, vad du sak tycka och vem du är, för som det stod i tidningen " 18 år, det är perioden då man utforskar sammanhängande saker som sin sexualitet, alkohol, rökning och - religion" men det är inte det enda som händer när du är i denna åldern, det är långt ifrån det enda som man funderar över, och om någon bara sagt åt mig "Johanna, nu ska du skicka in dendär ansökan" då hade jag varit så illa tvungen att göra det!

Men som jag sagt innan, åldern gör inte mig till vuxen, att man är vuxen för att man fyllt 18 och är myndig är som sagt bara bullshit, du får gifta dig eller ingå partnerskap när du fyllt 18, men du får inte gå till systemet och köpa alkohol till ditt bröllop, okej, det är inte saken att du får köpa alkohol som gör dig vuxen, men hela grejen är skruvad!
Även om jag inom ett halvår fyller 19, sä är jag ändå inte vuxen, även om jag har körkort är jag inte vuxen, även om jag jobbar var eviga helg och inte kan gå ut och festa, så är jag inte vuxen!
Det var ett jävla tjat om att vara vuxen, ja, men det är nog det som stör mig mest, att alla betraktar en som vuxen bara för att man har allt detdär!


Nu har jag varit på träningen och irritationen har lagt sig, men jag tackar för mig!

Pusshej


Dear lie

Dear lie
You suck
You said you could fix anything
Instead Im fucked
You made things even worse for me
If I had balls Id tell you get away from me
Guess Im not smart
I let you unnerve me
I let you control me
Afraid the truth would hurt me
When its you that hurts me more




Johanna missade studentmötet och provet Pga sjukdom, tråkigt nog, men jag får helt enkelt fixa det!


Har träffat min minsta bruscha idag han är det som får mig att tänka på annat, när han springer runt på sina små ben, tittar på mig med sina blåa ögon och drar i sitt ultra blonda lockiga hår, och skriker "nanna" precis hela tiden!

Mamma hon sa till mig idag, "jag kan se framför mig victor sitta här hemma 5 år gammal med tårarna rullandes ner för kinden med telefonen i örat och förklara för dig att mamma och pappa är jättedumma och att han vill komma hem dig" Och då tänker jag att det är säkerligen sant, och troligtvis kommer jag ta bilen och köra och hämta mitt lilla hjärta, och killen kommer att älska gå till leksaksaffären, för vad är inte bättre än en 23årig syrra som troligtvis har jobb, en etta och pengar över varje månad? Pengar som hon gärna lägger på att skämma bort sin 5åriga lillebror med ultra blont lockigt hår och blåa ögon?! ;D



Puss

Träning! ;D

Idag har jag varit aktiv på träningen, styrketräning för hela slanten, tråkigt på hög niå, men vilket muskelberg man kommer vara sen då;D
Har också beställt träningsdress, två stycken, en mjukis, och en vind, eller plast som sara i laget sa :P

Desireé tabbade sig idag, "Så ska vi träffas kl 7 och börja dricka, eller ja, alla utom jag, för jag är ju alkholist ;D


Jag måste fixa mitt PM nu, "att uppskatta det man har" så va de ja?:O




Pusshej

Hallåja?

Jag fixar det till imorgon, och ring mig vid tio, det var så du sa?  Vilka tankar tror du flög genom huvet när jag vid tio ringer och inser att telefonen är avstängd? När du senare ringer och ber om ursäkt säger du " Det körde ihop sig som fan" BULLSHIT!! Vidare, du gjorde EN, en av fyra och mitt arbete ska vara klart igår helst!



Sara "My Lover" Persson, klarade uppskrivningen idag, Grattis Gumman!


Selfish - Artmade

Over

Nu skiter jag i vilket, ny bryr jag mig inte om så alla skulle veta det, men snart är det nog, snart får det räcka, tydligen verkar jag otroligt blåst och lättlurad att man kan dra en riktigt dålig lögn, rakt till mig?

-Ja det går bra jag ska jobba i stan hela dagen imorgon
-Bra, då kan du ju komma och hämta mig imorgon bitti, vid 07.30 tiden?
-Jaa, fast jag hade ju ett möte där direkt på morgonen, fast vi kan fixa det vid 10 tiden kanske?

men för fan, du jobbar i lund, jag vet att det tar runt en timme att köra dit, och sen var det möte, ja sen tar det ju en timme hem igen, år du på möte där nere klockan åtta, jaa då är du väl för fan knappt ens hemma till 10, och när ska du då hunnit fixa mina grejjer, för dom skulle ju vara klara till 10?  Nej, jag är kanske inte sveriges smartaste tonåring, men jag är väl inte född i farstun heller! 

Att ljuga mig rakt upp i ansiktet är så sjukt dålig stil, och det bevisar bara vad som är sanning, att vi inte har betytt mer för dig under de senste 10 åren, och du har INGENTING att skulla bort det på, vi är dom som ska betyda mest i ditt liv, du ska göra allt för oss, sätta oss i främsta rummet, och inte nån blåst brud som har dig lindad runt lillfingret och kan få dig att göra vad som helst! Gifta dig? vad fan är det för trams, och dagen efter min student? respekt, vet du vad det betyder, eller du har inte hört det ordet innan?

Och hur du kan uppfostra två så härliga barn är för mig ett under, men fortsätter det som det är nu, så kan jag se båda sitta i ungdomsfängelsen och fyllecellar, stå bakom skolan och röka, och slå ner "tönten" på skolan, jag känner ett så stort ansvar, och skulle jag ha mod till det så skulle jag ta dom båda två och flytta dom hem till mig!



Skärp dig, ta tag i ditt liv, lägg ner lögnerna, sluta drick som en annan alkolist, be om förlåtelse och börja bry dig, det är allt jag begär, skulle du inte kunna göra mig denna enda tjänsten, så ska jag ALDRIG be dig om något mer!

Det är en fråga om vilja!

Det är viljan som gör något roligt, du kan inte åka någonstans, tex på en fest, och ha roligt, om du inte ens vill åka, men vill du åka, så kommer det bli roligt, det kvittar vem som är där eller vad ni gör, vill man så blir det skojj!



Jag har fått en knäpp i huvvet, jag saknar jobbet, och jag KÄNNER FÖR att baka wienerbröd, tro det eller ej, men det är något galet med mig! Jag känner för att baka wienerbröd för att det är kul, inte för att det är gott, jag äter det inte ens ju! Och KUL mina vänner, det är något som jag inte förknippat wiener med innan, det har mest vatt stånk och stön, såå, det känns härligt, att äntligen tycka att det jag faktiskt utbildar mig innom är kul! Jobbat har jag inte gjort på två helger efter denna, tråkigt som fasen, och jag saknar det inte för att tanken på att inte tjäna pengar gör mig galen, utan för att jag tycker nog om att jobba, gå upp vid 3 på morron och köra till jobbet, är faktiskt roligt, och det är något jag längtar efter!   Jag tror nog jag kan läsa dina tankar redan innan du läst detta "Hon måste slått i huvet, hon är ju sjuk" men icke så nicke, det ÄR KUL!




Jag brukar säga till om flesta att skita i det när det är något/någon dom stör sig på, bara släppa det, och det brukar jag själv leva efter också, men denna gången går det inte, och det blir bara värre för varje gång, och för varje dag som går, hur faaen ska jag klara detta? :o 


Imorgon åker jag till Stockholm, och jag kommer sakna sara svinmycke, sara är en såndär bra vän som alltid finns där när man behöver det, som man kan ringa till och prata med, om ALLT och som förstår vad man menar, man får ett ärligt svar och man får veta att man inte är sådär dålig som man känner sig! När man umgås med Sara kan man räkna med ett och annat galet upptåg och mycket skratt, hon är en sån människa det lyser om, och jag är såå glad över att jag har fått möjligheten att lära känna henne!
Sara, du är underbar, och jag älskar dig vännen!






Puss och Kram Skummbanan!

Skol- SM 2oo8

Det är något v det roligaste jag gjort i hela mitt liv, och det var verkligen en grejj som taggade till att fortsätta, innan har det vatt super tråkigt att gå till skolan, och till jobbet gick jag för att det var pengar och arbetskamrater som lockade, men nu inserman att det finns andra sidor av branchen, och att tävla or så otroligt roligt, speciellt med ett sånnt gäng som det var där uppe, superhärliga människor allihopa :D

Torsdag morgon gick jag upp, en och annan fjäril hade vaknat med mig och fladdrade runt där nere i magen, men när jag 09.10 satte mig på tåget tillsammans med petra, för att åka mot HBG där vi senare skulle byta tåg, lade sig fjärilarna till vila och jag kände inget annat än förhoppningar om att detta skulle bli en upplevelse jag sent skulle glömma!

Väl uppe checkar vi in på hotellet, kommer in i rummet och inser att vi ska bo ihop med en annan, spännande på hög nivå! i vilket fall, ut på Nordstan som vi förövrigt inte behöde gå utomhus för att nå, hotellets restaurang låg i direkt anslutning till den stora gallerian!

Senare vid halv fem tiden så stod vi förväntasfulla i hotellets Lobby tillsammans med vår rumskompis Sanna och hennes team mate Hannes och deras lärare, vi fick våra busskort och namnskyltar och promenerade fint över brunnsparken, och sen vidare mot bussen som stod där och vänta på oss!

Väl inne i bussen, känner vi blickarna från övriga deltagare och fjärilarna som sov är nu klarvakna, eller åtminstonne hälften av dom:)

Bussen tar oss till Ester Mossesons Gymnasium på Lindholmen, ett 5 våningar stort gymnasie för ENDAST HR och LP elever, gigantiskt :O

Bertil Elvin berättar för oss att ni har nu en timme på er att väg upp inför morgondagen, detta efter vi fått lottning, och rockar med vårt namn på, det känns att tävlingen är igång, och uppvägningen är i full gång! Alla springer runt som yra höns, och vår frälsare Dino, finns där för att visa oss allt, i vilket fall så går uppvägningen bra, inget gömmt och inget glömmt!

Vi tar oss ner i restaurangen i våra inte allt för fina kläder, vi var inte beredda på vad som kom, en urfin middag med skönsång från Idol - Felicia Brännström och lubbfisk var på talriken, fyra meter lång med svans, eller hur var det? väldigt fin middag serverades i vilket fall, och det var jättetrevligt, inte så långvarit, för vissa, däribland jag och petra skulle faktiskt upp vid 5 tiden dagen efter, så det var in i bussen och sen bums i säng!


klockan är halv fem och klockan ringer, det är fredags morgon och vi ska ut till ester mossesons gymnasium och baka, en bakning som jag för övrigt är villig att skämmas över, det gick inte lysande, men vi känner oss ganska nöjda ändå!

Efter 4h och 25 min stod vi klara, besvikna över misstagen och med förklädet över huvudet kom det ett par tårar :S men, skit i det, det är en erfarenhet och det såg helt klart bättre ut efter uppställningen!

en hektisk dag sutar med en buffé på hotellet med alla inblandade, och efter ett par glas öl/vin bestämmer vi deltagare oss för att det är dags för att visa Göteborgarna vad övriga sverige går för så vi drar ut! En hiskelig rolig kväll slutar med att jag, ett glas för mycket går hem tillsammans med petra, team östersund och en uddevalla, vi har insett att det var nog för oss! Jag och petra tackar för östersunds vänlighet som lånade lite bamsetandkräm till oss :) Sen var det ner i bingen för det var ju prisutdelning dan efter, man kan ju inte vara allt för sliten!


Prisutdelning som sagt, Diana och Helen från Karlstad tog hem rubbet, grattis säger jag! Tvåa kom Sara och Lene från Uddevalla, och trea blev Lisette och Moa från Östersund, Grattis tjejer!!



Detta var allt, och har ni tagit er tid att läsa allt detta så tackar ja för mig!



Puss och kram!

RSS 2.0