Like somehow you just don't belong

Sitta hemma med gitarren en fredagkväll och vänta på att klockan ska gå, det gör ingenting faktiskt, trotts att jag varken kan spela gitarr eller sjunga så gillar jag det ändå! det går inte förklara, men det låter bra i mitt huvud!

Det är mycket som låter i mitt huvud just nu faktiskt, ibland ska man låta bli att lyssa på det och bara gå på känsla, men det går aldrig och speciellt inte om man heter johanna stjärnfeldt, för då ska nämligen allt överanalyseras och tänkas igenom noga och tillslut så kommer jag fram till drastiska lösningar till problem som kanske inte är problem egentligen, det hade aldrig blivit det om jag bara hade låtit bli att lyssna på det som låter inne i huvet!


För att bli stor måste du vara konstig och är man stor måste man vara snäll, (ibland är inte konstiga människor snälla) (vad är en konstig människa?) det har jag lärt mig!

Jag fick höra idag att jag har int riktigt rätt att dömma andra människor, och jag ser ingen anledning till varför jag skulle göra det heller!


I Want It All
                       When It All Falls Apart
                                                               Kiss N Tell
                                                                                      The Joke
                                                                                                        With Arms Wide Open
                                                                                                                 CREED
                                                                                     LIFEHOUSE
                                                                  KE$HA
                          THE VERONICAS 
   QUEEN 


I Don't Wanna Be In Love

Eller så är det aldrig särskillt värt! ;)


Allt eller inget? :D


Nu har jag vart ledig idag, sovit bort större delar av dagen och snart är det träning! jodå såatteee! Jag pallar inte mer nu! och sådär är det med det!




If i could turn back time!

Ibland är det förhoppningsvis GANSKA värt ;)


Jag har liksom inte så mycket och säga mer än sådär, läkare nr1 säger att jag borde hitta något roligare att göra än fotboll och det funkar inte så! Läkare nr2 säger att jag har ansträgningsastma men det finns det ju medicin för! jaa jag tror att det helt enkelt är meningen att jag ska vara hrm tjock och otränad? :P

Jag har växt förresten, är numera 175,5cm lång, fint ska de va! ;D

Puss på den!!


Jag brukar aldrig skoja om bra musik, det gör jag inte denna gången heller!

Check Yes Juliet - We the Kings
Skyway Avenue - We the Kings


i know youre wearing thin down to the core

Jag inser att mitt senaste inlägg är det första man läser om man hamnar på min blogg och jag är inte säker på att jag vill ge intrycket om att jag är sådär snuskig! fast å andra sidan är alla nog sådär snuskiga och detta vart ju inte alls särskillt mycket snuskigt, så vid närmre eftertanke gör det inget!

Såg en tösabit på jobbet idag, hon hade orange hår, det är ju fresch får jag säga! Jag bakade (eller kanske handledde med tanke på att praktisen fyllde formarna, jag skötte ugnen) världens bästa muffins idag igen, jag är ju proffs på detta nu och jag har aldrig vart mer sugen på att trycka i mig aldeles perfekta, varma och nybakade muffins!
Och, tro nu inte alla människor passar i orange hår och det ska ju vara rätt färg och allt, nej var försiktiga!

Puss som fasen, nu ska jag sova! Vill du vara med? ;)




Misery Buisness, Acoustic verision - Paramore






Wating for your call im sick, call im angry..

Suppose that i missed you, suppose that i was never there!



Jag gillar det som fan, faktiskt! finally free!


Och nu ska vi diskutera fenomenet med "alla vi som inte kan vänta tills vi kommer hem!" Jag föreslog toaletter, jag menar det går att låsa om dig trotts att det är en offentlig plats och det är ju varmt där inne, en annan sa att utomhus funkar bra och visst det är bra skit men inte i kylan för tusan, man blir ju så rackarns stel och man tappar känslen i fingrarna och du kommer bli förkyld, det får gå rejält hett till för att det faktiskt ska gå att "kuckilura" utomhus såhär års! Fast å andra sidan äre bra så äre hett! Bussen kom också på tal, det kan ju vara spännande! OCH nu ska ni få veta en hemlighet, den enda gången strumporna faktiskt är tillåtna är när man inte riktigt hinner hem och ta av dom! För slutsattsen är faktiskt att man ska inte behöva vänta tills man kommer hem!
Nu kommer ju vi osökt in på om kuckelureri är värt en mil i löparspåret? Jag funderar och funderar och ve inte riktigt vad jag ska säga här. för en mil för mig är jääävligt långt å jag tror nog att alla inte är värda en mil, men sen så finns det kanske dom som faktiskt är det, men jag har ju frikort? Jaa dagens fråga, är kuckelureri värt en mil av svett och tårar?


Och jag vet precis varför jag skriver ett inlägg om snusk, jag säger ju att det finns en anledning till allt!



Puss i ljumsken! ;D


There are time when life was good

Okej, jag ser mig själv skyldig till anklagelserna "dålig uppdatering av blogg"! Men hör och häpna, jag tänker inte be om ursäkt!

Människor som ringer när man sover och säger "oj sov du? då kan jag ringa dig sen, fortsätt du sova" NEJ det kan du inte för racksingens, nu har du redan väckt mig och kan därför säga vad det var du vill så slipper du ringa igen och säga precis samma sak, dom människorna borde dömmas till livstid utan telefon!

det var något mer jag ville förmedla, men johanna har dåligt minne!

Eftersom jag tortfarande tror på att alice kommer vinna idol 2008 (jag har hört att man aldrig ska sluta hoppas) så stört gillar jag faktiskt hennes nya låt! I Wanna Live heter den! man kan ju lyssna in hennes Lady Luck också om man vill, men det är frivilligt! Något som däremot inte är frivilligt är att lyssna på Hon älskar snabbt, för det är obligatoriskt!

Och jag tänkte att jag aldrig lägger bilder på dethär stället så då kan det passa sig med ett bildbevis på att jag faktiskt kan det jag jobbar med!

                 




Och du var aldrig meningen!




Puss på

RSS 2.0