I'm not missing you

Sitter hemma i Ranseröd nu, Viktor i knäet, det är mys! Har saknat pågen jättemycket, och ja lillvalpen har vuxit, men fortfarande lika söt! Jag borde komma hem oftare!

Operation imon kl 8,30 skrämmande, men jag klarar mig :)

Har dessutom smakat brödet till sm idag, skitgott, så detta kan säkert bli bra! :)

Känner mig lite smått fåordig idag, men jag känner mig inte speciellt manad till att skriva, jag är ledsen, imon, när jag vaknat upp och kommit hem, kommer det förmodligen bli ett inlägg om dagens diskution i skolan och även gårdagens fråga på lunarstorm, men jaaa vi får väl se om man är upplagd för sånnt efter en operation:)


Pusshej

Vuxen!? Vad är det för bullshit?

Då var det filmmarathon igår! Mycket mysigt:) Incubus, Kärlek på menyn, Stomp the Yard och Coyote Ugly var filmerna som sågs! Och tävlingen om vem som kunde vara vaken längst tog jag och Sara P  hem, vid fyra kom vi överens om att det var dags att stänga ner och krypa till kojs, kl 12 var det sen vi som var uppe igen, satte på tvn och fortsatte att titta på Coyote Ugly, efter det var det upp till stan som gällde, lämna alla vid buss/tåg sen gick jag sakta men säker mot fantan, där jag tog mig en stadig frukost, llr ja som elin sa "frukosten stängde vi för fyra timmar sen" så jag fick ta mig en baguette:D

Sen var det hem till pappa som gällde, diska efter alla läskdrickande ungdommar från gårdagen, och damsuga under soffan :)
Hittade matildas efterlängtade läppglas, men även tre armband som hör ihop, någon som känner på sig att det är deras så återfås dom mot beskrivning!


Operationen börjar närma sig, och jag börjar bli nervös!
Lite som om man ä fem år gammal igen, sjukhus och grjjer som dropp och operationsbord får en att känna sig ganska ynklig! Visste det är ingen livshotande operation och jag vet flk som gått igenom värre, men det är ändå lite halvt små jobbigt, det är väl ändå meningen att man ska vara vuxen, eller?

Vad är det som gör att du blir vuxen? Är det åldern? "Du är 18, så du är vuxen" eller är det när du efter studenten kastas ut i vuxenlivet, Jobb, Räkningar osv. ? Eller är det när du har tillräckligt mycket ansvar och erfarenheter?
 Jag tycker inte att det är andras sak att bestämma, du är vuxen när du känner att du är det, själv känner jag inte att jag kommer bli vuxen än på många år,  och jag har inte för avsikt att bli vuxen heller, jag lever i nuet, även om det är många som klagar på att jag inte kan fortsätta leva på det sättet, för nu är jag vuxen, BULLSHIT, det är mitt liv, jag gör vad jag vill med det, och tycker du att det är dyrbar tid jag slösar bort, låt mig göra det då, det är min tid och jag gör vad jag vill med den!
Leva i nuet är det inte mänga "vuxna" som gör, med vuxenhet kommer ansvar, och med ansvar kommer planering och med planering kommer ett uppstolpat liv!
Att kunna leva som varje dag vore den sista är en gåva, att ta det som det kommer är också en gåva, ditt liv är en gåva och du är fri att göra vad du vill med den! 
Kanske är du en av alla som säger att om så och så många år SKA jag göra det och jag SKA flytta dit och jag SKA ha familj och barn, jag tror det finns en risk att du bli besviken, planera inte ditt liv med så många måsten och ska, dröm mer, det är tillåtet! Att se frammåt och säga att jag VILL göra det, och jag HOPPAS att jag flyttar dit, gör det mesta lättare, för om det nu inte blir av så blir du inte lika beskiken, för det var ju bara något du hoppades på, och det du har är förmodligen mycket bättre! 

Nu sitter jag inte här och berättar för dig att du lever fel och att du ska leva såhär istället, för det är din gåva, och vad ska jag med den till jag har ju en egen gåva att förvalta och våra gåvor ser inte alls likadana ut så att förvalta dom lika vore idiotiskt! Du lever ditt liv som du vill och jag lever mitt som jag vill, men i har alla rätt till at ha en åsikt!

Ditt liv är en gåva som inte går att köpa för pengar, lär dig att ta hand om det och uppskatta vad du fått och fortfarande får varje dag du vaknar!



Du är ovärderlig, glömm aldrig det!





Stomp the yard

Idag blir det ett smått meningslöst inlägg, vill inte missa en dag, men har heller inte tid att skriva ett riktigt!

Filmmarathon ikväll/natt ska bli mys, rysare och dramer om vartannat det är nice, och jag lär inte vinna, vem kan vara vaken längst tävlingen!

Nu ska jag upp till träningen och välkommna vår nya MÅLVAKT, känn på den! Hoppas hon är duktig och att hon kommer fortsätta!


Allt I want is to feel that i can say what i really feel for you, you know, i love you!

Let it be

Ok folk uppdatera era kära bloggar? Don't leave me hangin'!


Jag kan iblan känna mig endel vuxen, idag vart det tjaffs i skolan, och jag lägger mig självklart i det onödiga bråket och frågar " Har det någon betydelse?" svaret blev som jag länge anat "Neeej det har det nog inte" och då kommer den vuxna kommentaren, "Bra tjejjer, då släpper vi detta!" Diskuterade även att vi kan se Jenny som mamma, Men den ultimata mamman är ändå Matilda, fick även reda på att jag skulle nog göra mig bra som mamma, men det är vi verkligen inte redo för, jag måste ju hitta en snygg pappa till det lilla knytet först!

Har lite läxa idag, tre stora brödböker som ska vara utlästa till imon, tur att böcker med bilder i går så snabbt att läsa! Och sen har jag marsipan med tillhörande verktyg med mig hen så en och annan bagare ska tillverkas, även en och annan polisman, bilder kommer antaglien läggas upp på BD!


Puss<3

Efterlysning!!

Är det någon som har Vi e Vänner - Friends så är det mer än tillåtet att skicka den till mig!

Vi e vänner, vi e friends,
nånting händer, ja de känns,
att idag, kan vi alla va me.
Vi e vänner å vi fann,
de vi känner för varann,
så följ me, se va livet kan ge.

Partykväll

Att det blåste igår var det ingen som gick miste om, men stoppar det oss?? Nej!

Igårkväll var det fest at mitt place som gällde! Nya shotar, vilka var super goda, Galliano, Kaffe och VispGrädde! 
Hm,  förfesten var en supertrevlig tillställning, några saknade folk visade sig på festen, mycket trevligt får jag berätta! Vi delades in i grupper av matilda, de som tål mins till de som tål mest, jag råkade hamna i samma grupp som mie och Therese, ilket betyder en av dom lägre grupperna:P  Nästa gång blir det fest på en fredag, så alla kan komma och visa sina rätta jag :D 

35:an var dock ingen höjdare, så det blev hässle, men det var inte heller så nice, så jag Stedt och Nilsson gick och käka, jag åt på subway, numera ett måste efter en kväll på stan, och Stedt käka fyllepasta, Kycklig Curry;) Träffa på Fia någonstans på vägen, och tappade Stedt och Nilsson, då var det jag som bjöd Fia på en korv innan ABC Taxi kom och hämtade stjärnas dotter med vän och körde oss hem till våra sköna sängar på Helgedal/Åsum



Dagen idag har man fått spendera efter hur mycket man hällde i sig igår, men eftersom jag fortfarande både är ung och har en otrolig tur, så blir jag aldrig bakis! Det var jag som åkte in till pappa för att finna lägenheten i städat skick, så då fick jag installera deras nya dator, sagt och gjort, nu är man då hemma i den sköna sängen i åsum, lagom och helt perfekt sleten, så som de ska vara en söndagskväll!


Jag tackar alla trevliga brudar som gjorde kvällen till den bästa på länge! :)


Puss

 

OK? Hot Shot for life?

ja jag blev väl av med oskulden när du var 3 ungefär... dagens komment?


Är för tillfället påde på örat och pissed off!

Dagen har varit den bästa dagen på länge, fram tills nu! men det är sånnt glömma och komma över!

Nu är det webcam och vetlanda!

Nej blogg när man är på örat är ingen idé blir mer en annan dag!:D

This is the story of a girl...

Idag har vi haft lite nostalgi i skolan, sjungt/lyssnat på endel gamla låtar! Det är nice, alla kommer vi väl ihåg Shebang och deras "hittar"  "Romeo" "Crash" "Temple of Love" och "Gina is a Punkrocker"

Dagen har varit ganska seg, skolan är ju verkligen inte det roligaste, men trippen till Fantasi med Matilda Jessica och Johanna, förgyllde verkligen dagen, det var trevligt och vi hade roligt! :D  Och små citat ala' Filippa bark får en att se ljusare på dan',
"-Gråter du?
 -Nej tvärtom!
-Vaddå, suger du upp vatten med ögonen?"
Jaaa fantasi måste va ett av favvoställena i kristianstad!

Träning nu ikväll ja, det är kämpigt att gå ut och träna på grus, speciellt när man ska göra sittups, armhävningar och rygglyft i den blöta grusen, men WTF man har aldrig dött av lite lera eller? Och medans mina kära team mates springer som fånar, då är det jag som latjar me bollen, jag ska ju ta det lungt med detdär att springa osv:D

Gästspel nr. 1
 
sara persson

Från mej till dej!

Jag kände mej bara tvungen att skriva ett par rader i johannas blogg =) Johanna är en sån vän som verkligen vet hur en äkta vän ska vara, hon är bäst på att muntra upp sina vänner, är en omtänksam och härlig tjej som bryr sej om en och framför allt hon finns där för en. Och det är därför hon är så omtyckt vår lilla stjärna. jag vet att jätte många håller med mej om detta.

Ni undrar kanske varför jag skriver detta i hennes blogg men jag ville bara att alla ska veta hur mkt hon betyder för sina vänner. Älskar dej <3



Gästspel nr. 2


Mie Magnusson

Mie som gästspelar här ! e ju gammal i gamet va de gäller blogg o sånt...mie.blogg.se...se där ja fick man me lite smygreklam oxå...men de e ju inte därför ja skriver här ! svar nej ! en liten story om vår johanna hur hon blev en av oss...o de e vi alltid glada över ! hon hamnade egentligen fel o har egentligen fastnat fel...okej bageriet ! de e bara o ta de...även fast de e me spexat när hon hänger me oss...pärleporten e kärlekssången vi nynnar på...o se upp världen sverige,,,de e ja o johanna som intar idolstudion !

ser fram emot mer fest...häng me dej johanna :)






Puss å kram!


I hate the way i don't hate you...

Jaa då var det än en gång kväll, onsdags kväll dessutom, en av få kvällar då Johanna inte har ett piss att göra, precis som min kära vän Sara, så sitter vi på msn större delen av dagen, och pratar inte mycke mer än skit, sara  som för övrigt har kategorerat sig själv som My lover<3, haha hon är allt söt hon :P


Mie och Emma åker till göteborg för att checka när Jag och Petra tävlar i, pressen stiger ett snäpp:P


Idag var det sega dagen i skolan, först svenska, en film vid namn Jerusalem, av semlan lagerlöf, mest segt och inte någn större mening, som lotta säger, den hade varit bättre baklänges!
Senare var det in i omklädningsrummet byta kläder och in i bageriet, där funkar utrycket blod svett och tårar som handen i handsken, ella jaa, svettas gör man väl mest för att irritationen stiger för varje minut det inte händer något, det är väl inte så att det går i racerfart precis!


På frågan vad motsattsen till "blir kär" är, så svara mie, klokt nog, skild, men bara för man blir kär måste man inte gifta sig, för ska man skilja sig måste man vara gift!



Fick dessutom reda på att skådisen Heath Ledger har dött, mycket tråkig nyhet kan jag tycka, han är så otroligt duktig, och har sån utsrålning att det inte är klokt!


I hate the way you talk to me,

and the way you cut your hair.

I hate the way you drive my car,

I hate it when you stare.

I hate your big dumb combat boots

and the way you read my mind.

I hate you so much it makes me sick,

it even makes me rhyme.

I hate the way youre always right,

I hate it when you lie.

I hate it when you make me laugh,

even worse when you make me cry.

I hate it when youre not around,

and the fact that you didnt call.

But mostly I hate the way I dont hate you,

not even close

not even a little bit

not even at all.



Tisdag?

Det var skjuts till skolan imorse, vilket betyder 15min längre sömn! Det kan dock inte haft någon större betydelse, för jag är ändå lika trött vid dethär laget!
Känns för tillfället som att det enda mitt liv består av är sova, skolan och jobba!

Efter skolan idag tänkte jag att bra, nu har jag gott om tid att packa träningsvänskan till ikväll, kolla upp när bussen går in till stan så jag kan köra en runda och så, men nej, så var inte fallet, när jag kom hem, däck jag på sängen direkt, o sen sov jag som en stock, tills jag panikvaknade, en halvtimme innan bussen in till stan gick, så det blev stress, och sen när man kommer hem igen, då är det skynda ner till träningen, efter en stund förlänge vid msn, jomenvisst, johanna sticker tidigre från träningen för att cykla hem duscha och titta på save the last dance med matilda<3 och nu var man här, 22.00 trött som tusingen, jag börjar bli gammal? 


På lördag är det fest på kapellgatan 1b senare utgång på 35an, hör av er om ni vill komma!



Ses då va! 


Please don't stop?

Idag har jag varit i skolan, ur form, känns som att allt jag konstaterat är att johanna stjärnfeldt, du har tarig dig vatten över huvudet! Ska jag klara av att tilsammans med Petra, baka något så underbart nytänkande och vackert att vi ens tar oss vidare till SM? Känns inte så för tillfället, och recepten ska va inne om en och en halv vecka!


Att jag aldrig ska klara av att veta vad jag vill ha, och framför allt, vem jag är?
Och att du finns och bara är sådär underbart snygg gör inte livet lättare!

Nej nu är det jag som tar ett par jeans på mig och åker in till jobbet för att käka pizza och bygga stolar! 

see ya' 


hmm

Johanna faller för trycket, alla andra har blogg, varför inte jag?

Just idag är en sådan dag då det värker i hjärtat, för att man älskar och saknar alla så otroligt mycket!



Idag har jag jobbat, inte övermycket att göra, och innan jag bestämmer mig för att ta mitt förnuft till fånga, stämpla ut och gå hem vid 10 tiden, ställer jag mig och staplar skinkskivor med mie, och pratar om våra ragg, och om vilka människor vi blivit, aldrig att klang incidentaen hade hänt för 2 år sen, och för mies del 3x3 var inte hennes stil för två år sen heller! ;D

Hemkomst efter jobbet vid 11, rätt ner i sängen och sömn till klockan 16, att jag fortfarande kan vara trött är oförståligt, men jag är väl en av dom som kan ta igen förlorad sömn, och det har jag gjort!
Sen dess har jag varit på rummet, bamsetäcket, datorn och gitarren, en oslagbar trio!


Hittade ett gammalt blogginlägg som jag skrivit för ett antal månader sen, men det är värt att läsa och tänka på igen!!


Hur många gånger har du inte vaknat runt sex snåret innan du ska gå till skolan/jobbet och tänkt "Nej inte idag igen, jag vill hellre ligga kvar i sängen"
Eller hur många gånger har man inte tänkt "PALLA, är det verkligen nödvändigt" när idrottsläraren sagt till dig att du ska springa motionsrundan på idrotten idag,

Nu tror alla att jag skomma med snacket om att man ska vara glad för vad man har,
och ni har helt rätt, Du ska inte bara vara glad för att du har en skön säng som du kan sova i eller vara glad för att du har en skola att gå till överhuvud taget.

Man ska vara glad för att man har en fullt funktionerbar kropp, två ben att gå på, två armar att använväda till det mesta, ett hjärta som slår och ett par lungor att andas med m.m, tänk på att dt finns folk som inte har två ben, två armar, det finns t.o.m folk som inte har ett riktigt hjärta, llr lungor som fungerar som dom ska!

Så när du vaknar på morgonen, tänk istället "Ja, jag har fått vakna ännu en morgon i min sköna säng, och nu ska jag ha FÖRMÅNEN att få gå till skolan/jobbet"!
Och när idrottsläraren säger att nu ska du springa en halv mil, tänk inte "Fyyy va jobbigt" tänk, "Jaa, de kan jag göra, för jag KAN springa"!

Och en sista sak, ta vara på alla runtomkring dig, du har troligtvis förmånen att ha en bunt sjukt bra vänner vid din sida, som ser fram emot ännu en ny dag med DIG, du betyder väldigt mycket för någon!
Bry dig om dom som står dig nära och säg till dom att dom gör det också, för innan du vet ordet av det, så kan dom vara borta för evigt!



NI betyder <3


RSS 2.0