Tonight

Idag är jag inte särskillt trött men jag måste sova, hade helst velat åka till åhus och umgås lite, men ska jag få 8h över huvudtaget på hela helgen borde jag plocka några nu, jobb hela natten, och mycket att göra, så det blir till att kämpa på!
Imorgon har jag inge å göra fram emot kvällningen, så är du sysslolös så säg till! det får dock bara bli väldigt chill för så klart så jobbar jag söndagen också :S




Lately I'm so tired
If I took it all out on you
I never meant to
If I left you outside
If you ever felt I ignored you
Know my life is all you

It's our turn now!

Häromdan var Victor hemma hos mig, söte! Han tittar på mig och säger "bompa" så jag och victor går å sätter på Disney Chanel och tittar lite på tv, helt plötsligt kryper victor ner, kanske inte helt oväntat, han kan nämligen inte sitta stilla så länge, MAX en minut, i vilket fall han tittar på mig och säger att han ska "vätta" med detta menar han tvätta sig, och det hade vi precis gjort, så jag sa till honom att han kunde väl komma och mysa med mig istället, och den lille sötungen tittar på mig, klättrar upp i soffan, vidare upp i mitt knä och så lägger han sig ner på min mage och myser!!
men det hålle inte så länge, en halv minut kanske, sen är det dags, han sätter sig upp, tittar på mig och säger samtidigt som han nickar "vätta" och ner i all hast och ut på toan, så som den snälla systern jag är får jag helt enkelt tvätta min redan rena bror! :) Han är en liten guldklimp!



En tung dag, hoppas att det blir bättre, johanna är trött nu!


Puss

För kärlekens skull

Nyss hemkommen frn träningen, där man befinner sig mest för att man inte har något annat att göra, sjukgymnastens ord om att jag ska försöka ta det lugnt med knäet får jag väl lyssna på om jag ska bli bra någon gång, jag har ju satt ett mål, att spela minst en hel säsong till det ska vi väl klara? :)

Idag har det varit redovisning av projekt arbete i skolan, det tråkigaste jag gjort, 100% sanning! Efter detta så skyndar vi oss ut i bilen, jag, sara, sara, emelie och jessica, kör lite som en galning för att hinna till jessicas tåg, detta lyckas, och efter det vill inte resten hoppa av, så vi cuisar runder lite i det fina vädret, så det ska vara, mycket trvligt säger jag, ända tills vi inser att en lampa som inte ska lysa, lyser, det är fel på bilen och jag stannar omedelbums, pappa och per får kolla bilen, vi inser att det är generatorn/batteriet det är fel på men att jag kan köra hem ändå! vilken upplevelse! :P


Nationella prov i svenska imon, jobbigt värre, men johanna ska fixa det, förhoppningsvis, utsatt tid är 6h lite maffigt, men då är ju lunch och så inräknat! :)


Ha de!


Dam fotboll!

Sitter hemma såhär på kvällen å kollar lite på nätet, gör min dagliga rutin, läser igenom dagens bloggar kommer till sist till KDFF spelaren Elin Bjerres blogg på kristianstadsbladet, inser att jag missat ett par inlägg och hittar detta inlägg: http://blogg.skanemedia.se/elinbjerre/2008/04/17/18/  nu är det inte så att själva inlägget gör mig upprörd, men kommentarerna som folk har skrivit till bloggen, att hon ska sluta gnälla, och att dam idrott borde läggas ner!
Det gör mig såå irriterad, för vad för anledning finns det att lägga ner Damidrotten? Damer har väl exakt samma rätt till att utöva sport som herrar har? Jag skulle aldrig få för mig att jämnföra herrar och domer, för beviligen har dom inte samma fysik, och det är det misstaget många gör innom fotbollen, säger att damfotboll är otroligt dåligt och borde inte få finnas, herrfotboll är mycket bättre, men kära nån! Inte skulle du jämnföra Kajsa Bergqvist med Stefan Holm, eller Susanna Kallur med Robert Kronberg? Både Holm och Kronberg skulle så Bergqvist och Kallur med hästlängder, men det är ingen som jämnför dem!

Bjerre skriver i sitt inälgg om hur svårt det är att kombinera fotbollen med jobbet, för att en spelare i sveriges högsta division måste göra det, för att klara sig måste man kunna kunna kombinera fotbollen med jobb, och det är inte bara i sverge, utan det är damspelare över huvud taget dom kan inte leva på fotbollen, som tusentals herrspelare kan!


Jaja, nu har mina känslor svalnat och jag är inte lika irriterad längre, så det får stanna vid detta! Ha det bra! :D


Slut på KORVBRÖD!

Ännu en gång ska jag klanka ner på staden som kallas hässleholm, gårdagens fina väder väckte ett begär i varenda människa, kroppen skrek grilla, och affärerna var inte riktigt beredda, när jag Mie och min kära syster kommer till maxi så gapar hyllorna tomma, inte ett korvbröd! Jaa dett var bara att betala för korven och köra vidare till Willys, inte korbröd här heller, Mies kommentar när vi gick ut tomhänta var inget annat än "Slut på korvbröd" i äkta Hipp Hipp anda!
Mitt lokalsinne i hässleholm är så gott som borta, och när mamma sägaer Copp så svarar jag, Var f-n ligger det, en enkel översättning och Johanna tar bilen till gamla OBS stormarknad, Inte bättre här, korvbröden var slut, mathildas förslag Kvantum låter ok, bara det att jag glömmt var denna affär ligger, efter lite guidning av min syster kommer vi fram, här var det också tomt på hyllorna, och Johannas hummör börjar ändras, men viu kämpar på, Shell var nästa,  även här var det "slut på korvbröd" och Statoil fick bli räddningen, en påse Pågens korvbröd införskaffas, men äventyret är inte slut!
Vi behöver mer korvbröd och Netto besöks, "Slut på korvbröd" och färden går vidare till nästa Statoil mack, även här är det slut och vårt sista hopp får bli Lidl, men Lidl har stängt och loppet är kört, en påse korvbröd får räcka, även om det var bakdag den 14/4! Korbröden äts sparsamt, men med andakt, för det blev dom dyraste korvbröden EVER!



Ingen känner för en glass i värmen, Johanna känner sig lite smått dissad, men tänker inte mer på saken för jag gillar Fantasi-Crew och Fantasi-Crew gillar mig, så helt ensam är jag inte :D



Puss å kram 


Ännu ett steg..

.. in i vuxenvärlden? Ok jag hatar dethär med att  vara vuxen och framförallt att bli kallad vuxen, MEN jag har i min egen takt, tagit små steg i i den världen som dom vuxna lever i!
Förra veckan och veckan innan dess var det internet bank med dosa som gällde, nu när det är löst så har jag införskaffat mig ett ICA kort! helt underbart, så nu blir det självscanning på ica för hela slanten! ;)

Nu har jag dock lite svårt för att komma på vad nästa vuxen grejj ska vara, men pensions sparande, A-Kassa, deklaration, och annat sånnt viktigt står på kö, jag bara väntar på rätt tillfälle! Jag vill ju inte bli för vuxen på en och samma gång! :D


Puss å kram ses på stan

Sometimes I wish it was easy

Sitter och tittar på körslaget i all min ensamhet, kom och tänka på att i mina yngre dagar, då jag bodde hemma, fanns det inte en dag jag inte hade något att göra, det var jag och Sara/grannen, vi var oslagbara, vi åt där et var godast mat, och med bara en km mellan oss så behövde vi aldrig oroa oss för att vi inte skulle kunna ta oss dit eller hem, det var cyklen som gällde, vi praktiskt taget levde hos varandra, tandborsar det var något som alltid fanns hos varandra, och vi sov där vi somnade!

Det finns ingen sån nu, någon kompis som man bara kan åka till och vara, sova där man somnar och äta där det är godast mat, eller är det kanske så att jag blivit för gammal?


Imorgon är det jag som sätter mig i bilen och kör några spelare i laget för att titta på match mot Pandora! Hoppas verkligen det blir vinst, jag menar, det är inte lång tid kvar till premiären, och Åsum satsar på fyran ;D
Fotboll är livet!!




Pussar

Utgång!

Ikväll blir det banken, det är alltid kul:D Sara och Emelie är det fina sällskapet och vi ska ha satingens så trevligt!
Klockan är endel och johanna behöver byta om, om det nu ska bli någon fest! :D
Höres och synes!

Pussar

Trött!

Nu är jag trött, har precis gjort det som många såg som omöjligt, jag har städat mitt rum, och känner man mig rätt så är det inte något jag gör förräns det är i absolut nödfall.
Men igår när jag snubblade över allt som låg på golvet och höll på att ta trappen med huvet före så tänkte jag, nej Johanna, ta tag i ditt liv, städa!!
Sagt och gjort här ligger jag nu under täcket i min nybäddade säng, jag kan se påslakanet på andra delen av dubbelsängen, och golvet är inte så grusigt längre! Så nu är alla välkommna hem till mig i mitt nystädade rum :D

Jag har verkligen tagit tag i mitt liv, jag har förutom städningen, även gjort min Naturkunskaps läxa, kryss i taket, det är något som inte händer allt för ofta, mendet är gjort!

Var å titta på fotboll igår, underbart! Kristianstad DFF vann mot Djurgårdens IF om det mot förmodan undgått någon, en riktigt bra match, och det är sånnt som gör att jag älskar fotboll! Bollen är rund! :D


Åkte hem till hässleholm idag, kommer innanför dörren hinner säga hej, innan victor i TV rummet inser att det är jag, ställer sig upp och tar i från tårna "HANNNNNA"!!!! Verkligen all kraft som han kunde använda, och sen släppte han inte mig med blicken, eller ja inte med armarna heller för den delen, vi läste tidningen, pussade på folket i tidningen, och så vilade vi, eller han vilade på mig, mysunge!  En dag så ska jag ha en egen liten kotte, åhhh:D


nu ska jag aldeles strax sova hade jag tänkt, jag behöver det!

puss

Åt samma håll

Igår ringde det i min telefon ett antal gånger från samma person, 9 gånger för att vara exakt, snart är vi upp i lika många gånger idag, tur att jag inte är den som är den, utan klagar inte allt för mycket när det ringer, det kan vara spexat ibland:)

Igår var jag på middag hemma hos Mathilda, med Matilda mycket trvligt och detta takar vi för, en grej som måste göras ofta!
Var också och provade balklänning åt fröken sara persson/sara my lover hittade en väldi fin grå klänning som jag tycker sara ska köpa:) Detta betyder att som jag sagt så många gånger innan att det blir på riktigt med balen och alt som hör till, kan ju passa på att berätta att jag tar studenten den 5e juni, så ni inte planerar in annat skit den dagen, för alla är självklart jättevälkommna en stor dag som den:D


Vill veta varför det känns fel såfort man träffat något bra?


Nu sitter jag här och funderar på om jag vill städa rummet, svar NEJ, behöver jag städa rummet, svar JA, såå jag får väl ta tag i mitt liv!


"Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"


Äntligen

Nu äntligen har jag kommit ått blogg.se har haft stor problem med detta och därför har det inte blivit någon uppdatering på sida, har varit på Nova, och på fest, har även varit på bio, såg Angel, helt ärlig, sämstajävla filmen någonsin, hälften av alla i biosalongen sov, och då menar jg allvar! sjukt, vi gick efter en timme, då var filmen halvvägs :S Allt detta har hänt sen sist, men jag orkar inte ge en mer utförlig beskrivning, så det får bli et sånntdär onödingt inlägg idag!:)

Sov sött!


RSS 2.0