Fredag!

Idag är det fredag, lycka åt alla festprissar!

Jag har gjort enorma framsteg, och kan nu, med lite tortyr, sträcka fullt på benet!
Min syster skrattade åt mig imorse och jag blev lite sårad och frågade henne varför, tydligen så har jag nu enormt smala ben, när jag tar upp detta med louise så säger hon att mitt vänsterben bara är en smal pinne! Jisses det är i sånahär lägen jag tycker det är tråkigt att jag inte äter godis för jag hade i sanningens namn behövt äta upp mig lite! ;)

Min bror skriker på mig att jag ska komma och fika, men jag lämnar nte sängen nu när jag lagt mig ner, skönt som tusan! :D

dagens låt? Jag diggar dig - Nicke och Nilla, för att bara, lyssna på den så får ni se! :D



Over and OUT

Om i fall att...

Mest för att jag tycker det är kul, och om ni skulle ha blivit dementa och glömt bort vem jag är!


1. Vad heter du? 
Efva JOHANNA Stjärnfeldt
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? BG ;) Nej men johanna är faktiskt helt ok!
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jonna, eller Christoffer, men det passade inte på en tjej ;)
4. Vilket stjärntecken är du? Lejon
5. Vilken årgång är du? -89, den bästa!
6. Vart bor du? Kristianstad
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 9 gånger typ...
9. Vart skulle du vilja bo? Varsomhelst, sålänge jag får flytta ut härifrån! ;) 
10. Vilken skolklass? Ingen alls!
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Yngre!

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
175cm
2. Hur mycket väger du? Lagom
3. Hårfärg och frisyr? Brunt med blonda slingor, mellan långt
4. Ögonfärg? Gröna
5. Mest nöjd med? Innan var det benen, men dom är ju punkterade nu, så jag får säga händerna!
6. Minst nöjd med? Näsan!!
7. Skostorlek? 39-41, beror på märke!
8. Glasögon? När jag inte har linser!

FAVORITER
1. Filmer?
Loving Anabelle
2. Låtar? Byts lika ofta som underkläderna, varje dag! :D
3. Årstider? Sommaren för att man är brun då, vintern för att den är mysigast!
4. Mat/dryck? Pannkakor och mjölk!
5. Djur? Katt får jag nog säga, djur är ju inte min starka sida! :D
6. Färg? Gul oftast, men ibland är det röd också!
7. Parfym? CK Euforia (stavning?)
8. Tv-program? Typ sjukhuset, men jag brukar inte titta på tv!
9. Ämne i skolan? Konditori B
10. Sysselsättning?  Vara social!

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? 
Vinterjacka från Everest, svart :)
2. Vad använder du just nu för skor?  Vita sneakers från puma, älskar dom och att dom fortfarande är vita efter ett halvår!
3. Favoritfärg på kläder? Svart är bra till allt, gillar vitt också!
4. Favoritmaterial på kläder? Jeans och bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massor mysiga tjocktröjor!
6. Favoritaffärer? MQ, 1st Base och JC
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Varierar enormt!
8. Favoritmärke? Peak, Nikita och Lee
9. Vad har du för byxstorlek? 28 - 29
10. Vad har du för tröjstorlek? M

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Christer
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu?
Ett överfallsalarm
b) Jobbväska just nu? -
c) Handväska eller liknande just nu? Anteckningsblock från anticimex undervisningen...
3. Vad är du beroende av? Familjen vänner kärlek och mobilen!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Lipsyl
6. Vad tror du på? det som låter vettigt!
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen
8. Vad köpte du senast? hahaha, käk på donken!
9. Har du nåt husdjur? Två hundar och tre katter
10. Var bor du? I kristianstad fortfarande, jag har inte hunnit flytta!


Tack för mig, godnatt!

Krypp Käckar

Dagen idag har varit min bästa på länge!
Gick upp å åkte direkt till sjukgymnasten, och förstå min lycka när jag kunde cykla på motionscyklen, i princip obehindrat! Jag känner mig snart som en riktig människa som kan göra riktiga grejer, snart så slipper jag domdär krypp käckarna som bara är ivägen också, eller hur var det nu Louise? ;D

Efter sjukgymnastiken bar det av till subway för lite käk, efter det hem till louise, där skulle det fyllas i papper och ringas viktiga samtal, allt för att man vill ha lite pengar för att man går hemma!  När vi varit vuxna tillräckligt för dagen gjorde vi en insatts å körde emme till stationen, där jag så snällt fick vänta i bilen medans louise hjälpte nybörjarn med biljetter, i väntan på louise ritade jag på rutorna som blivigt immiga för att jag sjöng så mycket, honey får stå ut med endel å jag är glad att hon inte strejkat än, hon är aldeles lysande min honey! Sen kom louise tillbaka och honey tog oss tillbaka till kapellgatan där vi bakade bollar, chokladbollar!

Sen ringde mamma och bad oss köra mathilda till åhus, och snälla som vi är så ställer vi upp! Efter att vi lämnat henne med vän där åkte vi in till stan igen å tog oss en romantisk middag på McDonalds tillsammans med Molgan och Molgis ;) Efter en vända i louises palats så körde vi å hämtade mathilda igen, serious talk i bilen påväg ner, världens största och mest omdiskuterade problem, kärlek togs upp!

Efter denna i högsta grad sociala dag känner jag mig nu lite lugnare och mer vid mina sinnes fulla bruk, jag skrattar inte åt mig själv längre, och jag har inte heller några samtal med mig själv!


Nu ska jag bara fundera på vad jag ska hitta på i helgen!  :D


Dagens låt? Vart ska vi sova inatt - Perikles, mest för att det är skånska, och för att första versen faktiskt är fin! :)


Over and OUT

Jag missade...

Jag missade att utse dagens låt i förra inlägget! Det får bli In Public - Kelis feat Nas, bara för att den är ball!

Fullt upp!

Idag har det varit fullbokat ;) Först var jag hos läkaren och tog lite prover, han lekte även tortyr och tvingade mig att sträcka på benet, jaa han kunde lika gärna satt sig på det så ont det gjorde, och om inte det var nog så stack han in en nål å skulle ha ut skit som var där inne, men han fick inte ut något, så det var lönlöst, smärta, jatack! ;) Sen skulle dom ta blodprov och i brist på kommunikation så fick dom sticka mig två gånger, tur att jag är van vid dethär laget!

Sen åkte jag till frissan, åhh herregud säger jag bara, nu skulle man kunna kalla mig skitsnygg! Jisses vad bra det blev! :D det hade varit farligt att gå ut på puben nu! ;D


nu är jag skittrött, inte så konstigt kanske för jag kunde inte somna förräns vid fem imorse :S så jag ska "vila" en stund, ha de nice snyggingar! ;D


over and OUT

Sugar Pie, Honey Bunch

Dagen började med ett telefonsamtal från Dr. M.Waldén, han berättade för mig att jag hade en elak bakterie i mitt knä som han inte hört talas om innan och blev därför tvungen att ringa en infektionsläkare för att få berättat för sig att jag var tvungen å ta ännu ett antibiotika, så nu tar jag ännu fler piller å så ska jag till sjukan och undersökas imon :(

Johanna har fått en dos förmycket sömn idag, det blandat med det hummöret jag är på för det mesta nuförtiden blir galet! Allsång i min ensamhet och garv åt det mesta har blivit resultatet, skulle jag kunnat dansa så hade jag inte varit sen med det heller! :P Å för att inte tala om alla samtalen jag för med mig själv! snälla ring mig och rädda mig från migsjälv! ;D

Dagens låt får bli just Sugar Pie Honey Bunch - Clay Aiken, mest för att den är så söööööt! :D


Puss å så!

Westlife

Ikväll är det westlife, å då blir man så sentimental, kär i kärleken å allt detdär! å vad är det då som får mig att lyssna på westlife? sug på den säger jag bara! ;D

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, det känns mycket bättre nu faktiskt! :D hoppas bara att det är bättre också :)



Over and OUT

Ny vecka

I morse vaknade jag kl 05, upp å tog en dusch å sen gick jag å la mig igen:P det är skitbra detdär, för såfort jag anstränger mig mer än att ligga på soffan så blir jag skittrött! ;)

Sen när jag gick upp vid 9 tiden igen så tog jag en dusch till mest för att det är skönt!:D skulle kunna leva i duschen om jag fick :D
Kändes som om jag druckit en 75a aldeles själv, tabletterna är nog inte lysande på tom mage! Fick syskonen till att bre en macka å göra en talrik med flingor till mig, dom är ganska snälla ändå! :)
Satte mig vid tvn å kollade in saltkråkan, å det är ju en film som är underskattad, eller kanske underskrattad, för jisses vad rolig den är!
Stina "pelle, tycker du att jag är söt?"
Tjorven "Men är du dum eller, han har väl ögon i ansiktet!?"

Igår fick jag dessutom sms från mathildas "kille" han ville att jag skulle låna ut min telefon till min fattiga syster så han kunde prata med henne:P Sen tackade han mig å sa att vi skulle lira fotboll en gång! ;) Dagens ungdom säger jag! :P Men det är fint, å att killen vågar skicka till mig över huvud taget, jag är en sucker för det där med kärlek!

Veckodagarna har igentligen ingen betydelse för mig längre:P Det är liksom samma för mig varje dag, fullt upp! ;) Tycker lite synd om sköterskorna på avd 83 på CSK som antakligen måste sakna mig något enormt, å jag har ju inte ens hälsat på :P Jag hinner inte med det helt enkelt ;)

Dagens låt däremot får bli den lilla biten av Bring it on home, som Robin Bengtsson sjöng på sin audition till idol! Klockrent!


Ha en bra dag, för det ska jag!
Over and OUT


Lars Winnerbäck

Näe vet ni vad, det finns ingen dagens låt idag, jag tar tillbaka mitt uttalande i förra inlägget, idag är det dagens artist, älska Winnerbäck!

Nu ska jag hoppa på mina kryckor och lösa problemen som verkar utspela sig på övervåningen, victor skriker något totalt oförståligt och linnea sjunger och det rasar saker ner för trappen, vilket ansvar man har som äldst i skaran!

Söndag!

Söndag måste vara dagen som blev över! Det är liksom bara en dag då man gör ingenting och degar i soffan, visserligen inte olik alla andra dagar som sjukskriven, men det är känslan av en söndag som gör det!


I fredags var jag och plockade bort stygnen, det gick helt ok! Hittade dock en bit tråd som dom glömt plocka bort så den fick jag dra själv! :)

Helgen har spenderats hos mamma, jag gillar det, här är det liksom stort å luftigt, å sen finns ju victor här! Han kom å satte sig hos mig och tittade på tv igår, utan att jag behövde tvinga honom! :D Jag lyckades också få fram vilken det var matilda pratade i telefon med, det var en kille! ;) Herregud, vi börjar bli äldre jag å syrran! Bäst jag håller mina förmaningstal om alkohol snart, visserligen så tror jag att hon har mer vett i skallen än jag hade, så jag lär nog inte behöva hämta henne full på en fest nångång, det känns skönt! "alkohol förstör träningen" har hon förklarat för mig, smart unge detdär!

Victor frågar varför till allt och säger va precis hela tiden, jag blir galen!


I jakt på dagens låt har jag letat i lite nya hörnor,
Max 500 - Kent stod som kandidat, så gjorde även Här är jag - Vendela Palmgren & What's Up men den vinnande låten fick ändå bli en med kungen, Lars Winnerbäck, och det blir Kom som jag lyssnar extra mycket på idag! :)


Over and OUT

Färg byte!

Fick igår höra att textfärgen och bakgrundfärgen på min blogg inte riktigt passade ihop, så för dennes skull har jag nu bytt färg, hoppas det blir bättre! :)


Idag har jag varit en vända hos sjukgymnasten, som vanligt, ska till sjukhuset och plocka stygnen om ett par timmar, och sen ska jag se om jag kan transportera mig hem till mamma fram emot kvällen!
En sjukskrivens vardag är liksom inte så händelserik alltid, speciellt inte när man går på kryckor, och därav så blir inte inläggen särskillt långa heller! ;)

Dagens låt får bli Let it be - Beatles tro det eller ej! ;)

Over and OUT

torsdag

åhh herregud, nu har jag varit uttråkad aldeles för länge, och sen har jag träffat aldeles för lite folk, pratar med mig själv nu för tusan!

Msn har bestämmt sig för att strejka, och jag är hungrig, gissa vilka olika ramsor min dator får stå ut med nu!

Annars är jag ganska lycklig faktiskt, såhär har jag inte kännt på länge!:)

Charlie är ett enormt stöd i denna krisen!


Over and OUT




Är det ok om jag är kär i dig?

Onsdag

Sov ingenting inatt, rakarns! När jag drog mig upp ur sängen, så var det till sjukgymnasten jag skulle, det gick helt ok och jag känner att jag är påväg på rätt håll :) det är liksom nu jag slagit näven i bordet och insett att om jag inte anstränger mig ordentligt så blir det bara värre!

det gäller att stanna upp och se vad daen har att ge, och sen göra det bästa av den! Se frammåt och inte tänka på hur det kunde varit, det finns så mycket kunde och så många om att man blir knäpp om man tänker på det för mycket!




Over and OUT



i think im falling in love


At sjukan!

Mitt otroligt långa uppehåll av blogginlägg beror denna gång på att BG har varit inlagd på sjukhuset!

Min otroliga värk i knäet och feberfrossa varenda kväll var inte pga av att jag var klen, nejdu, det var infektion i knäet och blödning i magen, bara att CRP låg på 200 (ska vara under 10) säger väl det hela, så dom la in mig på 8 vånngen omedelbums!

Och denna veckan har varit en upplevelse, första dagen jag var inne fick Maj-Britt som jag delade rum med åka hem, glad som en sol vinkade hon adjö fastän jag inte ens hälsat på människan förr!
senare kommer Majken.. och herregud säjer jag! majken är i klass för sig, berättar om hur mycket hon älskar koldolmar, jag menar 70 på en dag är väl inte många som trycker i sig, går upp mitt i natten, säger att hon inte har någon visselpipa så hon inte kan vissla på någon, jag blirr rädd och trycker på den röda knappen så det kommer en sköterska, berättar för henne att damen i sängen brevid är knäpp, majken berättar för sköterskan att hon tänker minsann köra hem, hon får förklarat för sig att klockan är tre på natten och att man intre kan åka hem då!

nästa dag får vi berättat för oss att vi ska flytta till en större sal, Margit har blivit sjuk! Så nu ligger vi i en fyra sal, Majken, Margit och jag!
Oh shit, Margit och Majken tävlar om vem som är äldst, Majken vinner mid sina 88 mot Margits 86, dom kommer även på att dom nästan heter samma sak, spännande tycker dom!
Majken fortsätter med sina vandringar och säger hela tiden att hon ska köra hem, glömmer allt som oftast rullatorn så Stoffe o CO får spänna fast henne, hon skriker AKTA KANINEN, till det luddiga bandet som dom spänner fast henne med, stackars tant! Sen sitter hon där bakom lås och bom, försöker slå sig ut, efter två dagar i stolen inser sköterskorna att dom inte kan låta henne sitta där i all evighet och släpper henne lös, säger åt mig att ha koll på så hon har rullatorn med sig! 
Jag är frisk i huvet och håller härmed koll på dom två äldre damerna, ringde mer för deras skull än min egen skulle jag tro!
I slutet på veckan regerar en sköterska på mitt person nr och säger till mig att jag är yngst på stället men tillhör ändå inventarierna, detta betyder att jag har varit där läääääänge! 
Igår fick jag äntligen åka hem, det var nästan så¨dom höll en avskedscermoni för mig, dom kommer sakna den unga friska fläkt som jag är där uppe! Dom bad mig komma å hälsa på, vi får se om jag kan tränga in det i mitt schema! ;)

NU ska jag till sjukgymnasten snart, har ont som fan, men det ska gå över snart, om en vecka eller två :P


Over and OUT 

Hos mamma

Är hemma hos mamma på rehab nu, gör mest ingenting, har ont och transporterar mig mellan soffan, köksbordet och datorn!
Somnade med victor på magen innan, både han och jag var super trötta, det var mysigt! :)

Försökte installera en trådlös router men det gick inte lysande, det trådlösa funkar inte riktigt! :P Jag får försöka hitta något IT geni som kan hjälpa mig med det hela! blodet har svårt för att rinna uppåt i mitt knä nu för tiden, och det skulle då vara lysande om jag kunde ligga med min bärbara dator i knäet, den stationära är lite tung för det :P

Nu är det ny skrivare på gång, ha det lysande!

nyopererad

Sten ont och skit trött, det är läget just nu, ska sova nu hade jag tänkt!

Bloggväde

Min blogg var tydligen värderad till 6 012 kr herregud säger jag, synd att maninte kan få tag i dom pengarna på något sätt! :P

I can't stand the distance

Imorgon kl 07.00 är det jag som ska infinna mig på hässleholms sjukhus, spännande!

Dagen har varit lång, det är trevligt, träffade erika och käkade på bunna, sen vart jag innom MQ där jag förbrukade presentkortet jag fick på min födelsedag, en randig halsduk blev det, den är jag nu helt kär i och kommer därför ha den på mig alltid! :D
Hämtade dom nya brillorna, så nu ser jag riktigt smart ut :P 
Fick beställa ett nytt kontokort också, även detta var avmagnitiserat, är detta endast för att jag vill ha ett visa kort eller vad är problemet? snart äger jag en hel kortlek med bankomat kort! :D
Ljög lite för sjukgymnasten, och sen myglade vi som tusan, blev knappt svett ju föör sören! 

Nu blev jag sådär löjligt irriterad :P Jag lever mitt liv, och tänker inte anpassa det efter någon annan, absolut INGEN!  


Jag kan inte sova, men jag borde verkligen försöka..


Pusshej

RSS 2.0