They were lost and never found

Mycke snack och lite verkstad och jag tröttnar! Ibland önskar jag att jag inte tröttnade så fort, händer det inget så är det kört och jag byter till något mer spännande. Jag borde kunna nöja mig med det som faktiskt finns!


jobbat som fasen i helgen, dags för ledighet i tre dagar och sen blire fest till helgen! Efterlängtat för tro det eller e men man behöver det ibland :)


Och du, inte en chans!;)


Ibland finns det en anledning, Man Must Dance - Johnossi är en!


Puss

If you does it like this, will you do me like that?

Jag vet att min nya tjej är het, jag gillar henne ;) Fast vi kan dela om du vill! :P  


Ohjo, vildsvin är hårda och jag råder er till att inte prova köra på ett, det är inte alls skoj! Och ska vi verkligen det så ta ett litet, det dör då och du slipper leva med en förstörd bil eller kanske inte leva alls, det enda du behöver leva med då är att du dödat något som inte är en insekt!


Jobbade över 6h igår och idag blev det bara 1h, får väl se om jag klarar att jobba ihop en 8h arbetsdag på en helg! :D Semlor är dessutom skitäckligt (inte för jag äter dom men jag kan tänka mig) så ät för fan inte det!

Häpp, lagom sugen på fest nu och jag antar att nästa helg kommer bli party som heter duga, fi fasen du!


Nu rackarns är det slut på dethär! Lyssna på Shake It - Metro Station vettja!

Puss å mys

Its been so long

Jag blev stoppad av polisen kan ni tro! Dom sa att det var körkortskontroll och så skulle jag blåsa, detta klarade jag galant för sanningen å säga har jag inte druckit alkohol sen nyårsafton, såhär långt uppehåll har jag inte haft på över ett år tror jag! det blir ju billigt såhär iaf! Jag och polisen har en bra relation, tycker jag har ganska mycket med dom å göra faktiskt! detta är nog mitt fjärde blogg inlägg som handlar om beblandning med poliser, KUL! :D

Jag är förövrigt frisk såhär i sjuklingtider, jag började året lite snyggt med en lätt övergående djävulssjuka, alltså kräksjuka! detta betyder nu att jag kommer kunna klara mig med någon enstaka förkylning det kommande året om man ser till min sjuklingstatistik föregånde år! Träningsvärk räknas inte till sjukdom bara så ni vet, och med denna snygga ( :O ! ) övergång kan jag tala om att jag har träningsvärk, jag vart nämligen på gymmet igår och jag gillart, även om jag fick insikt om hur sjukligt otränad jag är så känns det bra att röra på sig! Grusträning på måndag och jag är laddad, tro det eller ej! :D

Jag har knåpat ihop en liten lista på spotify, när vi var små! heter den och det är precis sådär, man känner sig som 10år igen när man lyssnar på den!


En av dom underbara låtarna i denna lista är helt klockrena Witch Doctor - Cartoons, det är NOSTALGI!



Jag behöver hjälp att hitta en låt som spelades på tidiga 2000-talet, min hjärna säger -03 men jag har inte den blekaste aning, i vilket fall så är det ett w i antingen gruppnamnet eller låtnamnet, och i videon så är gruppen "elaka" clowner, tror du kan klassa låten som rnb och jag tror låten var poppis ungefär samtidigt som black eyed peas slog igenom! har ni koll så får ni jättegärna säga till för jag blir galen!



Puss!

Every single day guess i really missing you

Det finns väl aldrig nått som är mitt emellan för mig!


Joo min dator är vid funktion nu, den lagade sig själv precis som allt annat i mitt liv, funkar det inte så tänker jag att det löser sig väl och se på fan, det gjör det också!

Jag har tagit tag i det hela nu, nu är det jag som ska gå regelbundet på friskvårdshuset, jag kan ju inte gå rund och vara ett potentiellt muskelberg när jag med lite träning skulle kunna vara ett muskelberg!


Och jag tycker vi alla ska bli lite osvenska, för jag är trött på allt det typiskt svenska som att man inte ska sticka ut, man ska inte skryta och framförallt ska allt vara så jävla lagom hela tiden! Och bli lite mer ärliga, det tycker jag absolut vi ska bli!



Tänkte först ta och skriva en låt från en otroligt vacker människa, Delta Goodrem men sen hade jag en låt i tankarna med en text som är ganska klockren på många vis! Och nu hittar jag inte den riktigt, låt mig fundera så ska ni få det bästa! 
Okej, nu hittade jag inte låten med texen så det får bli Delta Goodrem, vilket iofs inte är något negativt för det är en vacker tös, bra text och en otroligt bra låt!  Be Strong




From the moment i wake up

Ähum joodå såatteee, har jag inget viktigt å säga så säger jag sådär, ALLTID!

Jag har nått fel på mitt internet och det är inte okej! Jag har nog nått fel på det mesta skulle jag tro! Och jag ska köpa ny bil också, pärlan har väl gjort sitt och det är dags att göra slut på vårt förhållande, det känns otroligt hårt för hon har funnits där för det mesta, utom när hon surar men det är väl ganska normalt i ett hälsosamt förhållande har jag hört, och hon var och är ju trotts allt min första! Livet är hårt när man måste ta besluten, men det är nödvändigt! Hon får dock stanna tills dess att jag hittat någon som ska försöka ersätta min honey!


Det jag säger kanske inte alltid är som det låter, jag menar nog det på ett annat sätt än vad du uppfattar det!


Puss dåå jaa!

On our knees

Först drömde jag attt jag blev gripen av polis anklagad för sexuellt ofredande, vilket inte alls känns som något jag skulle kunna bli! I vilket fall så när jag skulle ringa till samsung och anmäla fel på telefonen, på riktigt, så fick jag fel nummer och ringer polisen, jaa sammanträffande skulle jag vilja säga! Jag berättade inte om min dröm, det är nog bäst att låta bli! Fast att säga till polisen att man ringt fel känns lite lustigt, hon vart dock supertrevlig och hjälpte mig att försöka hitta det riktiga numret till samsung!


Jaa här har ni



This is it

Nu ska vi inte vara bittra va? Det börjar bra iaf och det är ju helt okej faktiskt! 
Och jag vill gå hem med dig!



Du är fasen som ett helt jävla julbord, och nu har jag fått ont i magen!

Detta är väl inte mig grej längre skulle jag tro, inte för tillfället och kanske aldrig igen! Vi får väl se hur det blir med det :)


Puss sålänge 

 


RSS 2.0