Now im in a place i thought i never be!

Åhhja, snart nyår, eller ja imoron äre nyår, och jag har ingen aning om hur jag ska göra, det stod i mit horoskop att jag ska bli bjuden till en fest och att det ska vara ett kärleksfullt och vänligt förslag typ, så det är fritt fram mina vänner! ;)

Min syster ill gå på stan med mig nu, men med atcke på att jag inte klarar folk, och att det är rea nu, då blir folk som djur, då är det folk  i stan, jag pallar asså inte faktiskt!


Det blir två låtar idag! den första är Let god send his angels - Leaf, skitbra helt enkelt!
den andra blir The distance - Oliver James, för att han är snygg, och för att låten är fin!






Tack för nu!


Over and OUT

God morgon!

När jag motvilligt drogs upp ur sängen i torsdags morse måste jag kännt på mig vad som skulle komma, nu 48h senare känner jag att jag skulle sovit längre då, dom 2+3h jag har sovit har inte riktigt räckt!

Jobbet idag har varit ett helvete, när jag kommer till jobbet inser jag att nycklen jag fått av chefen inte passar, jag får då gå upp till darins och läna en av chef nr två, och sen tillbaka till fantasi igen, för att inse att den ena tårtan som var "förberedd" inte alls var det, och att vi inte hade några bottnar till schwarzwald tårtan som var beställd, så jag fick ställa mig och baka bottnar till det, det är typ det allra klibbigaste du kan göra i ett bageri, sen var semlorna sena, och inte klara när jag skulle ha dom, och kylen läcker. Vad har jag gjrot för att förtjäna allt?

Så nu har jag jobbat 6h 30min, och jag ska igentligen inte jobba mer än MAX 5h om dagen!

Nu ska jag sluta klaga och äta frukost istället!


Over and out

Vill vi samma sak?

Idag undrar jag varför vi aldrig vill ha det som är lätt att få? Eller vill och vill, det som är lätt att få är inte lika intressant, får man kämpa för det så blir det helt plötsligt intressant, och man vill ha det så mycket mer för att man vet att det är svårt och att man får kämpa för att göra det till sitt!

Det är som att köpa en leksaksbil, den kan du gå in och köpa imoron liksom, alla har råd till den och den är kul ibörjan, men jag skulle tröttna på den ganska fort!
Men om du ska köpa en BMW Z4 så får du kämpa som fasen för att ha råd till den, och du vet aldrig om du kommer ha råd till den över huvud taget, men skulle då väl få råd till det så skulle du verkligen älska bilen, för att du vet om att du kämpat hårt, och är så enormt stolt over att det är bara din och ingen annans!

Jaa så är det bara, eller sån är jag, och det är väl fler med mig?


Ett stort grattis till Ida och Pilla också!! Det är så rackarns skoj! :)



Dagens låt? Better Be - Anna Ternheim, det behövs ingen förklaring!






Over and OUT

God Jul!

Och så bra gick det med tanken om en jullåt varje dag fram till julafton! ;)
 
Jag vill ha en julafton utan stress, utan tanken om vem ska få mest och finast julklappar! Nej ge mig en stuga i snön, med familjen utan massa stress och massa julklappar! bara en chans att umgås utan en massa krav och stress!


Men ändå, jag önskar dig en riktig god jul coh en aldeles underbart mysig dag! Och vad du än gör, ät inte så mycket att du får ont i magen! ;)


Pusshej

Too much!

Mys! :)

Hahaha, smink håller inte för... sånt här!


Dagens jullåt är Do they know its christmas - Band Aid 20! Det är en låt med så otroligt myket känsla! Kolla videon, artister så som Chris Martin, Dido, Robbie Williams och Sugababes är med och sjunger! :)






Puss å kram

Be whith me now

Nu har jag så otroligt tråkigt att jag håller på att avlida! Jag ska baka! det ska jag göra, sen ska jag tröstäta upp heeeela cheescaken som jag bakat!

satt och läste på informationen om mina tabletter häromdagen, och när jag läste att man ska undvika att sola överhuvud taget, och skulle man vistas i solen så skulle man ha täckande kläder på sig! Och det är nu jag tackar gudarna för att det tar å otroligt lång tid för mig att göra nått som jag bestämmt mig för, jag bestämmde mig för att börja sola för typ en månad sen, men det hade ju gått illa, för då hade jag inte läst att jag inte fick det!
Känner att detta blev otroligt rörigt!

Jag börjar jobba kl 02.00 det är ju också spännande?

Dages JUL låt är Tänd ett ljus - Triad! Härlig video dessutom, vilken otrolig fantasi som måste flödat när dom bestämde hur den skulle se ut! Killen längst till höger är definitivt min favort! ;)

 



Pusshej

Rackarns bananer!

Wheii nu rackars ä jag på g igen, som en duracell kanin känner jag mig med aldeles för mycket skit för mig!
typ "ska jag bita dig i öraat elloor!?"

Jaa men tänk om vi skulle stava allt som vi uttalar det, det skulle inte funka, hm för att det fins inte riktigt bokstäver som täcker alla uttal i dom skånska orden! Och jag försöker komma på typiska skånska ord, jag borde ha en topplista, Topp  skånska ord kommer här!


10. Gribba, en tjej helt enkelt!
9. Blannevann, Groggvirke tror jag bestämt det heter längre upp i landet
8. Barhoad, barhuvad helt enkelt, utan mössa kan det kallas också!
7. Flua, javisst det är så flugorna heter här nere!
6. Klydda, det är detsamma som kladda
5. Asa, jaa det är ett annat ord för släpa!
4. Lase, en disktrasa helt enkelt!
3. Hossa / Hussa, vårt ord för strumpa, jag brukar även änvända det om vissa fotbollsspelare "dom spelar som nårra jäävla hossor!"
2. Rälit, det är när något är äckligt, "faan vad räälig du är dåå"   
1.  MÖG, det är det skånga ordet för allt som inte är som det ska eller blev som det skulle! man kan vara mögig också, skitig menar vi då!


Tack för maj!


Känner jag dig?

Nu ska jag klaga över det faktumet att sverigen är litet, och ännu mindre blir då skåne, vi skåningar är nästan som en enda stor familj som känner varandra allihopa, för helt seriöst, jag blir mörkrädd på detta den senste tiden, träffar man någon, så känner den säkerligen någon, som känner någon, som känner mig, så är det bara!  Visst är det trevligt att man har något gemensamt, men det är ju sjukt!
Eller så åker man utomlands och helt plötsligt så är det någon där som man faktiskt träffat innan, eller ja, som känner någon som känner mig!
Jag kan säga att det finns inte många som jag träffat som jag inte på ett eller annat sätt kan koppla ihop med någon jag känner!

Tack för mig, nu har jag fått ut det hela, och nu ska jag sova!


Why cant i hear music play?

Åhh herregud, ge mig kraft och ett par alvedon! Jag är inte gjord för att arbeta såhär? Eller joo det är jag visst, jag är väl bara inte van vid det än?  Trött som få, och ont har jag också (gnäll lite till?)

Idag har jag spritsat pepperkakshjärtan light, bara 432st idag, jag är glad att jag sluppit dra det stora lasset!

Nu ska jag på sjukvårdsmassage / Bowenterapi, det ska bli nice, jag kommer dock somna som en stock, men vafasen gör det?


Dagens låt är en jullåt, såhär 6 dagar kvar till julafton ka jag försöka hitta 6 riktiga guldklimpar, vi börjar med Where are you christmas - Faith Hill, för att låten är otroligt fin, så också sångerskan!






Puss å kram

Somewhere else...

Ännu en gång gör jag det väldigt enkelt för mig! är trött som fasen, och klagar liiite extra på att jag har ont som tusan i knäet!

Dagens låt är ingen alls, så pass trött är jag, att jag inte ens orkar tänka på det, ni får dagens text istället och den har ni här!


Too afraid to make mistakes and bleed
There's someone who means way too much to me
There's a million different ways and scenes to live
She's asking me for something I can't give


I don't drink to escape, The misconception swells
But when I drink is the only time I don't wish I was somewhere else


This town you have is calm and beautiful
And I don't know anyone here at all
I could drive forever on this beach
But consequence is all I'll ever reach


I don't move to seek, The misconseption swells
But when I move is the only time I don't wish I was somewhere else


Surenderous eyes and of the smoothest skin
Reminding me of places I'ven't been
And we so often mean what we don't say
But the serious game's a game and that's its way


I don't love to be loved, The misconception swells
But when I love, Truly love, I wish I wasn't somewhere else


Tried to poison you in me, Oh and still resamble dignity
These are happy times of bloom
As we both leave this thing with empty wombs


And I'm not afraid to die, The misconception swells
But when I die, Won't be the first time, I wish that I was somewhere else

A freak like me, just needs infinity!

Jag ska som alla andra berätta att jag också vaknade av att hela rummet och sängen skakade som rackarna, jorbävning kallas det! :D

Idag är jag hos mamma, och myser aldeles själv :) Snart ska jag gå å duscha, sen ska jag nog baka nått spexat, men först ska ni få dagens låt!

Infinity 2008 (klaas vocal edit) - Guru Josh Project är dagens låt, och dagens video, för Janina Weiss som är med i videon råkar vara en riktig pudding!




Hörs senare!

I dont beleve you

Pink är sjukt snygg, och den rösten på det, jaa fy fasiken, skulle jag inte redan ha min framtid säkrad så skulle jag gifta mig med pink  ;D

dagens låt blir en snuskigt bra låt av Pink!




Ska hem te mammsen imon, ha d!

Maybe you'll come back

Ibland önskar jag att jag hade en såndär blogg som inte alls handlade om vad jag har gjort om dagarna, så just idag blir det bara snabb info!

Hos elin på 25års fest, kvällen borde väl slutat här för min del, men det blev class vilket visserliken var supetrevligt, men om inte min kväll skulle slutat innnan, så borde den definitvt gjort det här! och här slutar också min beskrivning av kvällen!


Det är alltid lika spännande att kolla igenom utgånde sms och samtal, det blir liksom "åhnej, ringde/smsade jag henne/honom" Visst vissa kommer jag definitivt iåg att jag pratade med, men andra.. nej som mie säger, mobilen borde lämnas hemma!


Idag har jag sovit hela dagen och nu ikväll har jag varit på julmys med jobbarkompisarna, det var nice!


Dagens låt blir Through the fire and flames - Dragonforce, för att jag blir så galet imponerad av gitarrspelet varje gång jag hör den, det är helt otroligt bra!










Puss å kram

Gröt och mackor!

Åhh jisses dethär med gröt och mackor bli bara bättre och bätte! ;)
Man kan inte äta mackan och ändå ha gröten kvar, och du kan absolut inte äta båda samtidigt, då skär det sig!
Och även om mackan är godare än gröten så vill jag fortfarande ha gröten!
"men det är som när man är full och hungring då vill man ibland äta något som man aldrig skulle ätit annars"


Idag har varit en trevlig dag! :)


dagens låt är Keep Me Warm - Ron Pope för att den är mysig, och mysig är bra! Men jag orkar inte länka, men vill ni höra den så vet ni troligtvis hur youtube funkar, och gör ni inte det, då länkar jag den gladeligen i nästa inlägg, jaa skulle ni inte veta hur youtube funkar så skulle jag kunna lära mi den utantill och sjunga den för dig personligen!  och det vill vi inte vara med om!


Pusshej

Städa?

Okej nu har jag städat i över fyra timmar, och det är verkligen aldeles för lång tid för ett så pass litet rum som jag har! Nej jag måste gå en städkurs, för om jag skulle bo i hus sen, så skulle jag behöva ta ledigt från jobbet i en vecka när jag ska städa!

Usch jag har verkligen inget på lager idag! imon är det fredag, en bra fredag! :)





"det sägs att kärlek lovar stort men håller tunnt,
du kan kalla det förnuft men aldrig sunt!"




Puss

Hon har ett sätt!

Har nte riktigt tid att skriva ett inlägg nu,jag håller nämligen på att STÄDA, jodå det är sant det ni läser, johanna städar!
Men jag har kommit på vilken som ska vara dagens låt, Hon har ett sätt - Jacob Hellman




Hörs senare!

They make me wanna loose control!

"Stoppa gröten i kylen och ät en rostad macka istället!"   Sååå internt, men ack så roligt!


Idag fick jag höra av Mats-Sjukgymnast att jag är hans sorgebarn, han är ledsen för min skull tydligen ;P
Och där var en riiiktig heiting idag asså, fy fanken, jag ångrar att jag inte gick fram och fråga efter hans nummer (jaa nån mobiltelefon lär han väl inte ha )  Ljusblå tajt träningströja, som var sådär lagom tajt över hans ölmage, mörkblå taaaajta byxor till det och så GULA tygskor, herrejissanes, det är ju så jag scwimmar!

När jag kom hem så började jag jonglera med clementnerna i köket när mormor gjorde frukost till mig, å då jävlar mormor skulle inte vara sämre, nejdå! Hon sa att hon har minsann kunnat detta en gång i tiden, men det var inget som syntes faktiskt! skitkul:P Fins på film dessutom! :P

Dagens låt är Killa' - Cherisch feat. Yung yoc asbra!



Tack för nu!

Lista

Här kommer nu ensådär lista som ingen orkar läsa igenom, men som får mig att slå ihjäl lite tid!


Avsluta meningarna...

1. Jag har insett att min senaste kyss... var det sämsta jag varit med om!
2. Jag lyssnar på... Happy . Intwine
3. Jag pratar... Aldeles för mycket! :P
4. Jag tycker om... Mig själv faktiskt!
5. Min bästa vän är/var... inte bara en, ingen nämd ingen glömd?
6. Min första riktiga kyss... Den mäste jag glömt!
7. Jag avskyr när folk frågar... Saker som dom redan vet
8. Kärleken är...fin, men inget för mig!
9. Jag gillar att... Titta på fotboll typ
10. Jag kommer aldrig att... säga aldrig
11. Jag är hemligt förälskad i... skulle jag säga det är det ingen hemlighet längre!
12. Sist jag grät var... när jag låg inne på sjukhuset!
13. Min mobiltelefon är... Likadan som den Leona Lewis har i sin video Forgive Me ;)
14. När jag vaknar på morgonen... tar jag på mig träningskläderna och drar till Mats
15. Innan jag går och lägger mig... Ställer jag klockan
16. Just nu tänker jag på... att jag ska göra knäck!
17. Bebisar är... jobbiga, om dom inte heter Franz VICTOR Måns nilsson
18. Idag har jag... Varit hos mats!
19. I kväll ska jag... Förmodligen inte gå å lägga mig i tid..
20. I morgon kommer jag... Gå till mats, duscha och städa :)
21. Jag vill verkligen... leva utan problem



1. Hur gammal är du om fem år? Gammal skulle jag inte kalla det, 24 är det! ;) 
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Ingen alls:P
3. Hur lång är du? 175 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Step Up 2 ;)
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Marcus Wahldén, Doktorn
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Ja? men det har du ju inte varit när du jobbat?"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Hm jag gillar att ringa, men det är ingen som svarar när jag ringer, så jag får skicka sms ;)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda!
10. När såg du senast din mamma? i fredags! :)
11. Vilken ögonfärg har du? gröna tror jag
12. När vaknade du i dag? 11.00
13. Vilken är din favoritjulsång?  Brittan, My Only Wish This Year, men jag gillar när småbarn sjunger Tipp Tapp i Lucia tåget!
14. Vilken är din favoritplats? Sängen ;) Nej men jag skulle gilla stranden en fin kväll vid en brasa med vännerna!
15. Vilken plats föredrar du minst? Darins bageri
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett stort palats i thailand med frugan! ;D
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spindlar, i mängder över hela kroppen!
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? FILIPPA BARK!
19. Hur stor är din säng? Dubbelsäng, typ 180 kanske
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, seeeg som faaaen
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Hm, får jag bestämma själv är det T-shirt och shorts som gäller!.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st, en under armen resten under huvet
23. Hur många landskap har du bott i? 1, jag vill leva jag vill dö i SKÅNE!   NOT!!
24. Vilka städer har du bott i? Hm, städer och städer, men jag har bott i Åhus, önnestad, olika delar av kristianstad och  i hässlehom
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? sommaren barfota, men vintern blir de strumpor, jag vill helst inte frysa!
26. Är du social? Kanske lite för mycket dessutom!
27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass, pinnglass är inte riktigt min grej! ;)
28. Vilken är din favoritefterrätt? Pannacotta
29. Tycker du om kinamat? Gillar inte Liiis, och inte bambuskott och annat slemmigt, men friterade grejer är ok :P
30. Tycker du om kaffe? Tack men nejtack, har precis lrt mig dricka öl, ingen press här va! Och Chai Latte är bättre!
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk, mamma kallar mig kalven ibland, det blir nog den största utgiften när jag flyttar hemifrån, mjölken...
32. Sover du på någon särskild sida? Njaa, jag gillar sidor som har fönstret nära sig, men jag skiter oftast i vilket
33. Kan du spela poker? njaa, jag är ju ingen stjärna precis...
34. Tycker du om att mysa/kela? Gör inte alla det?
35. Är du en beroendemänniska? Jag vill inte vara beroende av något utom kärlek och vänner, det är därför jag inte äter godis! =D
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Näe, jag är ensam liksom, men jag känner många som fyller år samma vecka :)
37. Vill du ha barn? aaa om ett par år, när mina syskon är lite äldre, men jag vet inte om jag vill föda det lilla livet själv!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, jag kans svära och säga att jag älskar dig på tyska, kan även uttrycka min kärlek på Franska, Spanska och Grekiska!
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men jag har åkt bil in i ambulansintaget och bluvit utburen ur bilen av ambulansmän/kvinnor
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet är finast, men poolen är varmast!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Hm, mina penar spenderar sig själva!
42. Äger du dyrbara smycken? Aaa, men det har jag slarvat bort i min bil...
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jag gillar L Word!
44. Kan du rulla med tungan? Jaaa nu när jag klippt av bandet under tungan så kan jag!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag umgås överlag bara med roliga människor! Men Emelie Hagman är i toppen!
46. Sover du med gosedjur? Haha, näee, men med gitarren! ;D
47. Vad har du för ringsignal? Use your love - Katy Perry
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? mamma har säkert...
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min Åsums BK träningstöja!
50. Flirtar du mycket? Haha, jaa det skulle man kunna säga, jag kan inte stoppa det:P
51. Kan du byta olja på bilen?Vet  inte riktigt faktiskt, men jag kan fylla på en masa med grejer, bromsvätska, kylarvätska å så!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej faktiskt inte...trots sån otrolig otur jag har sedan jag fick Honey
53. Vilken var den senaste boken du läste? tully, depp bok på hög nivå, jag gillade Mian Lodalens böcker bättre!
54. Läser du dagstidningen? Aaa det brukar hända!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej för tusan, det har jag inte råd med!..
56. Dansar du i bilen? Jag brukar digga och sjunga ordentligt, men dansar man blir det ju en direkt livsfara! det har jag märkt!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix fm!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett papper? Mitt namn var det! :)

I never feel Im quite enough!

Jag är en missbrukare... Av ord som Attans och Rackarns! "Inte direkt" är också något jag säger för mig själv heeela tiden, hm när man tänker på hur mycket man använder vissa ord blir man ju rädd och inser att folk tycka att man är otroligt mycket mer tjatig än man redan är! Det är verkligen något som kommit med sjukskrivningen, terrorn av kontakter på msn, verkligen översocial och svarar på två sekunder :P
 
Och man ska aldrig avslöja sina tricks, då blir det inga tricks längre ;D

Jag tror jag ska baka knäck, och ni är hjärtligt välkommna hit å smaka en eller två om ni är riktit snälla! :D


dagens låt skulle kunna vara Personal Jesus - Depeche Mode men tyvärr foks' det blir Human - The killers, för det är bra skit!








Puss

Joddla! ;D


sibastianf<3

Satt och tittade igenom mina mottagna filer å hittade en massa bilder på allas våran ego kille nr ett, sibbe! Åch rackarns vad jag saknar honom, förstår inte hur en person som finns så långt bort kan göra ett så stort spår i mitt liv, han kommer alltid betyda mycket för mig!

jaja, så är det, man borde radera det man har i mottagna filer ibland! :P


Nu ska jag snart sova!

Litte Joddla Med Siv såhär på kvällskvisten!

Under uppbyggnad!

Som synes håller min blogg på att genomgå en förändring, i mån av tid och i den takten jag förstår hur tusan man ska göra :P

Igår var vi och fotograferades, det var skitskoj verkligen, nu ska jag sälja mig på gatan för att få ihop pengar att betala bilderna bara! Det är ingen som vill bidra med en slant? ;)

Nu idag har jag vart hos läkarn, och det drog ju ner på hummöret, tur att jag har så galet mycket överskotts energi att jag är glad alltid typ! :D


Nu letar jag äppel bland äpplena och inte bland päronen längre, eller hur är det med det? ;)

dagens låt också ja! det blir två! Första Gången - Magnus Uggla och Misery Buisness - Paramore! :D


Pussar

Jag gör det lätt för mig!

There's some kind of light at the end
Stoned, forgetful, and then
I'm drinking what used to be sin
And touching the edge of her skin

Could you be the one that's not afraid
To look me in the eyes
I swear I would collapse
If I would tell how I think you fell
From the sky

Yeah my words, they pour
Like children to the playground
Children to the playground
You make me smile

A Drop In The Ocean

Denna låten är nog den bästa jag hört på länge! Jag tackar ödmjukast personen som skickade den till mig!



Don't you wanna dance?

Nu tänkte jag ursäkta uppehållet i min blogg, men å andra sidan så menar jag det inte, för jag har helt enkelt inte haft tid eller ork!

Det händer inget heller tycker jag, det är bara livet som fortsätter som vanligt, usch!
Imorgon är det fotografering i malmö! nu får jag börja organisera!

dagens låt är broken hearted girl - Beyonce!

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you lived inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And though you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
it pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you, but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way,
no no
I don't want a broken heart
And I don't wanna play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you, would never come around
And still I wanna put this out.
You say you got the most respect for me, but
sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna to take breath without you baby
I don't want to play that part.
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
I ain't got to be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna to take breath without my baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart

fest

Igår var det först bowling med sara, sara, sabbe och tina, stjärnan här vad på slutpoängen 185 efter en och en halv omg, jag är stolt! ;)

Sen var det hem till louise, fest och grejer och sen ut på banken, men tanke på mitt knä och på den obefintliga promille halten i blodet, så dansade jag inte utan satt vid ett bord, det är då man träffar dom spännande människorna!
En grabb började prata med mig, sa att han blev förvirrad över mina ringar, och frågade mig istället rakt ut om jag var förlovad eller hade pojkvän, jag berättar för grabben att jag inte är bunden till någon överhuvud taget, och han blir överlycklig,
Jag berättar vidare att jag inte är intersserad av honom av den enkla anledningen att han är kille, men han verkar inte fatta detta och frågar mig om han funderar på om han ska ragga på mig eller inte, jag berättar för honom att försöka kan man alltid, men sålänge han inte genomgår ett mirakel så kommer han inte lyckas! Jaadu, han var en spännande grabb och gjorde det hela lite roligare!


Vidare sedan efter att banken stängt och pga av diskussioner och gitarrspelande så kommer jag inte i säng förräns åtta, upp igen vid ett för att göra en snabbvisit hos mats, sen hem igen och bänga mig för ett par avsnitt av favvo serien!

dagens låt är Thunderstuck - AC/DC mest för att 5 timmars gitarrspel resulterade att jag är en väldigt bra bit påväg!





Puss och kram


Det snöar!

Snön har nu även nått Kristianstad, och tro det eller ej, den är vit här också!


I heard there was a secret chord
that david played and it pleased the lord
but you don't really care for music, do you
well it goes like this the fourth, the fifth
the minor fall and the major lift
the baffled king composing hallelujah

hallelujah...

well your faith was strong but you needed proof
you saw her bathing on the roof
her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
she broke your throne and she cut your hair
and from your lips she drew the hallelujah

hallelujah...

baby i've been here before
i've seen this room and i've walked this floor
i used to live alone before i knew you
i've seen your flag on the marble arch
but love is not a victory march
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah...

well there was a time when you let me know
what's really going on below
but now you never show that to me do you
but remember when i moved in you
and the holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah

well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

hallelujah... 

Frisk?

Jag börjar bli frisk, det märker jag för att jag blir dålig på att skriva inlägg här!

Ni ska få en låt av mig, Ani Defrancos - You had time är underbar, vi winnerbäck fans känner igen den!







Imorgon ska jag till mats!


Over and OUT

Morning Train

Jag efterlyser någon som vet vilken reklam låten morningtrain är med i?

My baby takes the morning train,
he works from nine till five and then
He takes another home again to find me waitin' for him


Jag ska även berätta om en gång jag Matilda och Jessica körde hem till min mamma
Vi kommer körande på vägen och säger:
"här körde vi av vägen engång, men vi hamnade på hjulen, och det var jul!
Matilda börjar småfnittra och jag inser inte varför, hon berättar " höhö Hjulen på julen", jag hade alltså varit rolig utan att veta om det! :P
Det var enormt roligt då, kanske en sån grej som bara är rolig där och då?

Nu ska vi tvätta honey, jag, matilda och Victor!
Hörs senare:)


Pusshej

Dagens låt

Den första decembers låt får bli She - Groove Coverage, men eftersom jag håller på med grejer som gör datorn seg som fan så får ni texten och inte länken! :)


She hangs out every day near by the beach
Havin' a Heineken fallin' asleep
She looks so sexy when she's walking the sand
Nobody ever put a ring on her hand

Swim to the oceanshore fish in the sea
She is the story the story is she
She sings to the moon and the stars in the sky
Shining from high above you shouldn't ask why


She is the one that you never forget
She is the heaven-sent angel you met
Oh, she must be the reason why God made a girl
She is so pretty all over the world

She puts the rhythm, the beat in the drum
She comes in the morning, in the evening she's gone
Every little hour every second you live
Trust in eternity that's what she gives

She looks like Marilyn, walks like Suzanne
She talks like Monica and Marianne
She wins in everything that she might do
And she will respect you forever just you

She is the one that you never forget
She is the heaven-sent angel you met
Oh, she must be the reason why God made a girl
She is so pretty all over the world

She is so pretty all over the world
She is so pretty
She is like you and me
Like them like we
She is in you and me


She is the one that you never forget
She is the heaven-sent angel you met
Oh, she must be the reason why God made a girl
She is so pretty all over the world

Warning

Härmed utfärdar jag en varning för ett långt och seriöst inlägg, detta ska nämlingen, på beställning av en vän, handla om den djupaste av djupa frågor, Vad är meningen med livet?


Ja, var ska jag börja vad är nu meningen med livet? Jag kan ju börja med att säga att det är helt och hållet från persontill person, från religion till religion!
Jag vet inte riktigt vad jag tror, men en gyllene regel och ett mål med livet måste vara lycka, jag tror att man skulle kunna sitta som 90åring och säga "meningen med livet är att vara lycklig"  Att hitta det sättet som är lyckligast på, med en man eller fru, med barn eller utan barn, eller kanske bara själv, det är beroende på hur man definerar lycka, lyck för mig är kanske inte alls lycka för dig!
Jag skulle nog vilja säga att meningen med mitt liv är att hotta någon att älska och att bli älskad av, få några barn, och trivas ihop som en familj, jag har inte så höga krav när det gäller lycka, det finns ingen ferrari i världen jag skulle byta ut mot en livstids förstående kärlek!
Ibland när det är nerförsbacke så kan man tänka "life's a bitch", att allt är bara skit och sen dör man, vad ska man då med det till? och det är här målet kommer in, att ha något att kämpa för!

Så frågan "vad är meningen med livet?" är väl igentligen inte svårare än vad du gör den till, det är din fråga, och det är bara DU som kan svara på den!

som filippa bark säger "det är induwiduwellt"



Pusshej

RSS 2.0