Varannan

Asså jag tror det är något lustigt me min blogg, för jag kan bara logga in varannan dag, det betyder att jag bara kan skriva blogg varannan dag, weird!

Klockan är nu 06.39, pigg som en lärka, varit uppe sen 01.30, och dett har inte hänt förr, ingen svarar på mina sms åhär dags på dygnet, och den enda som jag vet med säkerhet är upp är mie, men hon jobbar, så henne kan jag inte trakasera dirre! Jag är sugen på stranden idag, får bättra på brännan lite! det är trotts allt 37 dagar kvar tills jag åker till bulgarien!  :D 
Har varit klar på jobbet sen kl 5 imorse, men vi måste vänta tills bullar och andra arbetande sjusovare kommer, så vi satt på en stol i en timme, med lön, och väntade på bättre tider!

Igår var jag hemma hos mamma och käka grillat, victor tog sig friheten att ta isönder mina glasögon, så jag fick fixa dom med ståltråd, och den enda färgen vi hade var blåmetallic, skitsnyggt. NOT!  Det blir synsam på måndag, hoppas det inte tar en evighet innan dom får in linserna efter att jag beställt dom bara  :)

Min msn funkar inte heller, rackars skit!

Idag vill jag dessutom hålla fanan lite högre än vanligt, vara stolt, och inte ta någon skit, iaf en liten stund såhär på morgonen!  :)

Idag är det You - Switchfoot som kommer ut ur mina högtalare! det är bra! hjäper mig inte att bli tröttare dock!


Har kommit på att det är mitt liv, ingen annans, och jag gör vad jag vill med det, jag är fri helt enkelt och jag trivs när alla är lite på avstånd såhär, och jag får själv välja vilka jag släpper in på livet, asbra!



Pusshej

Stranden

Dagen har spenderats på stranden med familjen, Victor var med, och det betyder att man har mer sand överallt där det inte ska vara än om an hade varit på stranden med någon annan... Han är inte helt dum heller, iskallt i vatnet så då ber han oss plocka upp honom i  famnen och gå ut i vattnet, så kan han "bada" utan att behöva frysa, medans vi fryser våra ben av oss!

Hångla i sanden - Sommarpojkarna är daens låt, det är stranden på 110%

Snart ska jag he till mie och duscha, och jag är sugen på en prommis någon mer som är sugen är de bara å ringa!, dvs om jag inte ska jobba imon, för isf måste jag sova, det tar på krafterna att sola!

Sjukgymnasten kl 12 imon, helt sjukt tt man ska behöva missa fina sommardagar för det! Jaa, hittar man nån sjusovare som kan tänka sig stranden efter 13 hade det inte varit helt fel! : D 


Over and OUT!


På jobbet!

Johanna är på jobbet, och det är kaos, beställningarna kommer inte dit det ska, och faxen ringer människor som den inte borde, mie och jag ligger dubbla på kontoret av asgarv och inget är som det borde! Gertrud, kom tillbaka!!!

NU borde jag gå och göra något aktivt, som att jobba t.ex, städningen kvar och jag måste sluta om trekvart!

Ringde ortopeden innan, tänkte jag skulle få en telefontid, vid 10 tiden kanske, men nejdå, den första tiden dom hade var 13.50, den tar jag för tusan, i fredags bad dom ju mig att ringa dagen efter, jävla kötthuven, tom jag vet ju att dom inte jobbar på lördagar, det är där bristerna hos en telefonsvarare finns!

see ya'

Puss

Dagen efter

Söndag, den dagen då man mår som man förtrjänar? Inte jag i alla fall! Jag mår aldeles utmärkt, och ändå var det fest på allvar igår! Först at Matildas place, grattis i efterskott! Sen hem till louise en vända, sen vidare till Kim där även jag gav mig in i dimman, vi ville expandera festen och drog därför hem till louise och vi blev typ 30 pers i hennes lilla lägenhet, mycket roligt faktiskt!
Jag fick dock i mig för mycket av det goda och slutade kvällen hängandes utför balkongräcket! det börjar bli altför vanligt och jag borde inse att det som man försöka dricka bort hits you in the face dagen efter!
Glömde lite av mina kläder at louies place, byxorna som jag spillt på och tröjan som mina bilnycklar ligger i, och därför kommer jag nu inte ifrån Kim förräns hon är snäll nog att köra mig så jag kan hämta my stuff!

Jag är ledig imon!  : )  ska nog hem och ta ett bad i "jacuzzin" som håkan och kevin kallade den, bubbelbadet skulle jag vilja säga, någon som vill låna mig en bra bok? ;)

Idag är det en John Mayer dag!

Your body is a wonderland - John Mayer, det är dagens låt!




Pusshej!

Klantarsle!

Det är något man skulle kunna kalla mig, klantarsle, skar mig på låret med rakhyvlen igår, förstår inte hur det gick till riktigt, rakade inte ens låren, men gjort är gjort och nu känns det som om det sitter en kniv rakt in i framsidan av låret såfort man nuddar såret, klen kanske man också kan kalla mig?

Det har för hoppningsvis läkt om 47 dagar, för då åker Fröken Stjärnfeldt och Herr Johnsson, till Sunny Beach! Jag är laddad som få redan, tänk, en hel vecka med sol och bad, softish på en restaurang på kvällen med en Sex on The beach i handen, eller för all del, två stycken, det är ju happy hour alltid!

Höll på att åka fast för fortkörning idag, men jag klara mig, ska jag ha körkort igentligen?

jobb inatt, det betyder att jag ska krypa ner under täcket i vettig tid idag! :D

47 dagar kvar tills jag ligger där och solar!

Pusshej

go morron!

Klockan är 13.00 och jag har varit vaken i en halvtimme, soft sm fasen!

Gårdagen bjöd på jobb, träning på xercise, fasiken va jobbigt det var, benen skakade av ansträngning! Sen blev det fika på stan, en runda inom BK resulterade ävn i en köppt biobiljett till Mamma Mia, så den fick man också se lite senare på kvällen, riktigt jäkla bra film måste jag säga! :)

Idag hade jag tänkt att inte göra så mycket, eller ja, det hade ju inte vatt fel att göra något, men jag orkar inte anstränga mig att leta upp någon att umgås med, så jag får helt ekelt skylla mig själv! Ska nog boka resan idag förresten, eller det beror iofs på om min kära vän Magnus får ledigt, vilket skulle vara helt underbart! Han och jag en vecka i Sunny Beach kan inte bli mer semester än så, och dessutom så är han ju kille och kan rädda mig från allt ont! :P


"varför hör du inte av dig? ring mig" Jaa varför? bara för att du för första gången på typ en månad skickar sms å anser jag att du inte heller är särskillt bra på att höra av dig, och sms är, i princip det mest känslolösa sätt att höra av sig på, visst det kn stå jätte mycket fina saker i ett sms som säkert betyder hur mycket som helst, men bara för att det står nerknappat i ett sms behöver inte det betyda att man vågar säga det rakt ut! Ring mig om du nu tycker att jag borde höra av mig, jag är asrädd för vad du ska säga eller om du har något nytt att skälla på denna gången, jag pallar inte det, och mår faktiskt anska bra nu när jag sluppit prata med di på så länge, så tills du tagit tag i ditt skit och ordnat upp ditt liv så vill jag inte ha med dig att göra!


Och nu tillbaka till dethär med sms och känslor, sms är en skitbra grej, om du ska sriva var man ska ses, fråga vad man sysslar med eller liknande, men om du ska skriva att du älskar någon, eller till och med hatar någon, kanske göra slut eller något annat känslosamt är sms inget å ha, då är sms bara för fegisar som kanske visst älskar den man skriver det till, men inte har tagit sig till det stadiet där man kan säga det rakt ut till personen, just nu så skriver folk "jag älskar dig" hejvillt till alla i telefonboken, och det blir lättare med sms att överkonsumera orden, men om man skulle behöva säga allt live istället för sms så skulle 98% av alla "jag älskar dig" försvinna, underkomsumtion villsäga, vi säger det för ofta, på fel sätt och till fel personer, och vi säger det för sällan, på rätt sätt och till rätt personer!  Nej sluta skriva sms och ring istället!


Mange ringde precis, inte för att säga att han älskar mig, men det vet jag att han gör, utan för att säga att vi ses kl 15 - 16 i stan för att boka resan!!! Lucky as hell!


Over and OUT!

blött!

Idag var det helt ok på jobbet, spexade beställningar och jag är supernöjd över att jag åstakommit en snyggve macka i marsipan :D Efter jobbet gick jag bort till subway och vänta på att ida slutade sin sista dag på jobbet, grattis! Vi skulle till sysset, men dom hade då rakt inte fått in vad vi sökte efter och får härmed vänta tills på torsdag, hoppas verkligen dom får in det då! :)

Sen drog jag hen sov en välförtjänt sömn, ATT det är skönt att bara somna sådär! efter sömnen var det ut till lyxhuset tillsammans med hela gänget för att fira avslutet på subway för idas del, god mat som pillevill hade stått med hela dan, och sanning å sanning fick det också bli, ingen ville duka av bordet så därför tog ingen kånka :P

Efter spex på studsmattan och en runda på fyrhjulingen blev det efterrätt, cheesecake även denna gjord av pilla, känner mig lite hotad i min position som förstebagarn' i gänget, asgott!

Sen var det bad, och jag blev kastad i poolen med kläderna på, jeans är ganska tunga när dom är blöta vill jag tala om!

Har även checkat in en resa till Sunny Beach, 2700kr för en vecka, det är nog målet, måste bara hitta nån spexad att åka dit med om inte Matilda kan, men jag hoppas på att hon kan, för det hade varit trevligt!


Nu ska jag sova, börjar 4.45 imon och jag är trött! :) sleep well cykelställ!



Over and OUT

BG

That's me!

Idag var det jag som var befriad från arbete, både bra och dåligt, bra för att jag äntligen kunde återhämta mig lite, dåligt för att jag gick miste om en massa pengar, meen jag klarar mig nog!

Kl 12.00 infann jag mig på xercise för första gången sen i maj, ska ju börja med träneriet igen, jag ska bli muskelberg, mindre snyggt men nödvändigt! meen vi snackade bara om hur ofta jag ska infinna mig där i fortsättningen, så kl 12 mån, ons och fre i någon eller kanske tom några månader frammåt är jag på xercise om det är nån som vill få tag på mig! ;)

Efter det tog jag mig en dusch för sista gången på länge här hemma, tråkigt men sant, det ska ju som sagt renoveras, jag gillar det inte för toan åker bort imon, hur ska det gå? :O Efter duschen rymde jag hemmifrån, (mormor sa att jag skulle städa och grejja) körde till lyxhuset, alltid trevligt!

när jag kom hem så insåg jag att dammandet inte gjorde sig självt och fick därför göra det nu istället, det var dock inte så jobbigt, och jag känner nu att jag har åstakommit något för dagen!

Jag har börjat fjälla, iofs är det på området mellan brösten, och det finns ingen som har tillgång till det området för tillfället och därför syns det bara när jag bättrar på brännan, eller har tröjor på mig som visar klyftan, och sånna har jag inte ett överskott av! ;)

Idag är en Westlife dag, det är aldrig fel med lite deppmusik, älskar det som fasen! och det finns inte många grupper här i världen som gör bättre deppmusik än westlife, skulle kunna räkna upp asmånga låtar som är sådär skitbra! :D


http://www.youtube.com/watch?v=rUIMbuf-dLE

Allting som jag vill, kan jag göra!

Magnus uggla är kungen, i röda adidasbyxor skjorta och kavaj fångade han kristianstadbornas hjärta och jag var helt såld! faaan va bra det var! Det finns ingen, jag sägen INGEN i detta avlånga land som kan gå upp på en scen, stå lika stilla som en stelopererad 70 åring och verkligen skapa en stämning och ett ös som är så otrolig! Alla kan hans låtar och alla sjunger med, det var så herr Uggla fick gåshud, denja!!!

Ikväll är det in till stan igen, Daniel Lemma ska ses med Ida och det ska bli kul! :D

Det får snart bli en veckas semester för min del, måste först komma på något intressant att göra, men världen är stor och full med människor, så nog klarar man komma på det alltid! jag är sugen på å hoppa bungyjump, vart kan man göra det? :)


Träffade även fanskapet på stan, precis som om inget hade hänt eller sagts, patetiskt!


Puss å Kram, over and OUT

Magnus Uggla!

"Fast man saknar allt av värde, varje månad den 24e, men i samma stund som lönen går att nå, ska det genast ut och handlas hela klädskåpet förvandlas, lalalalalalaala"
Ikväll smäller det, och jag är taggad till tänderna! Har väntat på denna dagen i hela mitt liv och äntligen! Det blir en tusingens rolig kväll!
Tänkte dessutom vara hurtig och cykla hem (alkoholen tar bort smärtan i knäet) men icke, mormor säger att det får du inte, det är farligt, så jaha, jag löser det på annat sätt!

Idag har jag exprimenterat på jobbet, det resulterade i att jag inte slutade förräns ett, men sara sa "det var så gott så jag höll på att svimma" så det var de värt!

Kom hem och borsta tänderna, tänkte att ag skulle prova mormors listerine, sagt och gjort, och tro det eller ej, men reklamen är sann, det sprängs i munnen :P Fy tusan det var i klass med Mary Jane och det smakade fan illa också, men allt för å hålla tänderna rena o fina :)


Jag gillar dessutom inte att vara hemma, är jag hemma vill jag bara sova, eller stänga in mig på mitt rum, varje gång mormor ser mig och öppnar munnen påminner hon mig om allt skit som finns i mitt liv, inte om att jag gör fel, men att det finns andra som gör det, jag mår bra när jag inte är hemma, då slipper jag tänka på det, jag slipper tänka på att det förmodligen inte finns NÅGON som behandlar mig sämre än han, och jag slipper tänka på hur jävla dåligt jag mår innerst inne, jag slipper tänka på hur otroligt otrillräcklig och dålig jag känner mig och jag slipper tro att allt är mitt fel, hade jag bara gjort något innan, sagt till innan, eller visat vad jag tycker innan hade allt varit annorlunda, jag är helt ärlig att jag tror att det är mitt fel, det kvittar hur mycket dom säger till mig att det är inte mitt fel och jag har inget med det att göra igentligen, men jag har ju levt med människan i 18 år och 11 månader, det finns inget barn som inte skulle känna skuld i ett sånnt läge, barn är proffs på att känna skuld!
Är jag borta, på jobbet, hos en kompis, i bilen, på stan, jaa var som helst, mår jag bättre än jag någonsin gjort, då stänger jag av det och det är bara jag och glädjen, kan komma på mig att le, skratta för mig själv för att jag trivs, le åt mig själv i speglen för att jag är nöjd med mig själv, eller bara känna att jag är bra! Jag trivs med mig själv, när jag inte är hemma, då är jag den Johanna jag vill vara, då käner jag att jag skulle klara av att leva tills jag blir 100.
Hemma är jag en arg och irriterad johanna, snäser åt alla och mår piss, jag blir rädd för mig själv och känner att jag inte ens vill bli 20år...

Nu ska jag sova, sen ska Magnus Uggla rädda mig från livet! Ha de fint my dear ones!


Puss o kram, over and OUT!

Söndag!

Ett tag sen nu!

Fredagen var det the grand opening of kristianstadsdagarna, nice! Efter en trevlig lite förferre i lyxhuset drog vi in till stan en runda, traffade min vän Wayne, stackars kille.. Sen insåg jag och ida att vi frös och att vi borde åka hem, wayne ringer sin farsa som kommer på dirren, eller ja han körde från kivik, så han kom såfort han kunde :P Tillbaka till lyxhuset för en god natts sömn, och sen var det lördag! en lördag vid polen blev det och jag satsar på att bli brunare än gänget som för tillfället är på kreta!
Lördags kväll innebar artmade och fy fan vad det var bra! jag kunde knappast hålla koll på mina egna ben och jag ber härmed om ursäkt till alla jag trffade om jag upplevdes odräglig, ett stort tack även till fruarna som stått ut med mig en hel helg! Detta innebar även att södagen spenderade i lyxhuset, en tripp till G.Köpinge med Pilla för att se dom sista tre minuterna på en match som jag är ganska glad att jag missade, hans också med och efter en film och ännu ett bevis på att mina hjärnceller börjar ta slut (jag glömde självklart nycklarna i lyxhuset) så är det nu bums i säng, jobb 4-12 imon och jag är INTE taggad, men man får kämpa för sin föda, jag kan ju inte räkna med att jag vinner dom där 155millen imon direkt! ;D


Puss o kram, over and OUT!


Whaaa!

Rackarns kastanjer! Jag har precis suttit och skrivit ner dagens tankar och händelser, fy vad bra tänkte jag det var långt fint och återspeglade mig, och sen, vad händer?? Jo allt försvinner och jag tvingas till att skriva ett nytt!!
Jag är ledsen men jag har aldrig tyckt om att återupprepa mig så nu blir det inte samma igen!
 Idag:
JObbigaste uppvaket på länge, först sms så jag trodde jag hade gjort något och kommit i tidningen, sen ringer lika många människor för att undra om jag ska med till stranden, tack att ni frågar men aldrig i livet! nej skämt å sido, jag hade gärna åkt till stranden om inte jag var tvungen att gå till tandis (IGEN??) javisst idag igen, denna gången på ett löjligt rutin koll som tog typ 10min, tråkigt men sant!
Hämta betygen hos mamma dom ska lämnas till AF imon, möttes av en naken victor som ville att jag skulle bada med honom, men javisst hade jag satt mig i baljan hade det inte funnits plats för victor också så jag tänkte att han vet inte vad han säger och la mig och glassa i solen!

hade ännu ett tillfälle att berätta för mamma idag, men "Det tror jag inte på, det kan ju inte du veta"  har gjort mig lite rädd och jag väntar med det!

morgondagen bjuder på utgång alá kristianstadsdagarna och lördag = artmade, detta innebär att johanna är ledig i helgen, jodåsåattee!

Var är min bikini förresten? Jag hittar inte den någonstans, och jg börja gäna mig ordentligt gammal,  sån som gör av med allt som inte sitter fast på kroppen, nej ta tag i ditt liv och leta upp bikinin, javisst!

Var på skrivar hummör innan, men efter missödet med bortkommen blogg så pallar jag inte vara pedagogisk och analysera ännu ett världsproblem! detta kommer en annan dag! ;D

Puss å kram

Allmänt!

Jag har gjort tabben! spelade fotbolls tennis på träningen igår i tron om att "det är väl ingen fara?" Jo men tjänare pucko! det kvittar vad jag tar mig för innom idrot, för jag hittar alltid ett snyggt stt att skada mig på! En boll långt iväg och jag sätter stenhårt knäet i marken, asont för fasen! Nu får jag ta ledig från jobbe imon, för jag kan knappt gå! Säg inget till tränarn' bara, hon vrider väl nacken av mig :P


har tittat på KDFFs match med Pilla och pillas syster, förlust igen, var är viljan och hjärtat? jag ser det då rakt inte!

Rackarns kastanjer! denna veckan ser ut att bli ganska bra på det sociala hållet, jag lär inte bli helt undergödd vad gäller umgänge med vettigt folk, detta betyder att jag kommer klara ännu en vecka ifrån att bli galnare än jag redan är!


Måste bara beklaga mig över mitt otroligt dåliga minne, ännu en gång, jag kommer ju inte ihåg något alls! det är galet! det måste vara nått fel på mig, glömmer det mest, och nu även dom flesta, finns folk man borde höra av sig till och saker man borde göra, men det glömmer jag totalt, borde organisera upp mitt liv i en kalender, men som jag diskuterade med ida innan idag, är man ingen väsk människa så har man ingenstans att ha kalendern, det är ju inte så att man går runt med den i handen, visst för man har mycke å göra, men det är ju inte så att man vill se ut som någon som vill se viktig ut! Och vad ska man då med en kalender till om man ändå inte kan ta den med sig? nej det måste kommas på en lösning, och det illa kvickt, innan jag glömmer det också!!! ;D



over and out! pusshej


Kötid!

I väntan på att kön på qx ska ta slut kommer här en lista som jag så fint stulit från vär kära vän mie (mie.blogg.se)


Tio första:

Första bästa kompis: Josse
Första bil: Honey! En silvrig saab 900 ;)
Första kärleken: Hmm, kärlek var ju inget man förstod när man var liten, första killen var oscar, första kärleken var emil!
Första husdjur: En rottweiler vid namn Frida och en som hette Buster
Första semester: Österrike, inet jag kommer  ihåg dock, var inte mer än ett halvår!
Första jobb: Tamtadam, Vikarierande servicetekninker, det ni!
Första köpta skiva: Måste vara Bubbles!
Första riktiga kärlek: Som sagt emil, men det var ganska övergående, sådår riktigt kär har jag aldrig varit då...
Första piercning: öronen, var mycket liten och vågade bara ena, det gjorde ont så det fick va så! :P Har senare tagit i båda!
Första konsert: Joddla med Siv eller nått sånnt spännande :P 

Nio sista (senaste):

Sista alkoholdrycken: Mary Jane på midsommardagen ;)
Sista bilfärd: från vilan (KDFFs match) till Åsum
Sista filmen du såg: Loving Annabelle
Sista ringda telefonsamtal: Johan Darin, the boss
Sista bubbelbadet; Himma i badrummet för aslängesen!
Sista spelade cd: Sister Hazel / Goo Goo Dolls, i bilen!
Sista kyss: Minns inte/vill inte minnas!
Sista gången du grät: Hm det var väl häromveckan, dock gråter jag aldrig med "publik"
Sista måltiden: Mikrougns paj...

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Haha jodåsåattee:P Mange
Blivit arresterad? Oj, nääe, jag är en väldigt snäll och ordentlig flicka! :)
Blivit kär vid första ögonkastet? Najje jag har ju inte det, men jag tror på det!
Varit på tv? Jodå, på nyheterna en gång! ;) Nån dansgrej om rörele och så, lustigt bara :P
Fått ditt hjärta krossat? Hm, inte av någon kärlek, men...
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Aaa, förmodligen till alla killar som jag någonsin sagt det till i ett förhållande, sorry!
Haft ett one night stand? Nej, jag är inte den typen!
Busringt till nån? Ohhja!

Sju saker du älskar att ha på dig:

1. baggy byxor
2. Tränings shorts
3. jogging byxor
4. hood tröja
5. fotbolls strumpor
6. sport bh
7. t-shirt

Sex saker du gjort idag:

1. jobbat
2. kört bil
3. suttit vid datorn
4. solat
5. kollat på fotboll
6. Dushat

Fem favoritsaker:

1. mobiltelefonen
2. datorn
3. mina skor
4. körkortet ;)
5. mina lee x-line baggy byxor

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Matilda
2. Anna
3. Sara J
4. ingen nämnd ingen glömd (citat mie)

Tre val:

Svart eller vit? svart !
Sommar eller vinter? sommar :)
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör:

1. Hoppa fallskärm
2. Vara riktigt kär!

En sak du ångrar:

1. Det finns egentligen massor, att jag slutade spela fotboll i mina yngre dagar kanske?

Tisdag!

Slutade vid halv elva idag, inte en enda bställning, det tycker jag folket gör rätt i! desto mer tid åt oss att baka sånnt som måste göras, och packa upp varor, ett jädrans lass idag asså, men emma och jag hjälptes åt, så det gick bra! :) Har fått tre mystiska skärsår på armen, sådär ytliga och jätte röda, kan nog bero på dedär med packa upp ur lådor!

Efter min hemkomst däcka jag på gräsmattan, härligare väder än på länge, nu är det jag som ska kämpa ppå brännan, cocosolja i högsta hugg, det luktar gott dettutom, och man känner sig lite som en bodybuilder, helt glansig och fettig på hela kroppen:P

In till stan å passa victor, gör det ganska ofta nu förtiden! men det är mysigt, glassoman är hn också, men jag stod på mig, ungen fick klara sig utan!

Jag är på G, mår superbra och sommaren är här, aningens socialt understimulerad, får se till att skaffa folk å umgås med på dagarna efter jobbet! Annars leker livet, det tackar vi för! :D

träning nu, fit for fight? ähh nej, men jag måste verkligen göra detta!


Puss å kram ses på stan 

RSS 2.0