Planlös körning!

Imorse när jag vid 9 tiden kom hen från jobbet, och insåg att mormor villa ha mig till hjälp hemma, och det med att köra grus tänkte jag "herregud, jag måste komma på något att göra!" Men mie jobbade, louie jobbade så jag skickar ett sms till Matilda och sa att jag var inte så sugen på att utföra de planer mormor hade för mig och ifall hon ville rädda mig, och det ville hon, och vilken dag sen!

In i bilen och iväg, riktmärke ystad, första stop Kivik, märkes outlet och billig inredningsbutik jag och matilda stannar, och vi var frälsta, billigt som fasen var ordet, men vi kännde att varför ska vi handla när vi inte vet vad vi ska med det till! Men där fanns allt! sen hitta vi en choklad butik, exlusivt som tusan, och vi slog på stort och köppte oss varsin pralin och en påse choklad! In i bilen igen och vidare, hittar en skylt som säger "Stenshuvud" här svänger vi!! Ner till en härligt fin strand och tillbaka igen, nästa stopp, och platsen för en otroligt god middag med varmrökt lax, stenbitsromsås och nypotatis, var Simrishamn, vädret var fint och solen strålade mot oss!
Här vänder vi bilen och kör tillbaka igen, påvägen hem kör vi inom Kiviks musteri och införskaffar oss cider, låg alkoholhalt! "Kivik är en blandning mellan liseberg och tyskland"...
En runda inom maglehem/olseröd och sen bar det av hemmåt, en härligt spontan dag som helt utan planering blev en dag att minnas!

Nu är det kväll och snart final i fotbolls EM, ensam och övergiven och tråkigt att titta på en match som den! Hejja Spanien, jag har ju trotts allt spanskt blod i mina ådror, ett varmt land med varmt folk, lite hett temprament, (därifrån jag fått det? undrar om det går att skylla mitt guldfiskminne på det också?) men hett temprament gör inget, det är passion! och Tyskland är ett fult land med ett språk som låter som om dom har fyrkanter till munnar allihop, ett elakt språk tycker jag! Det enda bra men tyskland är den billiga spriten, men för mycket av det goda...





 

Läslus!

Har fastnat totalt, en en bok, eller ja två är väl rätta ordet men den ena bokens 207 sidor med mini text är redan utlästa och jag är halvägs in i nästa! började läsa i förrgår... Fast som sagt! Vad gör jag när böckerna är slut?? :O

Har även vatt oroligheter på jobbet, missförstånd och liknande orsakar det hela, och nu är förhoppningsvis det värsta löst, men jag måste medge att jag har aldrig kännt mig mer ryggradslös eller oförmögen och ångerfull som jag gjort idag,  senaste gången var dagen efter skattjakten, och jag LOVAR att inget av det kommer någonsin hända igen!

Fick ledigt dendär helgen nu btw, känar ingenting till typ, för jag har avbokat boendet och slutat hoppas, vi får hitta på något annat roligt istället, jag vill ju inte gå sysslolös på min "semester"!

Hämtat Honey idag, det kommer vara hon å jag till tidens ände, vi har en hälsosam relation ge och ta (ja bensinen skäms hon ju inte för att ta iaf) och lagom med ordentliga bråk, oftast när hon inte gör som jag vill, mn då är det väl för att jag inte behandlat henne rätt så det är bara rätt åt mig! Med andra ord, hade det inte varit Honey vi snackar om så hade jag aldrig lagt dom pengarna på att fixa min käraste ägodel!


Jag är typ lite sugen på fest, inte någon som slutar som det gjorde när jag och Mary Jane hade samspråkat, utan en som är sådär trevlig och soft liksom, och jag ska köpa Guitar Hero, och sen ska vi ha playstation maraton, och jag vet mer vad jag vill, filmmaraton hade suttit fint! Sålänge Mie är med så förlorar man inte, och med tanke på att jag kom delad etta sist, så ser det ljust ut! :D




Pusshej

Vill ha!

Fasiken att den är snygg! Hade inte Honey fått för sig att pajja så hade det varit denna drömmen som pengarna gått till!

Dolce & Gabbana Rockabilly Watch

Honey

Honey är på verkstan, vindrutetorkarna har pajjat, och hela kalaset kommer gå på 2.000 spänn, mindre kul och där såg man en eventuell semester flaxa iväg, fast å andra sidan, vad ska jag vara ledig för när jag ändå inte har något att hitta på, stockholm får vänta till nästa år, och då är det bättre att stanna hemma och tjäna pengar så jag klarar mig efter operationen, jag kan ju dessutom ta ledigt vilken jädrans dag jag vill (utom den 2 aug ;D ) om det skulle vara så att jag inte pallar jobba!
Jag är dock fortfarande sugen på en road tripp!

Mormor håller på å fixar och trixar här hemma vilket kommer betyda ingen toalett och ingen trappa, och toalett är ett nödvändigt ont, men utan trapp kan jag inte ta mig in på mitt rum, så jag blir satt på gatan, eller ja, gatan och gatan, jag får flytta hem till mamma ett tag, och DET är något jag bävar för, det är ju mer än 2 mil in till stan då!!!
Ingen som har en soffa jag kan slagga på? ;D

Träning ikväll, det är meningen att mitt nya liv á la vältränad ska börja idag, pallar jag? Nej!! Men jag tränar inte för någon annan än mig själv och det finns ju ingen som kan ta med sig mina ben till gymmet en dag, så jag får väl ta tag i min otränade kropp och göra nått åt saken, snygg vill man ju vara, och redo för operationen som är ännu viktigare!

Ett besök hos tandläkaren idag = fil och soppa i en vecka, dessutom funkade inte kortläsaren på stationen med mitt kort, så jag fick lösa biljett på tåget, 100 kr tillägg var det då, ska det behöva vara så, 100 kr är ju mycket pengar, så pass mycket att jag borde be tåget ta en runda inom statoil så jag kan köpa korv?? ;D



Puss å kram

Trött

Hm, det skönaste som finns är att försova sig, synd att jag inte kan göra det bara, nej, det är upp 03.30 när klockan ringer för att en halvtimme senare efter påklädning, frukost, tandborstning, och en biltur infinna fig på jobbet! Tänk om jag kunde vinna 150 miljoner, då hade jag försovit mig imorgon!

Passa busungen imon, tack och lova att jag inte är äldre och inte har någon press på mig för att få barn, för om ungen blir som han så ska jag sälja den, inga barn än på några år för min del!! Fast sen så fins det ingen i hela världen som jag tycker om mer än Victor, så jag ska inte klaga!


Måste tacka alla underbara för att ni ser att jag är samma ändå! Tack för att ni finns!





Pusshej, over and OUT

Ny vecka

Midsommardagens kväll spenderades i venestad, det var trevligt, tror jag, efter att Mary Jane gjort mig till en helt ny människa, var jag inte riktigt kapabel till att hålla koll på mina handlingar, insåg att det var bäst att lägga sig ner, och det i knäet på fruarna, så under en filt fick jag uppleva en kall kväll, särskillt social var jag väl inte, men jag skyller det hela på Mary Jane, som tur är så är det slut mellan oss nu, och jag kommer aldrig återuppta kontakten! ;D

Söndagen var chill, lita passande av Victor som numera tror att alla tjejer med mörkt hår heter Mie, gulligt av honom, men så är inte fallet! Det enda sättet att få tyst på knytet är att sätta en napp i munnen på honom och spela lite gitarr, då blir han snäll som ett lamm!
Mamma kör mig in till stan där jag först var med om en lägenhetsvisning hos Louie och sen gick jag och mie en prommis, snackade om det senaste, det finns mycket på ämnet rundan var lång! Avslutade vår friskis runda med en middag på Donkan tillsamans med Fruarna och Majsan, efter donkan var det film som gällde, och även godis för dom som kände att det behövdes!
Bums isäng på sena kvällen, jag skulle faktiskt jobba!


Efter jobb i 5h åkte jag hem å gick å la mig, blev hämtad av "gitarrläraren" och åt ännu en varrierad kost på Donkan, vidare hem till lärarn' för lite gitarrspel och efter skuts tillbaka är jag nu här, bums isäng snart, jobb imon också, det bjuder på diverse smaskigheter som grodor morotskaka chokla'bolls smet mm



Puss å kram over and out!

I en klass för sig!

MIdsommar var det dagen igår kallades, intressant! Det var potatis, gräddfil, sill, gräslök och dill m.m!

Johanna glömmer gräddfilen hemma, kör hem och hämtar den, väl tillbaka på kapellgatan tappar jag den ena burken och hela korridoren fylls med gräddfil, mindre smidigt, men man får stå ut!

Det var kubb och en halvlek fotboll ute på gräset, mycket spexat!

Min cider var paj, försökte laga den, det funkade inte och det resulterade i att jag blev tvungen att öppna den, och det blev cider fontän, jag hade då inge annat val än att halsa skiten! ;)

Min flaska Mary Jane från bulgarien öppnades, skarkt skit det, rengöringsmedel ungefär:P

Confession corner var ordet, det som sägs på kapellgatan stannar på kapellgatan tills annat sägs? :D


Venestad snart, det är tevligt, ses där?
Puss

Säkert

För alle er oroliga själar som undrar hur det är med Honey så kan jag meddela att hon är OK! Efter närmre undersökning kom vi fram till att det var en säkring som gått, och genom ett enklare ingrepp byttes densamma ut mot en ny, och nu så viftar Honey med vindrutetorkarna som aldrig förr!


Over and out!

Skruvat??

Usch detta var längesen, men jag har inte kännt för å skriva innan , så jag har skitit i det! ;D

Idag har vart en jobbigt dag, först förlorar sverige mot ryssland igårkväll, nederlag så det smäller om det och sverige spelar så otroligt dåligt att det är bara rättvist att dom förlorar!

Sen gick denhär lagen igenom, den om att regeringen får overvaka alla mejl, telefonsamtal o liknande, vart är vi påväg, ska vi inte få ha lite privatliv, eller är det meningen att vi ska dela med oss av det också? Jag har väl inte några hemligheter som skulle skada samhället, planerer inga större terror attacer eller så, så jag har verkligen inget att dölja där, men jag har ett privatliv, och skriver jag ett mejl eller ringer ett samtal till en person är det för att jag vill bara den personen ska höra det! Nej ner med detta!!

Förövrigt fick jag höra på radion imorse att homosexuella inte får lämna blod eller donera organ, löjligt!! Dom är människor precis som alla andra, ingen somhelst skillnad, och varför dom inte skulle kunna få göra en sån otroligt bra grej är bara löjligt! Det finns väll ingen människa som skulle tacka nej till ett hjärta om man behövde ett för att överleva, vems kropp det än suttit i?

Och det har varit galet mycke på jobbet idag, 9h riktigt hårt arbete med otroligt mycke stress, och folk borde lära sig att beställa sina jävla tårtor i tid! Starka ringde och skulle ha tårta, "javisst" varade jag, 70 personer skulle dom ha till, jo men tjenare, kyss mig någonstans?? Men snäll om jag är gör jag deras tårtor, och jag räddar även någon Amed s födelsedagskalas genom att slänga ihop en tårta till han också, sen var det stopp, efter att hittat konsentrationstanten på alla fyra bakon disken, letandes efter sina mynt, och efter lagom mycket dreglande över den exakta kopian av Christiano Ronaldo som var på Fantasi och jobbade från kl 6 till halv ett, så inser jag tt kroppen behöver sova, så ag drar mig hemmåt!

Inser påvägen hem att vindrutetorkarna på bilen är pajj, stackars Honey, jag vår nog prata lite mer kärleksfullt med henne, annars lär hon väl lägga av helt! Eller det är kanske bara protest mot min skönsång på full volym, fast å andra sidan, vem uppskattar inte min sång?? ;D

NU ska jag köra å laga bilen!


puss å kram ses på stan!


RSS 2.0