I sing to her a lullaby, I sing everything's gonna be all right, Rockabye

Ibland tänker jag att jag vill ändra på saker som varit, saker som jag gått igenom men skulle jag få chansen är jag helt säker på att jag förmodligen skulle låta det vara precis så som det är!
För om jag skulle göra det skulle jag inte vara den jag är nu, och förmodligen inte där jag är heller, varje liten sak som händer i ditt liv formar dig och gör dig till den du är!
Visst det finns dagar jag önskar att jag var någon helt annan på nån annan plats och med ett annat liv, men jag skulle aldrig våga chansa och förlora det jag har nu, jag tror att det är nog det som gör mig mest rädd, att förlora något! Visst att förlora en match eller nått sånt är helt okej, men jag menar mer alla vänner man har och allt man är själv, allt som är värdefullt och verkligen betyder något!


jag vet aldrig var jag vill komma med mina tankar, och oftast slutar dom bara sådär mest för att jag inte har någon som säger emot mig!


och förresten, en klok man vid namn August Strinberg sa en gång "genom att försöka det omöjliga når man högsta graden av det möjliga"  tänk på det, ge aldrig upp och sattsa alltid på det högsta möjliga, då kommer du nå det som är högst möjligt för dig! Och tänk aldrig "jag kan inte, jag klarar det inte" för vet du vad? då gör du inte det heller! Du måste lära dig att tro på dig själv, även om du är djupt nere i skiten ibland så hjälper det inte att man trycker ner sig ännu djupare i skorna,  du vet om att du är ganska bra annars, plocka fram det i dom mörkaste stunderna, tala om för dig själv hur bra du är även om det är enormt svårt, för det blir bättre och lättare om du själv inser att du faktiskt kan klara det!  Tänk, "klart som fan att jag klarar det, jag är ju bra! "

Jag tycker du är bra, helt underbar faktiskt!



PussåKram

I could hardley breath, is this the end of you and me?

jaaa minsann jag är verkligen bäst på att uppdatera min blagg, fy racksingens vaa!

jag har tänkt länge att jag ska skriva ett inlägg om dethär med syskonen, att dom är det bästa å sådär, men jag är inte så pepp för det nu, kände mest att bloggen behövde en liten uppdatering!
Jag ska bättra mig!

Och jaa förresten jag flyttar nästa helg, det är ganska stort va? Nu får jag göra precis vad jag vill, när jag vill med vem jag vill och hur jag vill, det är ju helt otroligt skönt! :D


Tack för mig! och lyssna på Don´t try to fool me - Miss Li, dagens tips!




My heart skips a beat

Hungrig som få, så är det bara! Sista dagen på 1st BASE idag, det har gått bra tycker jag, fast att jag är allra bäst på att klanta mig!

Det finns så mycket jag vil säga, så mycket som jag känner bara kan rinna ut, men det passar sig inte här!


I helgen är det fest igen, det är helknäppt, och jag märker verkligen att det inte är bra för figuren, men det är ett bra sätt att slappna av, jag slipper tänka på allt jobbigt, pappa, wayne, jobbet, tha lööv och sådär, det är skönt att bara leva just för tillfället!


Lyssna på God damn your beautiful - Chester See, helt otroligt fin!


Puss på er!

sen sist

Sen sist har jag börjat på en måndag tisdag diet, jag säger på måndagen att jag ska sluta upp med allt vad onyttigt heter, och på tisdagen trillar jag dit, käkar en chokladboll på jobbet och säger att jag börjar nästa måndag, det är i dessa stunderna jag undrar hur jag kunda sluta med mitt godisberoende bara sådär rakt av, och inte en enda gång på fyra år fått något återfall, jag skulle ibland vilja se mig själv som dålig! Fast sen å andra sidan jag gillar migsjälv, och jag gillar hur jag ser ut och gör inte andra det så får dom låta bli, det är deras problem, och om jag nu känner såhär, varför i helvete ska jag då gå på en diet för att gå ner i vikt? Nej precis! :)


jobbar två jobb denna veckan, totalt 65h blir det, pengar blir det också kan jag säga :)


Man skulle kanske kunna säga att jag har fått en lägenhet också!


Jag har funderat ett tag nu coh kommit fram till att man tycker synd om dom som är olyckligt kära, dom som vaknar varje morgon med tanken på att hoppas att presonen i fråga blivit kär i mig nu, eller som tar varje tillfälle som ges för att träffa sin kärlek och man ser på denne personen som människan är kär i lite grym och elak som inte bara kan släppa till eller ge dom en chans, MEN jag säger det, det är minst lika jobbigt för den, tänk att få höra så underbara ord och veta att det finns någon som skulle ge allt för att få vara med en, utan att känna något tillbaka, utan att kunna ge människan en chans, det är hemskt!


det regnar och är dåligt väder, men det är på ett helt annta sätt, det är dåligt väder på sommarns vis! jag gillart!


Ha det strålande, jag gillar er!



RSS 2.0