Packad å klar!

Igår var jag på fest, i nyktert tillstånd, det var mycket trevligt! Men jag avrundade kvällen vid 23 tiden och somnade gott i min egen säng, vaknade imorse vid 11 tiden bästa på länge!

Idag var jag inne i stan å skulle kolla parfymer, men det var ta mig tusan inte öppet där, och på domus hade dom inte så mycke precis!
 
Nu har jag packat väskan i pricip klart, bara tvätten ute på streckt som ska ner i väskan också, sen kan jag åka! Det ska bli galet roligt och komma iväg, slippa tänka på allt här hemma, och ska jag vara ärlig så kommer jag inte sakna det det minsta!

nu pallar jag inte mer idag!

Over and OUT

BG at work

Sitter på jobbet och har prec stämplat ut, väntar på att golvet ska torka och att mina skor ska bli klara i diskmaskinen, så jag kan tömma den och sen fortsätta med marsipanfigurer, skylten ska bli snygg!

Sen ska jag käka frulle med kim och sen hade jag tänk hänga på å hälsa på Håkan på stationen innan jag drar mig hemmåt för en tupplur!

I eftermiddag blir det KDFF - Umeå Södra tillsammans med sistnämnda, och med tanke på att jag inte alls är sugen på fest ikväll så blir det nog hemmakväll med film för min del! :D Fast sen å andra sidan, hittar jag någon som vill hänga på till helge å festivalen å titta på artmade mf. så blir det nog så, ingen alkohol för min del iaf!

Packa borde jag göra snat också, eller ja, jagf borde tvätta upp det jag ska ha med mig iaf, vilket inte är mycket, men underkläder och bikini är ju liksom obligatoiskt, pass och pengar får jag inte heller glömma!


Nu ska jag kolla om golvet torkat!


ha de!
Over and OUT

är det inte det ena så..

förra lönemånaden hade jag otrolig otur med böter och annat penga relaterat tjaffs, denna månaden ser det ut att bli mer fysiskt, skador och annat skit, som om det inte var nog att jag hade blivit getingstucken så tappade jag kniven på jobbet igår och i mitt försök att fånga den så hamnar den mellan mina händer,
eggen emot min tumme och ett hack in i tummen uppstår,
mie hämtar första förbands väskan och med hjälp av den och lite silvertejp är de nu hon som kan kalla sig "läkare på salgrenska"
 
Men när chocken lagt sig började göra ont på riktigt i min kära tumme och med tanke på att jag blev tillsagd att kolla hur allvarligt det verkligen var (det hade vi inte en tanke på i det akuta tillfället händelsen inträffade) så var vi tvugna att ta upp mies snygga silver omslag, innanför så fanns ett sår som var lite sådär halvdjupt, inte tillräckligt för att besöka sjukan, men ändå inte å ytligt som vanligt,
i vilket fall så hade vi inte fler plåster på jobbet så det var jag som fick köra hem istället, och där fanns inte heller några plåster, så tre timmar efter och några egenhändigt tejpade bandage fick jag äntligen tag i ett plåster hos min sjukgymnast! :D


Idg var jag ledig, har börjat läsa ännu en bok av Mian Lodalen, hon är klockren!

Sov gott!

"jag trodde du höll på att bli förlamad!"

Jag var på toa, och presis som alla andra människor tog jag på mig byxorna igen och gick vidare upp på mitt rum, när jag sätter mig ner i sängen känner jag plötsligt en stickande och brännande känsla i mitt vänstra lår, och det blir bara värre, jag sliter av byxorna och ut flyger en geting, och nu gör det så ont så jag skriker rakt ut (med förstret på vid gavel) MORMOR JAG TROR JAG DÖR NU! mormor blir livrädd och undrar vad som pågår, jag dönar ner för trappen och förklarar mellan mina otroligt höga skrik att det var en geting i brallorna, och mormor regagerar, krossar en värtablett, tar lite vatten och trycker mot stället där getingen uttryckte att den kände sig instängd och tillplattad, detta gör om möjigt ännu mer ont och jag uttrycker mina känslor genom att skrika ännu högre, mormor springer å hämtar ett bandage och virar det runt pappret med värktablett så nu har jag inte bara svinont utan även låg blodtillförsel i benet!

När jag ringer och drar hela storyn för mamma och hon förstår att det är en geting som stuckit mig pustar hon ut, "ohh vad skönt!!"  va? frågar jag henne chockat, jag tyckte faktiskt inte det var det minsta skönt! "Nej men jag trodde ju du höll på att bli förlamad"

Hämed fick jag mitt andra stick i hela mitt liv, först gången var för typ 4 år sen och jag kan inte minnas att det gjorde såhär rackarns ont! Men mamma sa att det kommer mer gift om dom är instängda, och jag säger då det, att utrymmet mellan mina jeans och låret är inte det största!

Nu tackar jag för idag och ger er ännu ett låttips, Tonight - Milk Inc!

Over and OUT

101

Mitt förra inlägg var mitt 100 och detta får vi ira med ensåndär ball lista, tycker det är skitskojj, och jag har snott den från Mie!

Namn: BG, eller nej just det, Jag heter nog Johanna påriktigt!
Piercingar: hål i öronen, anväder dom aldrig dock:)

Tatueringar: Aaavisst och fler ska det bli! :)

Längd: 175cm, och mie kallar mig liten?

Skostorlek: 39-41, det beror på vilket märke och vad för sorts sko!

Hårfärg: Hm, just nu inte det snyggaste, mörkt med blonda slingor, jag gillar det egentligen, om jag ändå inte haft sån utväxt!

Ögonfärg: Gröna, jag gillar dom!


Är du kär i någon: Näe det är jag inte!

Önskar du att du bodde någon annanstans: Jaa det gör jag, mormor är ju inte det optimala, jag gillar stan förövrigt, men jag vill fly till den största staden!

Tänker du på självmord: Näe, inte seriöst iaf...

Tycker andra att du är attraktiv: Haha, attraktiv?

Dricker du: Bäst på fest!

Använder du droger: nej för attsingen!

Röker du: Bäst på fest? ;)

Vilket shampoo använder du: typ Biolarge eller nått sånnt tror jag det heter, men ibland även Elvital eller hur det nu heter, är inte så bra på namnen där va! :P 
Vilken parfym använder du: Calvin Klein - Euphoria

Vad är du rädd för: Spindlar, och för att bli kär och ha massa känslor

Gillar du att tvätta: Jag vet inte riktigt för jag har typ aldrig tvättat!

Gillar du Berg-och-Dalbana:  Aa, med tanke på att jag inte kan åka karuseller som snurrar runt så är det det enda jag kan åka typ! :D


SENASTE..

Film du hyrde: Hmmm, jag själv har inte hyrt en film på evigheter, det är altid andra som hyr liksom!

Film du köpte: haha, köper film? laddar hem kallas det! Men jag tror nog sista filmen jag betala för var Leagally Blonde

Låten du lyssnade på: Damaged - Shane Ward

Låten du hade på hjärnan: Take a Bow - Rihanna

Låten du laddade ner: Goodbye Says It All - Milk Inc

Personen du ringde: Mamma, men hn svarade inte, så det är Subway/Louise !

Tv program du tittade på: Tittar inte på TV längre, men jag såg nått avsnitt av L Word för inte så längesen, och det är ju en TV serie?


FAVORIT..

Mat: Pannkakor m sylt!

Låt: just nu, Forever - Chris Brown, of all times För Dig - Lasse "the man" Winnerbäck

Sak att göra: är jag frisk, spela fotboll, annars äre att vara social med mina vänner

Sport: Fotboll!

Dryck: Alkohol är nog sex on the beach llr Rasberry daiquiri, icke alkohol, MJÖLK!
Kläder: mina Lee Jeans med häng:)

Film:  Loving Annabelle eller A Walk To Remember !

Bil: BMW Z4 i mitt hjärta, men helst av allt vill jag ha en ny Audi A3 cab/ A4 / A6 / TT det kvittar, jag gillar det!

Vad har du gjort idag: jobbat...

Var det kul: det vore synd å klaga, inte astråkigt dirre!

Gillar du att slåss: nej!

Vad ska du göra ikväll: sova ;)

Är du seriös: Bara när jag måste, annars ska man inte ta mig på allvar alltid!

Vad är du allergisk mot: Vitlök och dryga människor

Var har du ont: Knäet, men det börjar bli en kronisk smärta liksom, man får helt enkelt lära sig leva med det!

Använder du hårspray: Bäst på fest? ;)

Kan du stå på händer: Oj, nej, vig som en gipsad lijebuss!

Favorit serie: L Word eller OC!

Håkan Hellström eller The Ark: Jag gillar igentligen inget men jag säger the ark, glamour for glamour liksom !

Bright eyes eller Lars Winnerbäck: winnerbäck borde vara den själklara för alla, han drar störst publik av alla i hela sverige!

Salt eller socker: Socker, får halsbränna av salt...

Gillar du ketchup: Ketchup har man till pommes, eller blandar men det med senap till korv, annars får det vara!

Är du glad nu: jodå, "Den vackraste stunden i livet var den när du kom" Winnerbäck ger dig ett leende på läpparna!

Var du glad igår: aa det var jag, jag fick träffa Victor

Känner du nån som jobbar på sjukhus: Aaa endel faktikst!

Vad dansar du till: jag dansar aldrig nykter och när jag inte är nykter dansar jag till det mesta!

Stockholm är: Sveriges huvudstad och mitt mål

Göteborg är: gött! jag gillar göteborg, nästan mer än stockholm men inte riktigt där jag vill bo!

Kan du sjunga: haha kan kan jag väl, men hur det låter sen är ju en annan sak :P

Mer värt än guld: Victor

Spaghetti eller makaroner: jag gillar det inte alls egentligen, färsk spaghetti fåre bli!

Länder du varit i: sverige, norge, danmark, tyskland, österrike, spanien, egypten och bulgarien

Ett land jag helst vill besöka: Australien, eller kanske Kalifornien, Orange County isf!


Länge leve IKEA!

IKEA har gjort det igen, fått en hel nation reagera possitivt! Sök på "länge leve mångfalden" eller "IKEA reklam" och du får bara upp possitiva svar!
Jag gillar ikeas reklam otroligt mycket, den visar att vi är påväg åt rätt håll, "vissa tjejer gillar tjejer och vissa killar gillar killar, det finns nästan lika många familjekonstelationer som det finns familjer, och när många blir fler vill vi hänga med, hos IKEA finns något för alla, länge leve mångfalden!"  ikea är stort, och när ikea visar att det är helt ok att inte ha en "mamma,- pappa,- barn,- hus,- hund och volvo- famlilj" ja då känns det som om vi är en bra bit påväg! Jag älskar ikea reklamen!


Inatt har jag jobbat på darins, en hel natt ägnad åt mina egna tankar, när man bakar bröd så krävs det inte så mycket av mig, det bara går av rutin, man slipper fundera på hur man ska göra, man slitter bry sig om att det sa variation, för det ska det inte, jaa man är liksom själv med sina tankar, samtidigt som man tjänar pengar och tränar bicepsen!

Jag har funderat på vad jag vill göra med mitt liv, helst av allt pausa och slippa bestämma mig, jag gillar det som det är nu tror jag, visst en egen lägenhet är inte fel, eller 155mille på kontot skadar inte, men det är inte riktigt det de handdlar om, för förövrigt är det helt ok, eller är jag bara rädd för att det kommer förändras snart? det gör det hela tiden nu. Stabilitet är nog det jag vill ha, eller vill jag kanske veta att jag kan stå på egna ben, aldeles själv? nej jag vet nog inte vilket ben jag ska stå på riktigt, och själv tror jag inte riktigt heller att jag klarar mig, jag vill ha allt men ändå inget på samma gång!


God Damn Your Beautiful - Chester See

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find,
I studder my words and say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah All of these feelings inside.

Cause i get week in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliché
Oh I'm swept off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn you're beautiful to me,
Ooh, you're everything, that's beautiful.





 

Fest och Barndop

Igår var det fest, grattis i efterskott helen! Mycket trevligt, och även om jag fortfarande inte är tillräckligt gammal för utgång en lördagskväll, så gjorde det inte så mycket, bussen körde rakt förbi mig och jag började gå hemmåt, när mormor fick reda på det så tyckte hon inte det var en lysande idé och körde därför och hämtade mig! Jag vaknade upp i min egen säng, skönt som tusan, jag ska ju trotts allt på barndop!



Ha en bra dag!

1989 - 08 - 17 En av dom bästa dagarna i historien!

För att titta tillbaka i tiden, för 19 år sedan var man bara ett litet knyte vid denhär tiden, ca 9 timmar gammal! Dagen idag är min födelsedag, och jag gillar att bli äldre, fast jag har sett mig själv som 19 bra länge nu så är det ändå lite bättre att vara det!

Dagen har bjudit på endel, istället för att äta tårta har jag bakat dom, det har varit rusch på jobbet och jag har fått göra hela 6 princess tårtor mer än vanligt, moussetårtor blev det endel extra och flk var som galna! Det är vädret som gör det!

Auswich fick nys om att det var min födelsedag och hon började genast organisera om på mitt bord, slänga allt skit och torka av med servetter, hon gav mig en blomma, 20 kr och låtsastatueringar! hon tvingade mig även att plocka med alla talrikar och glas hem som hon hade torkat av, "hälsa mormor" sa hon när jag berättade att jag skulle köra hem till henne, jisses vilken människa hon är dendär Auswich, stavar mitt namn "juhana" det låter ju nice?

Efter hemkomsten la jag mig i sängen dirre och somnade, skönt! Nu har jag börjat röra på mig igen, och lär väl inte kunna somna nu ikväll för att kunna gå till jobbe imon igen och kommer härmed vända på dygnet helt! Tur att bulgarien väntar om enast TVÅ veckor!

På mie.blogg.se hittar ni en uderbar redovisning av dom bästa årgångarna, -87 -88 -89 är ungefär som juni, juli och augusti, det bästa! 80 talet var en underbar tid!


nu ska jag glo på film, Loving Annabelle is the shiet!

Over and OUT


Kalas

Igår var det fest på kapellgatan, jag var städad, liksom alla andra, väldans trevligt och jag tackar för alla presenter!
MIe är ingen stjärna på att grilla märkte vi, kolbit var det jag fick, mindre gott vill jag meddela! Och grannarna på kapellgatan var inte sugna på fest, dålig uppslutning från dom!

Idag däremot är det släktkalas, sånt som jag ogillar, även om det är min födelsedag som firas så skulle jag nästan kunna vara utan det, men det kan också bero på att jag är så rackarns trött, har ju vaknat ett antal gånger inatt av att täcket var borta! :P

Imorgon är det min födelsedag och den ska jag börja med att jobba, ser fram emot det hela, NOT! En gitarr tårta ska tillverkas och jag vet inte riktigt om jag är på g på det, men det löser sig! :D

Och, så vill jag berätta att jag tackar Kommunen för deras något tidiga födelsedags pressent, ännu en böter i samlingen och jag funderar på att sälja både bil och körkort, det måste vara billigare för mig att ta taxi, ALLTID!

NU är det tårta, som jag själv gjort  ;)


over and OUT

Fest @ kapellgatan!

NU är det party på G, och sverige har precis förlorat mot tyskland, pisspotta! men ok, inget ska förstöra mitt fest hummör och därför ska jag strax gå å korka upp en cider!  :)
Louise tvingar just nu mie att byta om ha nagellack och grejjer, när mie frågar henne varför jag inte behöver ha sånnt idag, så säger louise att "hon är BG" Och detta tackar vi gudarna för, jag känner själv att jag är lite för flickig :P

over and out, nu öppnar jag en cider! :D

Hot N' Cold

Hot N' Cold - Katy Perry är denerk nya låten, Asbra!! Jag måste änna att jag känner igen mig denna låten också! :P


Skojja i min dojja ovanstående rad är det enda som blev kvar av mitt långa inlägg som jag skrivit precis, snart ger jag upp!


ospexat!

BG goes Page! Jag har varit hos frissan nu, jag följde faktiskt inte auswisch förslag att klippa av allt och bli likadan som henne, utan jag satt snällt i stolen och blev klippt, page blev resultatet och jag gillar det faktiskt! :)

Spelade precis ett wannabe guitar hero spel här på datorn, och laptop är väl inte idealet så, jag höll på att kasta datorn ut genom fönstret av irritation, men det är väl inget ovanligt!

Är ledig imon, ska se om louie fortfarnde vill ha mig med till sjukgymnasten, annars får jag väl ha sovmorgon imon :D

Har absolut noll på hitta på fronten nu, hade jag inte prec vart å klippt mig och ärför lukat mycket gott i håret nu hade jag faktiskt kört till gymmet å tränat, men nu får jag ligga hemma själ å ö av uttråkning, spela spel som gör att jag fr nervösa sammanbrott och skriva meningslösa blogg inlägg!

Jag vill både äta kakan och ha den kvar, jag har otroligt svårt för att bestämma mig, men nu när jag gjort detta valet vill jag ändå ha det som var innan, jag var väl helt enkelt tvungen att välja denna vägen för att inse det, och nu är jag mest för feg för att göra något åt det, jag anser väl att loppet är kört, just nu har jag kakan, men jag skulle vilja äta den! Äsch jag är mest förvirrad och vill mest vänta ut det hela!


Over and OUT


Polisen, MorMor och Jag!

Skulle köra hem till mamma idag, mormor körde och jag åkte, lite brottom och jag sätter mig lite fort i bilen, nästan precis utanför fantasi vinkar en polis in oss, mormor får blåsa och visa körkortet, och mormor utbyter följande konversation med den mycket trevliga polisen;
"- Och allt står rätt till? / Mormor
- Jadå, och bältet är på ser jag / Polisen
- Javisst!
- Men det har inte damen brevid dig.

(Jag tittar chockat på mig själv och inser att rackarns, Polisen har faktiskt rätt!)

-Oj, nej det har jag ju inte! / Jag
-Eller du har tillstånd att åka utan bälte kanske / Säger polisen lite skämtsamt
- Nej tyvärr har jag ju inte det/ Jag

Polisen ber nu om legitimation, och han börjar skriva böter till mig, inte mer än rtt, men jag brukar ALDRIG glömma bältet, detta var väl första gången jag inte hade det på mig sen man var i trottsåldern och vägrade ha det på sig..


-Här får du den / Polisen
- Tack så mycket! / säger jag nog fortfarande i chock, en böter är väl inget och tacka för?
- Äsch den skiten är väl inget att tacka för / Polisen

(det har han så rätt i, vilken klok polis!)

- Nu får du jobba många nätter johanna! / mormor
- Jasså, jobbar du på sjukhuset eller? / polisen (vad skulle jag jobba som där egentigen?)
- Nej, jag jobbar som konditor på fantasi! / Jag
- jasså? då kan man ju inte gå dit och fika fler gånger nu! / Polisen drar till med ännu ett skämt.
- Haha, nej tyvärr går det väl inte att muta dig! / Mormor
- Hahaha, nej tyvärr så kan man inte det! / Polisen

Vi tackar härmed polisen för att han inte är sur och vresig, och igentligen är det inte dom sura böterna på 1500kr som svider allra mest, även om jag inte har pengarna någonstans, det som svider mest är väl att jag lika gärna kunde ha bältet på mig, jag visste ju inte ens om att jag glömt det!


Sverige vann mot Canada i damfotbollen idag, och vad får vi för belöning för det? Jo Tyskland i kvartsfinal, världens bästa lag som inte släppt in ett mål på hela os, och innan dess var det vm, och inte ett enda mål släppte dom in då heller, dom har en målskillnad på sverge på typ 10 eller 15 - 2 på dom senaste fem matcherna det ser inte bra ut, men jag tror på Schelin, Svensson och Co.! på lördag är jag bänkad framför tvn!


Over and OUT



Fest

Igår var det party, först middag hemma hos kajsa och sen bar det iväg ut till Christian, efter en vända hos christan med nytt folk oc mycket spex drog vi in till stan, drack en rackarns god drink och sen var det sängen som gällde, klockan var väl runt kl 3 och perfekt tid för sömn efter en härlig kväll! :D

Idag har jag mest gått på halvfart, duschat och skaffat självscanning på maxi, umgåtts lite med charlie, och ikväll blir det bio, något med nån mumie tydligen, det ska bli spex! :P
Efter bion är det bums i säng, en vecka till med hårt jobb, men jag får helt enkelt se det positivt, det är bara tre veckor/21 dagar till jag åker till sunny beach och det ska jag väl klara?


Har fått nått rackarns problem med armen dessutom, det gör ont när jg sträcker på den, och jag kan ju inte gå med böjda armar hela tiden? näe, jag säger då det, det är fel på mig allti! ;D


Tack för mig!

-.-.-.

Det känns verkligen inte som en lördag idag, men så är nu fallet, och det betyder att jag inte kan ligga hemma i sängen och slöa hela dan! Borde sova nu, skulle ju gjort d när jag hem, men sverige spelade ju match, 1-0 congrats!

Jag har ont i huvet, därför blir detta allt för nu!

Over and OUT


Men natten är vacker och månen är full...

... och du är som natten och jag är som månen, du är allt jag vill ha!
Jakob Hellman - Du är allt jag vill ha, jag gillar det!

Vad har hänt sen sist?
Vi blev inkastade i på en möhippa bara sådär,käka chokela' med kniv  gaffel och tumvantar, gick sådär!

Auswich har lekt björnen sover på golvet, har även tagit mig på brösten å sagt att det är samma som hennes, men det får vi verkligen inte hoppas, jag är ju trotts allt inte särskillt gammal!

Victor och jag har tittat på OS-Fotboll, "hejja svejie" och "saaatan" var orden som användes av den yngre generationen, för min del var det ganska många ord i samma kategori som victors senare ord är...

Jag har Spelat baseboll med en geting, det kom emot mig och jag smäller till den med närmsta tillhyge, en palett (en två cm bred stekspade utan böj, typ en lång kniv utan vass sida) getingen dör på fläcken och jag är nöjd och stolt över att jag prickade odjuret!

Har varit på stan och letat väska, hittade en asfin som är min stil, dvs ganska "sportig" storlek lite större ingen hanväska liksom, men va tusan ska jag med den till, det enda jag kan tänkas ha där i är en kalender, möjligvis plånboken kanske en å annan tjejgrej, men va fasen jag går ju inte runt med smink å grejjer å grejjer, fasen vet jag vad man ska ha i en väska?

Jag har hämtat mina linser nu, jag kommer bli ruinerad, men det ger jag fan i för jag trivs med linserna :D


Idag rekomenderar jag en låt som näms i listan i förra blogg inlägget, My Only Wish This Year - Britney Spears
det är ju trotts allt bara fyra månader kvar till jul, och jul låtarna brukar ju smyga sig på redan om tre månader, så varfö inte vara ute i tid? ;)

Last night I took a walk in the snow.
Couples holding hands, places to go
Seems like everyone but me is in love.

Santa can you hear me
I signed my letter that I sealed with a kiss
I sent it off
It just said this
I know exactly what I want this year.
Santa can you hear me.
I want my baby (baby, yeah)
I want someone to love me someone to hold me.
Maybe (maybe, maybe maybe.) he'll be all my own in a big red bow


Nu ska BG sova, börjar jobba snart!

Over and OUT

Lista...

en lista jag lånat av Mie  :D

Avsluta meningarna...


1. Jag har insett att min senaste kyss... var ett par veckor sen
2. Jag lyssnar på... Lovestoned - Justin Timberlake
3. Jag pratar... för mig själv för att jag tycker att jag är så rackarns trevlig! ;D
4. Jag tycker om... att umgås och vara social!
5. Min bästa vän är/var... inte bara en, ingen nämd ingen glömd?
6. Min första riktiga kyss... icensattes för så pass längesen att jag glömt den!
7. Jag avskyr när folk frågar... Saker som dom redan vet
8. Kärleken är...fin, men inget som händer mig
9. Jag gillar att... denna frågan är nästan samma som 4an..
10. Jag kommer aldrig att... säga aldrig
11. Jag är hemligt förälskad i... ingenalls, jag blir somsagt inte det så lätt!
12. Sist jag grät var... när jag skulle jobba på Darins, faaaan vad bull!
13. Min mobiltelefon är... Sönder, har en annan för tillfället:)
14. När jag vaknar på morgonen... tänka faan vad skönt, jag är ledig idag! Jag gåt ju upp på natten när jag ska till jobbet!
15. Innan jag går och lägger mig... kollar jag datorn!
16. Just nu tänker jag på... att jag inte pallar svara på mammas frågor om försäkringsbolaget
17. Bebisar är... jobbiga, om dom inte heter Franz VICTOR Måns nilsson
18. Idag har jag... jobbat och sovit, hjälpt louise och kajsa med lite meck..
19. I kväll ska jag... gå å lägga mig tidigt!
20. I morgon kommer jag... gå å lägga mig såfort jag kommer hem från jobbet, efter det blir det middag och fest!
21. Jag vill verkligen... leva utan problem



1. Hur gammal är du om fem år? ung och dum, 24 är ordet! Tänk jag känner folk som aldeles snart är 24 bast!
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Johan Darin, Louise och Kajsa, Mie jomenvisst! :D
3. Hur lång är du? 175 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Såg en film i lyxhuset med fruarna, handlade om såndär sexhandel å grejjer.. :S
5. Vem ringde du senast? Johan Darin
6. Vem ringde dig senast? Linnéa på Jobbet
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Nej definitivt inte som du såg mig berusad sist... men efter det har jag lyckats väl, inte missat alls:D Så det ska jag inte göra imorgon heller:) PussPuss"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Hm jag gillar att ringa, men det är ingen som svarar när jag ringer, så jag får skicka sms ;)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda!
10. När såg du senast din mamma? Igår tror jag, eller va de iförrgår
11. Vilken ögonfärg har du? gröna tror jag
12. När vaknade du i dag? 02.30, jag har inget liv?
13. Vilken är din favoritjulsång? Oj, jag gillar Denhärade med Brittan, My Only Wish This Year, men jag gillar när småbarn sjunger Tipp Tapp i Lucia tåget!
14. Vilken är din favoritplats? Sängen ;) Nej men jag skulle gilla stranden en fin kväll vid en brasa med vännerna!
15. Vilken plats föredrar du minst? Darins bageri
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis Polis med sambo, men man vet aldrig!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spindlar, i mängder över hela kroppen!
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag höll på att trilla över dörren till kylen i serveringen imorse!
19. Hur stor är din säng? Dubbelsäng, typ 180 kanske
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, seeeg som faaaen
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Hm, får jag bestämma själv är det T-shirt och shorts som gäller!.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st, en under armen resten under huvet
23. Hur många landskap har du bott i? 1, jag vill leva jag vill dö i SKÅNE!   NOT!!
24. Vilka städer har du bott i? Hm, städer och städer, men jag har bott i Åhus, önnestad, olika delar av kristianstad och  i hässlehom
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? sommaren barfota, men vintern blir de strumpor, jag vill helst inte frysa!
26. Är du social? Kanske lite för mycket dessutom!
27. Vilken är din favoritglass? Mjukglass, pinnglass är inte riktigt min grej! ;)
28. Vilken är din favoritefterrätt? Pannacotta
29. Tycker du om kinamat? Gillar inte Liiis, och inte bambuskott och annat slemmigt, men friterade grejer är ok :P
30. Tycker du om kaffe? Tack men nejtack, har precis lrt mig dricka öl, ingen press här va!
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk, mamma kallar mig kalven ibland, det blir nog den största utgiften när jag flyttar hemifrån, mjölken...
32. Sover du på någon särskild sida? Njaa, jag gillar sidor som har fönstret nära sig, men jag skiter oftast i vilket
33. Kan du spela poker? njaa, jag är ju ingen stjärna precis...
34. Tycker du om att mysa/kela? Gör inte alla det?
35. Är du en beroendemänniska? Jag vill inte vara beroende av något utom kärlek och vänner, det är därför jag inte äter godis! =D
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Näe, jag är ensam liksom, men jag känner många som fyller år samma vecka :)
37. Vill du ha barn? aaa om ett par år, när mina syskon är lite äldre, men jag vet inte om jag vill förda det lilla livet själv!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, jag kans svära och säga att jag älskar dig på tyska, kan även uttrycka min kärlek på Franska, Spanska och Grekiska!
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men jag har åkt bil in i ambulansintaget och bluvit utburen ur bilen av ambulansmän/kvinnor
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet är finast, men poolen är varmast!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Hm, mina penar spenderar sig själva!
42. Äger du dyrbara smycken? Aaa, men det har jag slarvat bort i min bil...
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jag gillar L Word!
44. Kan du rulla med tungan? Min tunga är typ för kort, jag ska klippa av bandet under tungan så kan jag det sen!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag umgås överlag bara med roliga människor!
46. Sover du med gosedjur? Haha, näee, men med gitarren! ;D
47. Vad har du för ringsignal? Africa - Karl Wolf
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? mamma har säkert...
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min Åsums BK träningstöja!
50. Flirtar du mycket? Njae, det kommer av sig själv isf, jag är trevlig mot alla bara:)
51. Kan du byta olja på bilen?Vet  inte riktigt faktiskt, men jag kan fylla på en masa med grejer, bromsvätska, kylarvätska å så!
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej faktiskt inte...trots sån otrolig otur jag har sedan jag fick Honey
53. Vilken var den senaste boken du läste? tully, depp bok på hög nivå, jag gillade Mian Lodalens bösker bättre!
54. Läser du dagstidningen? Aaa det brukar hända!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej för tusan, det har jag inte råd med!..
56. Dansar du i bilen? Jag brukar digga och sjunga ordentligt, men dansar man blir det ju en direkt livsfara!
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix fm, är på dygnet runt i bageriet!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Några kråkor på jobbet blev det väl, brukar annars vara datorn man använder till sådant!

movie star

Det var lugnt på jobbet inatt, inte mycket å göra, därför hjälpte jag emma att packa upp varor, knockar mig själv med en paket tårtkartonger (jätte tunga)  på hakan, känner mig som en serifigur med stjärnor över huvudet, tappar balansen och trillar lite snyggt ner på golvet, nere för ränkning, men jag är stark, så jag är strax uppe på fötterna igen redo för nästa rond, tråkigt nog var vi klara nu så jag fick se mig besegrad av varorna!
Det var då dags att gå hem, jag tar av mig mössan och håret trillar ut ur mössan sådär snyggt som på en filmstjärna, jag lever som en filmstjärna ända tills jag kommer hem och ser mig i speglen, jag är inget annat än en ensam sunkig konditor, som borde följa sina arbetskamraters råd och ta en powernap, så det blir nåsta mål för dagen!

Ted Gärdestad är ganska ball btw, men jag är ledsen alla fans, Inget går upp emot dom två oslagbara, Mange "the man" Uggla, och Lasse " Kungen" Winnerbäck.
Artmade är ett trevligt inslag och storfavorit för tillfället!


Tack å adjö, over and OUT!

Breathless

Idag har det varit ett riktigt jävla pissväder! från det att jag kom till jobbet kl 3 i morse, till nu så har det knappt varit uppehåll alls! :S Men om 4 vekor och en dag är jag i bulgarien och latar mig, så gör inte jättemycket faktiskt! :D

Skrivkramp!

jag saknar Victor! Pratade med honom i telefonen idag, han har lärt sig vad man borde säga i en telefon, "ja, ja, nej" sen frågade han mig "vill du?" insåg att han undrade vad jag ville, och jag hade inget vettigt svar, så jag frågade om jag fick prata med mamma, men inte det nej, där var han bestämd! Han är den bästa, synd att jag träffar honom så sällan bara :(

Nu ska jag fortsätta med mitt nystartade projekt, ett kompisarmband i pridefärgerna! ;D


Over and OUT

Två

Rekord för min del,, två inlägg på en dag! Nja inte riktigt, det har hänt innan, men det är iaf tangering!

Det är lustigat att man bara återfår lusten att skriva bara såhär, även om jag inte har något att skriva om, så är det iaf kul när det kommer!

Börjar jobba kl 3 inatt, det är spexat, men tror inte att jag går upp innan 02.30 för det! Vet inte riktigt om vi har särskillt mycket att göra, men jag behöver tillverka typ 50st kladdkakor så det blir ett projekt, grodor är ett annat!

Ska köpa trådar till ett såndärade kompisband som man gjorde när man var barn imon, ett randigt ska det bli, i regnbågens färger, och jag ska ha det runt foten! :D
Ska på beandling imon också, för mitt knä, det ska blir rackars så skönt!

Hoppas på att mina linser kommer imon, för det ska bli skönt!



Over and OUT

Utkast: Nu har ...

Nu har det gått en vecka, och det är inte för att jag inte har kunnat logga in, denna gången är det för att jag helt enkelt är trött på att skriva om vad som händer i mitt ohh såå spexade liv! ;)
Jag är just ni inne i en sinnesförvirrande period där jag undrar vad livet är till för, djuupt som havet, jag vet!

Men helt ärligt, vad ska vi med livet till? Använder vi det som vi ska? Antingen är du olycklig, eller är du lycklig och vill ha mer! Alla vill ha mer, men finns det mer? och om du väl får "mer", då vill du ha ännu mer! Men är det att finna lyckan och leva lyckligt som livet går ut på? Alla jagar det, alla vill vara lyckliga, men är man det till 100% någon gång?

Kvittar det vad vi gör i vårt liv, vem vi gör vad med? Är detta bara en period där vi väntar på något bättre?

Äsch, jag är inte den enda som funderar på det och igentligen är det kanke bara en massa bullshit, det finns inget svar, men det hade varit skönt att veta!




"Det som inte dödar dig, det härdar dig"



RSS 2.0