well i can paint you red, like the passion you feel

Jag vågar vägra twitter, vad ska jag med det till när jag inte ens kan uppdatera här? nej nu har jag insett att jag kan blogga från mobilen, och då ska jag väl kunna slänga in små uppdateringar om att jag sitter på bussen eller att jag har sett en rosa elefant! Just nu är det dock så att jag sitter vid min dator och jag har inte suttit på en buss sen i lördags, rosa elefanter finns bara i drömmarna, men det var ett exempel! det är ju inte så nooooga!


jag undrar vad det är för fel med folk i skåne och att inte kunna köra bil när det är snö? VÄRDELÖST! och är det någongång man kan höra att jag är arg är det just när jag kör bil! Jag kan ramsor ingen ens trode att jag tagit i min mun! Å andra sidan kan man kanske fundera på om jag kör som en kratta också? men det är ju inte heller så nooooga!

Hockeyträning är kul! man tror man är sjukt duktig och är galet stolt över sigsjälv, fram tills dess att man delar is med P10 och inser att dom hade funllkomlig förnerdrat, utklassat och kört över oss om vi skulle mötas i en match, men är det så noga då? Näääe!


Ibland säger man en sak men menar en annan, jag gör det ofta! nästan varje dag!



över och UT

whatever it is you need, I pray I am

Jorå, eftersom jag är så himla duktig på att uppdatera min blogg gör jag det igen! Låt oss alla fira denna dag i all evighet och flagga för att jag nu äntligen fått tummarna ur röven!

aa fast nu har jag ingenting att berätta faktiskt! och dessutom har jag svårt att göra två saker samtidigt och täför därför prioritera mitt samtal på skype! :D
'


shooo bree!


RSS 2.0