Hey Baby, I think I wanna' marry you!

Jag har tråkigt, så då sitter jag i soffan och gör ingenting, när jag egentligen har en hel lägenhet att städa! Såg i tidningen imorse att man kunde anlita städhjälp för 139kr/h efter RUT-avdrag, och jag tänkte genast att det är fan inte illa pinkat! kan ju vara värt det, jag menar jag som har pengar så det räcker och blir över kan ju unna mig det?

Nuförtiden fryser jag, HELA tiden! jag kanske skulle sagt det till doktorn när jag var där idag.. Han tog en massa prover, jag tror att jag kan ha lite blodbrist nu efter den pärsen och så skickade han mig på ultraljud på CSK, och det kan ju bli spännande! Tänk om dom upptäcker att jag är med barn, det blir lite som en överraskning då känner jag, hur gick det till?


hungrig är jag också, vad gör vi åt det? ingenting faktiskt, laga mat innebär faktiskt disk!





tack för mig


Here I am without you, I feel so lost but what can I do?

Det blir som en terapi dethär med att blogga tror jag! det är inte lätt och jag vet hur det känns!

Jag har egentligen inget vettigt att säga nu heller, har jag någonsin det? Gör jag någonsin rätt? Nej inte direkt, det är lite av mitt trademark, när jag bestämt mig för en sak borde jag alltid välja det andra! skjut mig i foten!


Imorgon är det dags för historia som sagt! Jag ser fram emot att träffa min nya kompis som är så smart! Hon har en ganska hård attityd men jag tror att det har och göra med hennes man som förmodligen är någon form av maffia boss! men det är ju oklart så man kanske inte ska fälla hellre än fria! Men det är ju svårt att göra ett andra första intryck och mitt första intryck är att hon är gift med någon maffia man! Jag vet inte varför hon pluggar historia A och jag vågar inte fråga heller för vissa saker kanske man mår bäst av att inte veta!



Vi ger lite kärlek till Magnus Weideskog en dag som denna! Somna brevid dig


Godnatt!

It's hard to belive

Jag har nog inte så mycket ord längre, just nu bara en tom soffa och en flaska jordgubbsylt på golvet!

Vaknade nyss, livet är underbart när man är ledig! Tänkte plugga historia idag för att det är ju trotts allt ganska viktigt! Jag ska ju bli något en dag, något viktigt! Det viktiga är kanske att jag trivs med det jag gör iofs och det är väl meningen att jag kommer göra det en vacker dag.

Städa är också en sån sak jag borde göra eller borde någon annan göra det åt mig, jag har inte riktigt bestämt än! Å andra sidan kan det bli jobbigt att hitta någon som vill göra det åt mig utan någon direkt betalning, jävligt lustigt känner jag sådär spontant för att folk borde vara glada bara över att få vara i min närhet, jag är ganska rolig!

Jag drömde att jag skulle flytta ihop med hemlig person i den finaste lägenheten jag sett på länge och det jag var mest fashinerad över var att vi hade så otroligt mycket frysutrymen, vi kunde ju frysa in hur mycket mat som helst! Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig när det är det jag är mest extas över, vad fan ska jag med maten i frysen liksom!?


Nej nu får jag skärpa mig och äta lite frukost!


All over you - The Spill Canvas




RSS 2.0