I dont know if i can yell any louder!

Sitter i waynes soffa nu och skriver i bloggen, på tvn, det är najs minsann! Eller jag har lite svårt att se vad jag skriver, det är ju en liten bit fram liksom! :)

idag fick jag min lön, sug på den, jobbigt bara att den måste räcka i en hel månad, jag ska nog frysa hälften, för det är mycket lättare att göra av med pengarna när man har dom, kolla bara idag, handlat som bara den, en ny t-shirt från svea, en tjocktröja, också från svea, och en extern hårddisk, det senaste har jag skullat köpa länge, så det var väl värt det liksom, men jaa, skärpning johanna!

Funderar på att börjar läsa instruktionsböcker på typ arabiska, eller kanske persiska, för då blir det lite mer sport, en utmaning liksom!
Och utmaningar är något jag behöver, jag behöver något att kämpa för för att det ska bli roligt, men sen å andra sidan, är det för svårt tröttnar jag och ger upp, sån är jag, det kan inte hjälpas! :)


Dagens låt då ja.. Markus Krunegård - Jag är en Vampyr, minsann å dar! ;)







Tack för idag!


I want you to want me

Is it really worth it?

Tillfälligt blogg inlägg från jobbet, jag är ju inneboende på söder nu, och där funkar inte mitt internet på min dator, jag ska dock be att få lite bloggtid på min hyresvärds dator!
Ja det vill säga om jag nu inte blir tvungen till att flytta hem imon igen, men vi får se helt enkelt! :)

Började jobba kl 1 inatt, sen dess har jag inte sovit, sov typ 2h innan dess också, jag börjar bli en aning trött!

nu orkar jag minsann inte mer, dagens låt blir strip squad - down and out and away








Tack för mig! :D

You can't go on

Att gå runt i shorts och tjöcktröja en hel dag, att duscha, att äta en hel gurka, att leka flygplanet med victor, detta är några få små saker jag uppskattar, sånnt som igentligen är så självklart att det inte känns särskillt speciellt! Men det är få förunnat att kunna göra precis som man vill, att vara älskad och att älska, det är inte en självklarhet för alla, men för dom som det är det så uppskattas det inte så mycket som det borde!

Jag hade uppskattat förmågan att springa om jag kunnat det! jag hade uppskatat att kunna sitta på huk, jag hade uppskattat att kuna sträcka på benen ordentligt, det är ingen självklarhet för mig längre!

usch vad jag ska sluta klaga, jag hatar människor som klagar hela tiden, och så gör jag det själv, hejsan fröken dubbelmoral?

Nu orkar ja inte mer!

dagens låt är,  jaa du det blir ingen faktiskt, jag orkar inte helt enkelt! 


Pusshej 

Its like a story of love

Jag trode jag skrev ett blogg inlägg innan, tydligen inte! :)
Jag får lägga energi på bloggen imon, iadg orkar jag inte!


Dagens låt blir med min nya favorit Joshua Radin igen, den gamla godingen Only You idag dock! Den kan jag förövrigt spela på gitarren, en gång på fyllan ska jag spela in det, lägga upp det på youtube och bevisa det! :P







Tack å hej

Sen du var här har häggen slagit ut

Jag undrar hur länge jag kan låta bli att skriva innan jag tappar alla mina besökare här på bloggen, jag vet inte riktigt om jag vill prova, för jag tycker det är roligt att veta att det faktiskt finns folk som läser mina röriga tankar om mitt röriga liv!

men just nu är jag mest inne i en svacka, jag är ganska tom och har det så rörigt att det inte ens kan bli ett rörigt inlägg, det är nästan lika rörigt i mitt liv som det är att parkera i karlskrona, och då är det illa! ;)



Dagens låt blir Winter - Joshua Radin! ett klipp från scrubs, ganska klokt faktiskt!


what do you say

ja, jag vet , jag ska sova, men jg måste bara säg att det är hemskt, mina händer börjar visa tecken på torrhet, its a disaster, jag som är så otroligt fixerad av händer och tycker att snygga händer är något av det viktigaste, kan ju inta ha torra händer själv? Nej, fram med alla salvor och smörjor jag kan hitta!

Idag har det varit hemskt på jobbet, har ni någon gång varit så trötta att ni inte vet var ni ska ta vägen? Jag var tröttare än så, snubblade till flera gårnger, för att jag faktiskt somnade stående för ett par sekunder, kände mig aspackad för att allt bara snurrade av trötthet! sömn är inte överskattat ändå!

Grattis till lillsyrran som bara blir äldre och äldre varje kärleksdag, 16 år är lilltrollet nu, och vilken stjärna, mitt enda helsyskon, och vi håller ihop i vått å torrt!
Min lillebror Melker fyller också år, grattis till honom! Jaa å sen är det faktiskt en par tre stycken till men det orkar jag inte skriva ner :)

 Nu ska jag sova, dagens låt kommer senare!



Puss

Look back before you leave my life

usch, jag vill INTE gå upp ur sängen, det är kallt utanför täcket, och det är mys att bara ligga kavr å lyssna på mysik, Think Twice - Celine Dione går på repeat!

Inatt har jag jobbat sen kl1 det är ju Ångest dagen imorgon, eller vi kanske ska säga Alla Hjärtans Dag som det heter i folkmun!
Jag tycker detta är ett komersiellt jippo som affärerna har hittat på för att sälja mer, och detta tycker jag inte för att jag är singel och har varit så på denna dagen i princip hela mitt liv, nej det får jag ju faktiskt skylla mig själv för, det är ju inte så att jag inte har möjligheten, nej det är det att jag tycker inte att det ska behövas en speciell dag för att visa dom man älskar att man gör det sådär lite extra mycket, det ska komma spontant, vilken dag som helst! 
Fast å andra sidan, hade jag haft nån att älska lite mer än alla andra, hade jag kan inte klagat så mycke på denna dagen, fast jag vet inte, jag kommer alltid tycka att det är en skit dag!

Det jag vill komma fram till är att vi har bakat typ tusen vanilj hjärtan, och två - tre hundra valentinbakelser, och sen själklart, hjärtformade princesstårtor blir det ju en hel hög imorgon, med massa jag älskar dig på och grejer, och jag kan ju bara säga att vi gör runt två hjärtformade princess med den texten på under resterande dagar av åter, totalt, och vi säljer max 9 vaniljhjärtan om dagen annars, men jag ska inte tjata, jag tycker bara det är dåligt!








Nej nu kan jag inte ligga kvar här längre! Ha en bra dag!

I do very well on my own!

Idag får ni två låtar av mig, en för idag och en för igår,

Litte Wonders - Rob Thomas
3 AM - Edwin McCain


 






Little wonders

Idag är det hårt, och jag orkar inte mer!

En lögn? vad är det? Det är nog olika för olika människor, för vissa är det något som förskönar sanningen, något som gör att det som är fult och tråkigt blir lite bättre, för andra är det en undanflykt, ett sätt att komma undan sanningen, för andra är det vardag, lögn är allt för vissa, och för några är lögn något fult och något som inte ska användas.

För mig är lögn något som inte ska användas, eller okej, jag kan använda en vit lögn, töja på sanningen helt enkelt, eller om sånt enkelt som att säga till mamma att jag druckit 3 cider när sanningen egentligen är att jag druckit 8st...
Men det är så långt jag kan sträcka mig, för att i alla andra fall är det bättre att veta den tunga sanningen än att tro på en lögn, det är jobbigt att säga som det är, men det blir jobbigare när lögnen avslöjas, för det gör den!
Oftast är det enormt genomskinligt när man säger något som inte är sant, och det är det jag blir så trött på, folk som tror att dom kan ljuga för mig och tror att jag ska lita på vad dom säger till fullo, jag blir trött på att jag bara inte kan få veta hur det verkligen ligger till, det gör mindre ont!



Läkaren ringde idag, han sa att jag var tvungen att ta blodprov i 3 - 4 månader till, egentligen skulle jag kunna vara tillbaka på fotbollsplanen om 3 - 4 månader, vilket nu inte kommer inträffa, jaa om sanningen ska fram kommer jag nog aldrig få spela fotboll igen, och jag säger då det, när jag spelade fotboll så trodde jag inte att jag var så fast att det skulle kännas så otroligt så hårt som det gör när jag inte kan spela mer, det är nästan så jag går å är arg på alla fotbollsspelare som har uppehåll, eller lägger skorna på hyllan för att det inte är roligt länge, jag känner att vad då? ni KAN ju för fan spela fortfarande, ni är fullt friska och ändå spelar ni inte, nej här ska jag gå och ha ont i hela kroppen så fort jag ser en fotboll för att jag VILL, men jag KAN inte!...



Ge mig sommar, ge mig kärlek och ge mig något att göra!



Puss


All the lights are changin'

Jag stod och funderade på jobet häromdan, om jag ska se hur länge jag kan klara mig utan internet, jag kom lika fort fram till att jag är beroende, så jag klarar mig ungefär lika länge som folk som snusar klara sig utan sitt...

idag har jag tråkigt som tusan, och jag har ingen å bara softa med, typ köra en runda å göra ingenting, nej för alla bara jobbar eller pluggar eller nått annat viktigt, jag är en typisk no-lifer, jag trode först att det skulle gå över efter sjukskrivningen, men icke så nicke!


jag orkar inte ens skriva nå vettigt i bloggen mer än samma sak som alla andra bloggare, ge mig vår och sommar nu!



Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Melissa Horn  -  Sen en tid tillbaka


I've got a feeling

på jobbet har vi något vi kallar semelfyllning till våra semlor, vanliga människor kallar det mandelmassa, på dessa burkarna står det "Favorit Fastlag"  Inatt när Johan flyttar lite p dessa spannar som vi har det i så börjar han skratta och så utbrister han
"ojdå jag läste fel, stod här och läste favorit samlag"
jag skrattar till och han fortsätter "jag visste minsann inte att man kunde köpa det på spann"
Då svarar jag honom "nej det hade ju varit nimmt om man kunde det, och det blir ju lite speciellt eftersom vi beställer spannarna av K(å)K(å)"

KåKå är då en stor bagerileverantör som har ett namn som man många skämtat till det om!;)


Ikväll är det personalfest, och det kommer bli lite små dyrt skulle jag kunna tro faktiskt, för herre att vi måste inta all alkohol ute! I vilket fall är jag ju inte sen med att festa till det! För ikväll är det dags att stänga dörren, det drar som faen! ;)
Ha det lysande idag vettja!

Dagens låt är ganska klockren när det gäller vårt jobb och fest, Lady GaGa - Pokerface! Men eftersom jag inte hittade en video som jag kunde lägga in här så får ni Kizz - Heaven's On Fire!






Pusshej

gissa vad han gjorde..

Victor Nilsson, lägg namnet på minnet, en dag blir han känd! Han tar efter mig det lilla monstret! ;D






 


Losing My Mind

Jag tror att vi är många som funderar över om livet verkligen är värt att kämpa för eller om man borde ge upp, om det som tynger en är för tungt för att klara av, hur skönt det bara hade varit att försvinna och sluta tänka på det, sluta känna mer! Dom senaste två åren har jag tänkt så ofta, jätteofta, men jag har alltid kommit fram till att jag fått livet av en anledning och att det är till för att levas till den dagen det är slut!

Men det finns dom som kommer fram till det motsatta, att det är bäst att tacka för sig och avsluta, på ett sätt kan jag tycka att det är lite egoistiskt, jag kan bli lite arg, men sen förstår jag också varför man väljer att tacka för sig, man ser helt enkelt ingenting annat ingen annan utväg, så är det bara! 


Denna veckan har varit hemsk, i måndags fick jag reda på att min mormor har fått cancer, och jag önskar av hela mitt hjärta att hon inte kommer tacka för sig, utan fortsätta kämpa på och besegra den jävlen! Min mormor har alltid varit lite speciell, det var hon som ställde upp och öppnade sitt hem när pappa omedvetet sa till mig att dra, och det var alltid hon som la armen om mig när jag grät och sa "johanna, det är inte ditt fel att han är en skitstövel" Det är hon som kört mig till busshållplatsen i vä varje morgon, och det är vi som har jonglerat med clementiner och haft musiktävlingar i bilen i brist på sysselsättning, men det är också vi som har bråkat om det mesta från olika åsikter om vilken sida osten ska vara på till att jag är en jävla latkorv som aldrig hjälper till! FAN jag vill att det ska vara samma sak förevigt!
Men vi ger inte upp hoppet, vi klarar detta och hon kommer bli frisk, så är det bara!


dagens låt blir Let God Send His Angels - Leaf  för att bara lyssna!







Ge aldrig upp, du är här av en anledning!

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig!

Asså jag skiter i om jag adrig kommer få några barn, men för fan låt ming skänka dom delarna som gör att man får mensvärk till bättre behövande, för fy helvete vad det gör ont! Tror du man kan dö av dethär? Det tror faaan jag!
och dessutom, det finns dom som får cancer i dom delarna... nej minsann jag ska ge det till nån som vill ha det, jag får adoptera kids, eller skaffa en fru som föder dom åt mig!

förlåt till frida, jag måste ju rubbat dina rutiner enormt nu med ett så sent inlägg! ;) förresten borde jag kanske strejka tills du uppdaterat din?;)

Wayne sa till mig idag att jag får flytta in hos honom tills jag hittat ett annat ställe å bo på, det lockar faktiskt, för vi har enormt kul ihop, och jag tror vi kommer fixa det bra! V spelade fotboll i hans möblerade tvåa idag, och så helt plötsligt glidtacklar han mig mellan hallen och vardagsrummet, så vi ligger å garvar på golvet båda två, det såg minsann kul ut!


idag orkar jag inte heller, för jag borde sova, men jag har för ont!


dagens låt blir missing you, missing me - deportees,








puss på!

It just takes some

Idag är det verkligen inte på topp, psykiskt dålig skulle man kunna säga, men jag blir glad av kommentarer!


Jag ska hämta syrran nu, så det kommer ett längre inlägg senare, men ni får lyssna på denna låten sålänge jag gillar det han sjunger "it just take some time, litte girl your in the middle of the ride everything will be just fine", det är vad jag behöver höra nu!




livin in a world without you

Idag förstår jag inte ens själv vad jag tänker, så jag begär verkligen inte att du som läser ska göra det heller, jag vet bara inte var jag ska göra av allt som finns här uppe..

Tiden går för fort för att man ska hinna med, även om man tänker att tiden går sakta när man väl är i det så kan man se tillbaka på dom senaste åren och tänka att det var igår man började skolan tex.

Tiden går aldeles för fort för att man ska hinna med det man vill, och hela tiden sätter livet upp hinder som man måste ta sig an, som tar längre tid och det gör att du inte har så mycket över till det du hade tänkt..

Ibland önskar jag att livet inte var så allvarligt som det är, jag önskar att man bara hade kunnat få göra precis som man ville, sluppit allt som har med pengar, ansvar och sjukdomar att göra!

Livet är en dans på rosor, men med taggarna kvar!

Snälla stanna tiden och låt oss leva idag, jag vill inte veta vad som kommer sen, jag vill inte veta vad som händer! Jag har hört att det inte alltid blir bättre..


Usch ja, om vi kanske skulle vara lite possitiva ibland? 

dagens låt...


No sleep
No sleep until I am done with finding the answer
Won't stop
Won't stop before I find a cure for this cancer
Sometimes
I feel I going down and so disconnected
Somehow
I know that I am haunted to be wanted

I've been watching
I've been waiting
In the shadows all my time
I've been searching
I've been living
For tomorrows all my life

In the shadows

In the shadows

They say
That i must learn to kill before i can feel safe
But I
I rather kill myself then turn into their slave
Sometimes
I feel that I should go and play with the thunder
Somehow
I just don't wanna stay and wait for a wonder 

 

I dont mind if you dont mind!

Fotbollsspelare är som barn!
dom gnäller så fort det händer något som inte passar dom, börjar böla om dom får en liten knuff å ska genast få en frispark å så blir det liksom "varning dommarn" (mamma, sääääg till han!!) Och sen när man får en varning så är slår man ut med armarna och tittar förvånat på dommarn och säger "Vad har jag nu gjort" eller "det var inte jag", precis som små barn! Det är dessutom dom lataste idrotts utövarna som finns, för även om dom oftast har väldigt bra kondition för att kunna springa i 90min upp å ner, så gor en fotbollsspelare aldrig mer än vad som behövs!
Men fotboll är passion, fotboll är kärlek, fotboll är luften vi andas helt enkelt!


Jag hade enormt mycket bra tankar innan, men jag har glömt varenda en! tjohej guldfisk!
Visste ni förresten att guldfiskar mår dåligt av att bo i små runda skålar, och det är förbjudet att ha dom i sånna? Guldfiskar ska ha stora akvarie egentligen, för det är ganska stora fiskar faktiskt!


Hundar är ju ett speciellt släkte förresten, jag gillar inte det särskilt mycket, det värsta som jag vet är när den stora rottweilern kommer å anfaller och ska pussa på mig och jag blir helt galen å blir arg och säger att hon ska dra! Men lik förbannat blir hon lika glad varenda gång jag kommer hem, så om jag bara varit borta i fem minuter, idag när jag var hemma hos mamma så sov jag ute i stugan, och då låg hon ute på trappen till stugan och vaktade mig, heeela tiden! :)


Dagens låt blir Seven Nation Army - The White Stripes, för att den är så mycket studentveckan det kan bli, och för att den är bra! :)









Tack för mig!

kvar i nått jag lämnat

Blogg från jobbet, det har ju varit ont om inlägg i helgen får jag tycka, och denna gången ber jag minsann om ursäkt, för jag har haft tankar på vad jag ska skriva om, men jag har inte riktigt haft tid..
En full helg i många bemärkelser, fredagen var mest full av alkohol! ;)

Jag kan inte skriva mycke mer just nu,. men det kommer ikväll om jag tar mig till en dator!

Typ Tid behöver man analysera, jag ska göra det!


"Hemlig person nr 1 -Men det måste ju klicka, annars är det ju inte nått"
"Hemlig Person nr 2 -Nej och man kan ju säga att det INTE klickade"


"jag satt här vid frukostbordet och tänkte vem FAN är P&K?"


Hörs

RSS 2.0