Du har inte provat att starta bilen?

Jag och Emma lånade bilen i torsdags, och när vi hämtat Ricky i Viby och skulle köra igen utbrister Emma, Det går inte gasa, bilen är sönder! Jag tänker för någon sekund att det var väl självaste, sen tittar jag på Emma, vidare ner på nyckeln, pekar och tittar på Emma igen, hon inser då sitt misstag, startar bilen och vi är påväg!


Fredagen blev en av dom lyckligaste på länge, Jag fixade körkortet, det var på tiden mina vänner, nu är jag också en av alla som bidrar till växthuseffekten, men jag gör som alla andra, tycker det är förjävligt att ingen gör något, men gör inget själv heller!

Jag blev också erbjuden en lägehet på Kapellgatan 32, en jävligt fin etta vill säga, 43 kvadrat, men för tusan, 4095kr/mån, och visst stenhårt arbete/ 16 timmar i veckan varav 8 innan kl 6 skulle resultera i en lön som klarade hyran men ska jag leva på vatten och bullar från Fantasi för alltid? Tack men nejtack, det får bli när jag får fast jobb, och kan leva på fancy mat!


PÅ måndag smäller det, Johanna, Mie, Emma och Elin, dvs tha crew of Fantasi slutar äta Allt vad Kakor heter, glass är förbjudet, likaså godis och läsk, en månad ska vi klara oss, och var fjärde dag ska vi köpa frukt till Jobbet, spännade, vem förlorar, och vem får ta straffet? Ett straff som ännu inte är på kommet, men det ska vara kämpigt!  Johan (The Boss) har fått axla uppgiften som Kvalitée kontrollant, tror han kommer kirra den uppgiften!

Bossens kommentar innan idag var också mycket hedrande, när vi vid fem i morse insåg att wagge var dålig och inte kunde jobba, och inte fick tag i en ersättare, så säger johan "Ibland önskar jag att jag kunde klona vissa anställda" det hade ju vatt bra sa jag till honom, men då sa han att då hade han inte behövt gå till jobbet över huvud taget, och JOhan tycker det är tråkigt att sitta hemma, så den idén var inge bra, fast vi vet ju vilke han hade velat klona, eller vad säger vi Crew? ;)



NU är det bilen som gäller, ska vi ut på en raggar runda javisst, lite fresch med en dusch först bara!


Puss å Kram ses på stan


onsdag

idag har vatt en nice dag, först övningskörning kl 08, det gick bra, gjorde endast en nämnvärd tabba, som aldrig kommer göras om igen, så snart sitter det : )
Sen var det fantan i typ två timmar, sprang lite ärenden till dom och så, trevligt!
Sen va de Balklänning som gällde, gick in med tanken att kolla vilken modell jag vill ha, gick därifrån med en klänning i påse! Det börjar kännas att d är på allvar nu! Jag odlar hår till en fin uppsättning på studenten, ska börja sola, jaaa, student 2008!!

Jag har det ganska "bra" nu när jag är skadad och så, för hur många gånger jag än bestämmer mig för att jag ska börja träna, ut och springa och såå, så kommer jag ändå intala mig alla gånger att jag varken kan eller får det! dock lite tråkigt för jag vill verklige komma i form!
 
Drop Dead Beautiful!




Puss

En söndagsmorgon runt åtta!

Dagen samhälle är präglat av stress, alla stressar, mer eller mindre, alla har mycket att göra, barn och ungdomar har skolan, det är läxor, och efter skolan är det fritidsaktiviteter, och vuxna, först är dom på jobbet, och i princip alla jobb har man någonsorts tidspress på sig, det är något som måst bli klart i tid, oftast för att andra ska kunna "konsumera" det som vi producerar, te.x en morgontidning eller en liter mjölk kanske, och när dom kommer hem till sina barn, då ska dom köras till sina aktiviteter, tror ärligt talat att det inte är så jättemånga som äter sina måltider ihop ens, jag vet, hemma gör vi inte det, vi gör det när vi kommer hem, eller när vi har tid, ofta är det näst intill en högtid när all har, i lung och ro, tid att sätta sig ner och äta en middag tillsammans med familjen, och det värsta med det är, att jag tror att det är ganska vanligt!


Imorse när jag slutade vid 8 tiden, och gick utanför dörrarna, så slog det mig, "detta är något alla skulle uppleva" En vacker söndagsmorgon, och hela staden sover, bara enstaka cafeér som är öppna, och man kan se ett och annat tidningsbud påväg hem, men allt är tyst, inget annat ljud än fåglarnas kvitter, och luften är som efter regn, ren och lätt, det känns bra att ta ett ta ett andetag och gå över vägen, inte en enda bil i sikte! Även om det kanske är kallt ute, så är det inget som stör sådär  på morgonkvisten, man har tid att tänka på allt annat, eller, helt enkelt, rensa huvudet från all stress och alla måsten, man kan bara vara, och man är det själv, ingen som går på dig när du går genom stan, inga bilar som väsnas, och inte massa oljud från arbetsplatser osv, det är du, bara du som går där genom stan en söndagsmorgon runt åtta!






If tomorrow never comes?

Jag älskar dig!


Alla Hjärtans Dag?

Alla hjärtans dag är en mysig dag, visst?
En deg som det passar att säga till vänner och famil hur mycket du tycker om dom, men, det är ngot man borde göra varje dag, som Ronan Keating sjunger "So tell that someone that you love, Just what you're thinking of, If tomorrow never comes"

Nu ska jag snart ta på mig lite kläder, åka upp till träningen fotas och then åka till sara i åhus och mysa m henne och sara :D





Don't make me promises baby you never did know how to keep them well
I had the rest of you now I want the best of you it's time to show and tell

'cause I want it all
Or nothing at all
There's nowhere left to fall
When you reach the bottom it's now or never
Is it all
Or are we just friends
Is this how it ends




Alla <3 pussar

Tisdag!

Gyllene Tider visste vad dom sysslade med när dom gjorde musik!

min kära bor har besökt mig idag! Han är en riktig söting!


Idag var jag och Petra i skolan runt två timmar längre än alla andra, minst! Men ska jag vara ärlig så är jag inte helt förstörd, för vi fick valuta för vårt slit, kämpat som tokar i fyra timmar, och det ser faktiskt riktigt bra ut! hm detta kan gå hela vägen, tänk ibland måste man få skryta, och just idag är jag otroligt stolt över Mig själv och Petra såklart!


Nu ikväll var jag uppe och hälsade på dom på träningen, och sedär, ett nytt ansikte, det är alltid trevligt! Nu är åsums damlag många, det trodde jag aldrig i höstas inför serieavslutningen, men 12st tränade idag, tre skadade var och hälsade på, och sen har vi fler skadade hemma, det känns ändå ganska ok, för att vara Åsums Bk ;D



Jag har besämt mig, jag ska varje dag, eller ja ialla fall varannan dag, gå ut och gå en runda, det får bli runt 18 - 19 tiden, så är det någon som e sugen så säg bara till, jag går ju ändå!:D




Pusshej

Vad sysslar du med!?

Att du måste ge dig på det som är nästintill föbjudet för att få bekräftelse?  Och att du aldrig kan inse dina fel och be om ursäkt? Jag blir så trött!



Att plugga är inte riktigt min grejj, har väl aldrig läst mer än en haltimme till något i hela mitt liv, så att sätta sig ner och fixa ett NK arbete känns lite out of my league, men vafasen gör man inte för ett G? ;) Ekosysten är otroligt tråkigt och jag undrar, vad ska en bagare behöva veta hur energi omvandlingen i regnskogen går till, eller ens vem som äter vem? Nähene, jag gillar inte onödiga vetskaper, såsom naturkunskap, och samhällets ekonomi, matte har jag också altid haft svårt för, vad tusingen har vi miniräknare till, eller varför finns funktionen kalkylator på din mobiltelefon? Och sen var det dehär med svenskan, när jag står där och bakar min tårta så har jag sååå stor användning av att veta när Semlan Lagerlöf föddes och vilka böcker hon skrev, jag vet, jag vet, " du kommer kanske inte arbeta som konditor i hela ditt liv", nä frör vet du vad det tänker jag inte göra, men jag tänker inte heller bli biolog, statsvetare eller svenskalärare, och det vet jag, fast att jag bara är 18! 


Också var det dehär med lika vilkor och samma grunder?






Puss på dig snygging!

Ursäkta!

Ni får uräkta att jag glömmt blogga, fy skam på mig! Veckorna är lättare, då kommer det narturligt!

Hm helgen har varit trevlig, jobb och fest, vilken kombination, nästa helg ska jag jobba, sen är det lov, då ska jag nog också jobba, och sen är det helg igen, då ska jag nog också jobba, johanna behöver lönen, 15 dagar på mig att kämpa ihop en riktig maffig en så jag kan leva som en kung igen! :D



Två veckor kvar till Göteborg nu, det betyder tre kvar till Stockholm och efter det betyder det att det är 13 veckor kvar i skolan, 12 om man räknar bort påsklovet, och 9 om man räknar bort praktiken och dom sista två veckorna så springer vi väl runt sån några fjönar och gör inget viktigt, så om vi räknar bort dom också så har vi 7 veckor kvar, och nu imorgon går vi in i veckan som heter 7 på detta året, det betyder att vi har ca 7-9 aktiva veckor kvar i skolan
ungefär lika många veckor som det varit på detta året, och visst känns d som om det var nyårsafton igår?



Imagine me without you
I'd be lost and so confused
I wouldn't last a day, I'd be afraid
Without you there to see me through

Imagine me without you
Lord, you know it's just impossible
Because of you, it's all brand new
My life is now worthwhile
I can't imagine me without you




haha du är skitsnygg och nu ska jag sova! Puss


Like 'em like that!

Sorry för uppehållet i bloggandet jag har varit fullt upptagen med att festa på en onsdag!

Att killar hr mage att lura tjejer på drinkar! visserligen fick jag en tillbaka sen, men han lurades, nej vet du vad! ;D

Idag har sara my lover, matilda, och Jessica varit på besök! trevligt värre! Dom hjälpte mig att passa brossorna, jag ä ganska dålig på det själv!:P


Och du sara jag tänder på dig! ;P hahaha




tack för mig!

Ähh for tusingen!

Jag skrev prec en lång trevlig blogg och sen cpar bloggen!


Tänk sommar, Tänk nyklippt gräs, Tänk 20c*, Tänk shorts och T-shirt, Tänk fotbollsskorna med gräs dobbar, Tänk en träning med roliga lag kompisar! Jag vet det är omöjligt att tycke om ;D Fotboll är som kärlek, man kan inte få nog!


Du är den ende, du är den bäste

Som jag har letat, som jag har väntat

Ja det är så enkelt, nu vill jag ha dig

Ja vad kan jag säga, mera!

Jag vill bara gå hem med dig, jag vill gå hem med dig

Innan eftertänksamheten bara ser att hela natten

Vill jag gå hem med dig, jag vill gå hem med dig!


Lars Winnerbäck kung!






I want you, I don't know if I need you, but I'd die to find out!


En skada? Men klart jag vill ha det!

Ursäkta röran, jag är under uppbyggnad!

Jo men förmodligen drog jag av korsbandet med vilje, lika mycket som jag såg till att menisken är helt paj och nu nästintill obefintlig, och när jag ändå höll på kunde jag slänga in lite inflamation!
Och det var jag själv som valde att sätta in en tandställning som för det första är riktigt ful, för det andra sjukt mycket ivägen, och för det sista gör ont!
Det är okså jag själv som väljer att åka till sjukgymnasten stup i kvarten och ha så galet tråkigt att jag håller på att trilla av cycklen!
Allt detta har jag gjort för att mitt idrottsliv ska ta slut, för att jag aldrig mer ska kunna spela fotboll och för att jag vill ha ont i mina knä när jag är 50!

Vad fan tror ni?? Tror ni själva på det? Jag har väl gjort allt i min makt för att unvika det så våga inte komma och säga att jag skiter i tävlingen, det är något ja ser fram emot så sjukt mycket, förstår att det kan vara hårt när jag inte är där, men har jag valt det själv?


Blir så trött! Även om jag altid är den som skrattar och ler behöver det väl inte betyda att jag mår så jävla bra?



Det finns små guldklimpar där ute ni vet vilka ni är, och ni är BÄST och att jag får ha er i min närhet kan jag knappt förstå, älskar er till tusen

Hässleholm? nejtack!!

Bildagboken har för tillfället  "driftstopp" skitkul? naje!

Dagen har varit smått stressande och jag har även idag blivit påminnd om att jag levt mitt liv på ett annat sätt en gång i tiden, eller ja för att vara mer exakt, jag har levt mitt liv i hässleholm, the big city?  hrm NEJ! om folk tycker kristianstad är för litet för er, testa hässleholm, ingen höjdare då va?
I vilket fall, jag är fortfarande folkbokförd på hässleholm adress, vilket innebär att Tandläkarbesök ska ske där, men det innebär också att jag får ett gult regionskort av skånetrafiken, så det kostar inte mer än tid, visserligen är min tid för tillfället ganska dyrbar, men vi bjuder på den!

Har fullt upp för tillfället, vilket mitt nyopererade knä inte är överlycklg för, men det får helt enkelt inte ha något att säga till om!

Nu hade jag tänkt försöka komma på vad jag ska göra resten av dan, den kan ju inte ta slut nu, förmodligen kommer den göra det för alla andra har så roliga och intressanta liv och har inte alls tid med mig när jag har tid med dem, mer eller mindre tråkigt? I vilket fall har jag inte ätit än så det blir den första punkten, och sen för att min kära vän Charlie ska få plats på vänsta delen av sängen är det nog dags för en städning, så kommer ingen med ett bättre förslag är det nog så det kommer få se ut!


ha de! 


Moving on

Då var man äntligen pigg nog att ta åt sig denna uppgift, at sätta sig ner oh skriva en blogg, dom senaste dagarna har inte varit dom bästa i mitt liv om man säger så, inget jag hade väntat mig, men nu vet jag det till nästa gång!

Dr M Waldén har nu blockat bort hela min yttre menisk och rensat mitt knä på skit, inflamation i hela leden, och korsbandet var helt, av, det han hittade i mitt knä var illa, och inget han såg särskillt ofta, så operationen som vanligtvis skulle tagit runt en halvtimme tog två timmar, och jag fick ligga i narkos betydligt längre än planerat, mindre trevligt och vakna upp från narkosen var inte det roligaste!
Kom hem vid 18 tiden, och gick väl och lade mig på soffan för att sova hela natten vid 20 tiden trött som en galning!

Lördagen spenderade jag väl på soffan, sovandes till största delen, tills dess att klockan var fyra, då var det duscha med knäet i plastpåsar och sen inse att inga jeans går över knäet denna gången heller, så jag sick gå med jogging bralls på Sara, Anna och Bo-Arnes gemensamma 70års ( 20 + 20 + 50 ) fest, stannade i två timmar innan jag åter åkte hem till soffan! Vilken soffa, den är bäst!






Att inse att något/någon man vill ha är utom räckhåll och alltid kommer vara, leva med vetskapen om att det är så men fortfarande vill ha det sådär lagom mycket och i hemlighet, det är tillåtet!  


Jag vill ha dig!


RSS 2.0