Jag måste ta steget ur vår sista dans

Dagens inlägg tillägnas frida, helt och hållet för annars hade det inte blivit ett inlägg alls, jag förstörde tydligen hennes dagliga rutiner!

Såå, det blir just RUTINER som detta inlägget kommer handla om!

Jag har aldrig velat vara en rutin människa, jag vill inte vara en av dom som gör saker i en viss ordning varje dag i flera år, men tänker jag efter så är det precis sån jag är, klockan ringen på morgonen, jag snoozar två gånger, går upp på toa och sen vidare ut i köket, viker mina två mackor på hälften och börjar äta, under tiden tar jag på mig mackan och sen sätter jag mig i bilen och kör till jobbet! Sen slutar jag jobbet, kör till sjukgymnsaten tränar samma program som alltid, sen hem och sätter mig vid datorn, läser igenom det 20talet bloggar som ligger i favoriterna, och sen spenderar jag kvällen vid datorn med avbrott för diverse utflykter eller matavbrott!
Det är samma visa varje dag! och skulle nu något vara fel, andra mackor än vanligt, eller ändring i programmet hos mats så blir det liksom svårt tt gå vidare, det stör mig restaen av dagen sen!

Vi är alla rutin människor tror jag, vi gör allting likadant, vi har en viss ordning å hur vi sminkar oss, vi har en viss ordning på hur vi äter och på hur vi går och lägger oss! 
Men jag tror det är bra för människan med rutiner för att.. jaa och det var här det ringde och nu har jag inge koll alls på vad jag skulle skriva, så jag tätter punkt här!



Damen har även fått hjälpa mig att välja dagens låt, och det blev All I Have - Tiger Lou, För att Frida ska komma ihåg att sätta igång sitt alarm, fröken har nämligen den som alarmsignal!






Tack för ikväll!

Utan ett ord!

Innan när jag hoppade av bussen, ut i det svarta mörkret med bara en ensam gatulampa som ljus i mörkret, kyla som gjorde att andedräkten blev till ånga och med Melissa Horns "New York" i öronen, började jag undra varför man inte kan spara en känsla, bara lägga in känslan i en aparat som man kan plocka fram och trycka på play när man vil ha känslan igen, en sådär mysig känsla som gör varje minut värd att leva!

Foton kan lätt bli som avslagen läsk, Just när du tar fotot är det skitbra och det är samma med läsken, när du öppnar den så är det härligt bubbligt och gott, men sen när åren går och fotona blir äldre blir det inte likadant, visst kommer minnena tillbaka när du ser fotot, men det blir aldrig så bubblande och kul som när du precis öppnade läsken!

Musik är nästan som att öppna en burk med känslor däremot, kanske det räcker vi har den som kan få en att uppleva känslorna igen eller som får oss att minnas en viss person eller ett speciellt ögonblick! Det finns musik som får mig att skratta, inte för att låten är rolig, utan för att man har minnen till den, och det finns låtar som får mig att gråta, trotts att låten inte är sorglig, av precis samma anledning!

Ett bildspel med musik till är nog det närmaste vi kan komma ögonblicket som varit, det ger så mycket det kan, även om det kanske många gånger är kylan mot huden och lukten av rök från skorstenen som gör det fulländat!


Melissa Horn - New York, slut ögonen och lyssna, det är detta som är känsla!

"Och fast vi båda vill,
mer än någonting annat,
 så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest
 när man släcker en annan"


 


Förstör inga minnen

Länge leve försäkringskassan, jag hatar dom inte alls längre, inte alls lite!

Idag ska jag ta det sista blodprovet för att se så jag är helt frisk, vi hoppas på det, så jag slipper vistas på sjukhuset det närmsta halvåret! :)

Jag har även anmält mig till dethär folktandvårds grejen, att man betalar i månaden å så, herregud, jag börjar bli äldre, det är dyrt å vara gammal faktiskt! Tur att man har försäkringskassan vid sånnahär stunder!


Säger jag att jag inte bryr mig är det bara ett bevis på att jag faktiskt gör det!


Det kommer mer ikväll, idag orkar jag!


Tack för mig!

Snart så ska jag hitta den jag är!

Lars Winnerbäck, Christian Kjellvander, Anna Ternheim, Melissa Horn och Elin Sigvardsson är svenskarna nr ett, kungarna och drottningarna, prinsarna och prinsessorna! Artmade får också vara med på listan över dom bästa!

Jag pallar verkligen inte blogga idag, dels för att jag hela tiden glömmer vad det var jag skulle skriva om, och sen för att idag är bara en sån kväll jag inte känner för det!

nu har redan fått massa musik nu ju, så det blir ingen dagens låt!


Of all the words you said
These won't leave my head
"You will always be a little side of me"

Please try to forgive me!

Okej nu hade jag lite snyggt utlovat att dagens inlägg skulle handla om monogami, haha jag som hade tänkt glömma bort det och bara hoppa över det, men nu brukar jag hålla vad jag lovar, så här kommer det, mina tankar om monogami!

Okej på wikipedia.se står det att monogami historiskt sett varit mindre vanligt än polygami, hrm jaa just det, monogami betyder engifte, all man håller sig till en partner, och polygami är då motsattsen!
I vilket fall så är monogami väldigt etablerat i västvärlden idag, och det tackar vi för! jag skulle aldrig klara av att leva i ett polygamiskt (heter det så?) För har jag ett förhållande så har jag, skulle jag vilja dela med mig av min partner till andra, eller skulle jag vilja vara med andra, så skulle jag självklart inte inleda ett förhållande, det är ju i princip omöjligt!
Vissa djur lever monogamt, men det är bara på det sociala planet, dom har alltså sex med andra, men har sex och skaffar barn med andra, det är väl inte heller helt okej tycker jag!

Men jag förstår ändå att det finns dom som lever i polygami, jag menar dom tycker ju att det är lika naturligt som jag tycker monogami är! Jag accepterar nog att dom vill leva så, det är deras val och mår dom bra av det så är det helt okej, så länge jag slipper leva så är det okej!

Allt det här med monogami grundar väl helt enkelt på att älska en, och att inte vara otrogen, otrohet är skit säger jag bara, det är liksom så att älskar man den man är tsmns med tillräckligt mycket är man aldrig otrogen, och det finns INGA ursäkter för det man gjort!  ska det va, så ska det va!



Hrm snälla fråga mig nu inte var jag vill komma med detta, det vet jag knappt själv, känner att det blev ett lite svårt ämne för en lågutbildad bagare som mig! ;) fast länge leve monogamin, och länge leve mångfalden!


Jag tänker inte säga vad jag ska skriva om imorgon för då kan jag välja själv! ;D Eller kan ni ju få önska! ;)


 
Och jo idag har jag testat dricka kaffe, kalla mig barn, men fy faan inte ens med två sockerbitar och en hel massa mjölk gick det, inte heller en Latte med nötsmak gick att dricka upp, även om det kanske var tillräckligt "gott" att smaka! Nähedu, kaffe kan du ha för dig själv!  jag fick höra tillslut "BG, ta en cola istället!"


"Åhh älskling, Eldorado, fint ska de va!" Johan Glans het enkelt!


Dagens låt då? Jaadu det kan bli denhärade Morning Train (9 to 5) - Sheena Easton, för att jag fortfarande efter typ ett halvår INTE kommit på vilken rackarns reklam den var med i!





Pisspotta, det går inte att centrera!



Over and out!

Suddenly im only longing for the hot stuff!

"mie, vilken tandborste är min?"
"jag vet inte"
"jag tar denna, den är nog min"
"jaa gör du det, tanborste är ju bara nått man har i munnen ändå"
"jaa men jag har ju haft andra saker i munnen förr"
"MEN BG DÅ!"
"jag menar att man hånglar å så"
"jaha, jag trodde du menade nått längre"

Jag har bestämmt mig för att dagens diskussiton är om "det är insidan som räknas"
Det är bullshit tycker jag, insidan räknas, men glöm inte att det gör utsidan också! För det är utsidan som ger det första intrycket, det är utsida som andra ser och det är utsidan du visar upp! Du kan inte visa hur otroligt trevlig du är utan att prata med någon, du kan inte visa att du har humor för folk när du går på stan!
Visserligen så förändras synen på en människa när du lärt känna den, någon som är skit snygg när du ser den första gången, kan bli bara vanligt snygg efter du pratat med den, men kom inte och säg att denna personen kan bli ful, för hur mycket du än hatar den, så är den snygg ändå!
Och du kan ju inte heller säga att någon som du tycker är riktigt ful kan bli så pass snygg att du kan bli tsmns med den hur trvlig personen än är, det krävs attraktion för det! och man ska ju minsann inte behövagå runt med ögonbindel för att slippa se sin partner! 
Det funkar inte så, jag tror inte ett dugg på "det är insidan som räknas" för så som man tänker när man säger det är inte sant! Man får tänka "Insidan räknas, men det gör utsidan också!
Skulle inte jag gillat utsidan, så hade inte insidan haft så jättestor betydelse faktiskt, kalla mig ytlig, men så är det väl ändå?



Imorgon ska jag skriva om monogami! ;)


Dagens låt är  Beautiful Thing - Siste Hazel, för att det är en fin låt, och för att sister hazel är skitbra!
kvallen på videon är inte asnajs men det är nått!







tack å gonatt!

Att allt man tog för givet...

Blogg inlägg från kapellgatan 32!


"vatten tvättar man sig med, och saxar klipper man med" Alla fulla skåningar på fest i ett försök att lite snyggt prata göteborgska!

"vi kanske tar med oss någon hem" Mie till lina som skulle sova i lägenheten vi skulle anlända till efter utgång
"Vaddå har ni inga med er?" Lina till mig och mie, när vi kommer hem, utan sällskap!

"Det börjar med en cigg va, sen blir det tyngre grejjer, TJOFLÖJT va!" Johan glans från början, men varför inte imitera? ;)

"Eldorado, fint ska de va"!


Gårdagen bjöd på fest hos emma, det var skoj som fasen, och det är nu dags att införskaffa sig alkolås på mobilen!

Och det är när man går runt i t-shirten på morgonen och inser att man måste ta på sig gårdagens festkläder för att ta sig hem som man vet att man varit på fest!


Mer kommer senare, så dagens låt får vänta!


Pusshej

Its gotta be right, right?

Its like, your the swing set and im the kid that falls


Jag känner mig enormt poetisk (och galet irriterad över att jag inte kan sova!)
men nu är det såhär att det enda som jag har tankar om för tllfället är kärlek och känslor, att man vill ha det som är svårt och allt detdär, och jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det hela, men känns det inte lite uttjatat?
Känns det inte som om det redan är diskuterat? Jag tror att just det ämnet är det mest analyserade i hela världen, och jag tror att anledningen till att vi fortsätter att prata om det, dag efter dag efter dag är den simpla anledningen, det finns inte en lösning! Vi kommer aldrig komma på ett svar till frågorna man har om kärlek, "är hon intresserad?" "varför gör hon såhär?" "är JAG intresserad?" "varför känns det såhär?" , det finns inget gemensamt svar på dom frågorna, du får bara reda på det om du frågar personen det handlar om, inte ens då kanske, och vad är läskigare än att faktiskt veta hur det är, för man kan bli så enormt sviken och ledsen att det inte är sant, och få du veta att människan faktiskt är intresserad så täller det ju press på dig, är du det?


Så frågan är om inte svaret på vad meningen med livet är, just kärlek?


Äsch ibland känner jag mig lite smått töntig när jag skrivit ett sånthär inlägg, typ djup å fundersam och s bara känner jag för att radera allt, det händer ofta kan jag säga, men jag tycker det känns fel just idag, det är ju denhär jag är, jag är ingen ytlig person som bara lever livet leende och såger ja tack å amen (amen betyder typ ja sannerligen eller nått sånt) okej jag ler typ alltid ock är glad precis lika ofta, men ibland, när jag är hemma sälv är jag ledsen, sur, irriterad, djup och fundersam, och då händer det att det går såhär, långa blogg inlägg som ingen orkar ta sig igenom, så jag skulle igentligen nu kunna printa ner alla tankar jag har som jag inte vågar skriva här av rädsla att någon ska läsa det! Men det finns kanske någon som är så pass intresserad som läser även detta, och därför skriver jag det inte, vill du veta så fråga mig, då får du förmodligen veta vad det är!


Åhfaan johanna, bloggen är till för att läsas så det är ju nån som gör det! förhoppninsvis, eller ja det vet jag ju, för jag kan faktiskt se att jag har besökare, det skulle vara rackarns skoj å veta vilka ni är, så det hade varit härligt om ni bara skrev en kommentar å meddelade er identitet, fast nu vet jag ju att ni som läser min blogg är sämst på att kommentera (okej nu drar jag inte alla över en kant, här finns ju en eller möjligtvis två som är värda en hyllning, ni vet vilka ni är!) jaa och ialla fall, jag vet hur dåliga ni är på att kommentera och därför väntar jag mig inte att ni faktiskt ska göra som jag säger även om det tar typ 2sek! ;)


Och som sagt gröt är mer min grej, macka var gott, och är fortfarande, men du blir inte mätt på det så länge som på gröt! Äter du gröt räcker det med en talkig, sen står du dig länge, och behöver inte äta mer på ett tag! Medans en macka räcker inte, du är lika hungrig när du ätit den som du var innan du åt den!
Hoppas nu verkligen att ni inte förstår mitt jävla tjaffs om mat, jag tror inte det är meningen!



Och förresten det ska stå hon där uppe, för det är ju faktiskt så att det är honor som intresserar mig mest!


Tack å hej leverpastej (när jag var liten sa jag leverloppanstaijden) Japp punkt slut nu ska jag hålla käft!

The one that makes me cry!

Okej jag bara skoja med er, ät så mycke ni vill, eller nej förresten ät inte semlor, för att för det första, så är det äckligt, för det andra är det inte bra för figuren, och för det tredje är det så rackarns kladdit å göra! Men grova bullar kan ni få äta, det ska tydligen vara bra för figuren, och det är inte jätte jobbigt å göra! :)
Men jag måste ha världens enklaste jobb när jag är i bageriet, det är skitenkelt!

Mats sjukgymnast har fått fnatt, han har satt mig på hårdträning, så idag har jag bla. gjort 150!! armhävningar och typ 90bäckenlyft, fattar ni vilken kropp jag kommer få sen! Och han säger "jaa vi gör detta för att komma igång lite, så kan vi lägga på lite mer sen!" Och detta är inte tillräckligt då tycker han?

Usch ja, nu har jag avslutat dagens pass och ska sova, börjar 02 inatt så det är väl bäst att vara utvilad, Johan "the boss" verkar inte på det bästa hummöret heller!

Auswitch har även pratat med mig idag också, och när hon visade mig en sak i tidningen satte hon även fyr på den så vi hade en lättare eldsvåda i serveringen!

jahaa, nu har jag komponerat ännu ett meningslöst blogg inlägg, det enda domhär är bra till är väl  visa vem jag är, med tanke på att det mesta som händer i mitt liv klottras ner här! Eller nej det finns vissa saker som händer som jag faktiskt låter bli att dela med mig av med tanke på att man vet ju aldrig vem som läser! Ok tck för informationen? Håll kaften kanske? ;)


Artmade den 20/2 på class, dit ska jag minsann! Och här får ni också dagens låt, Ghost - Artmade! :)







Tack å hej

Sluta ÄT!!

Nu vill jag att ni slutar äta grova bullar och semlor, för hade ni inte ätit det, hade jag sluppit gå till jobbet inatt, å det är ju förjäävla tråkigt att behöva jobba inatt!

Gotta' know if her heart still beating

Jodå såatteee idag är jag måttligt trött, och arr jag kl 00.15 ska infinna mig på jobbet åter igen är fan inte spännande! Jag borde sova? Ja tack!


Idag sa auswitch till mig att jag är söt, det är alltid skönt att höra, fast kanske inte från en sån som henne, hon har ju knappt inte koll på nått! Menmen, vi ser förbi detta och antar att jag faktiskt är söt! För det sa ju praktikanten också till mig att jag är! :) Jag fick också höra "asså johanna du är fan hög, vad går du på?" vad gör jag för att få dessa misstankar not mig, jag får akta så dom inte plockar in mig misstänkt för narkotika brott!


Vill du sitta brevid mig och vara tyst? Jag behöver det!

Åhhja idag blir dagens låt en riktig tårdrypare, Im Sorry - Tommy Reeve, lyssna på texten och fäll några tårar!:)








Tack och bock



she's

Detta är ett blogg inlägg utan något som helst intressant värde!


"detta är min kille, han har haft semester på kyrkogården i 34år"

"mina händer är fula, och kalla, men det skiter jag i för jag ska snart dö"

"dina och mina bröst är samma"

- Irene Haglind 84år

"johanna, du borde ställa upp i Idol, jag tror du kommer vinna!"  - Paulina Praktikant 17år

"får jag titta på ditt kvitto också?" Mie 22år, hon skullle be om legimitation

"stäng dörren det drar, bakfylla är bara skit, fest är grejjen!" Jag själv vid ett mindre medvetet tillfälle!



Tack för mig!

sweep me off my feat!

Okej, döda mig, ge mig en snyting, jaa vad som helst, bara jag slipper försäkringskassan och vuxenlivet! Har seriöst skitont i huvet på dom nu!
Dom ber mig skicka papper som jag VET jag redan skickat, och med tanke på att jag skickat orginalet till dom så har jag inge kavr att skicka, så idag får jag ett brev på att dom ska ha det senast den 22e, knäppt!

Jaa huvudvärken gör att jag inte pallar skriva mer hr, det har iaf vart en skitrolig dag på jobbet! Punkt!


Jag saknar en hel massa nu, och det jag behöver är nog inte ett skott i pannan, det är nog en kram, bara sådär!
en jourkompis hade vart bra å ha eller vad säger du?


pallar verkligen inte daens låt, men lyssna på David Gray om du har tid!



puss å kram

But every time you go..

jag har nog ändrat mig, detta får bli dagens låt, fiii faen vad det är bra!



Hjärter dam, du kan bädda för två!

hujeda mig så tråkigt jag har nu! När inte ens diverse forum på nätet kan bli ett rolig tidsfördriv äre illa, jag har liksom ingen lust å svara på alla frågor om mitt jobb och allt detdär! Nej tacka vet jag msn, där är det likom konversationer som kan vara lite mer givande!

Jag tycker att det är lite tråkigt att det man gör definerar personen man är, ska man någongån presentera sig och vem man är sålåte det ungefär såhär "Hej, jag heter Johanna, är 19 snart 20 och jobbar som konditor" sen är det bra med det, där har du vem jag är, eller?
jag skulle väl inte säga att jag är mitt yrke, visst är det en del av mig och jag älskar mitt jobb, men det säger ju inte så mycket om mig! Jag tror att vi lägger in vårt yrke eller vår utbildning mest för att det är lättast att säga utan att "skryta" om sig själv! Här tänkte jag ta ett exempel, men bara det har jag svårt för! usch nej, vi får ta en gemensam kraftansträngning och komma på ett nytt sätt att hälsa på varandra! :D


Dagens låt blir Here We Are - Artmade, skitbra! och ännubättre live, det är känsla! :D









Over and OUT

Har du hittat rätt?

Helgen spenderades i stockholm, och jag fick öva lite på att acceptera allt vad dialekter heter, Ulrikas släkt är nämnligen från Ö-Vik! :)

Lördagens bröllop var enormt fint och mysigt, bilder kommer läggas upp senare på bilddagboken skulle jag tro! Och jag är, tro det eller ej, ganska nöjd med resultatet av bröllopstårtan!
Känner att inlägget om helgen inte blir så lång pga att jag inte orkar helt enkelt!

Joo just det, jag trillade på mitt opererade knä ganska gårt, så det är ju typ blått nu med en hel massa sår på, det var inte najs å de gör fortfarande ont, men det var ju en fin helg så det glömms nog bort ganska fort!

helgens roligaste var när jag skulle ta på min mina nylonstrumpbyxor, mamma skrattade så att hon grät och matilda sa att jag var juk i huvet, kan visserligen bero på att jag för det första drog upp strumpyxorna så långt det gick och att jag till det bara hade en bh på mig och ovanpå detta hade jag stoppat min ipod i bhn och så dansade jag fina (NOT) danser framför speglen! Sån är jag liksom!

Och jag är grymmt sugen på att gifta mig, det är ju så mysigt! My wife to be, vi får sätta fart nu! ;)


Helgens låt måste bli Utan dina andetag - Kent, dom sjöng den i kyrkan, jaa inte kent asså, men två st otroligt duktiga musiker, i vilket fall är låten äckligt fin!






kärlek

You're the reason i come home!

Asså för att reda ut eventuella missförstånd så ska jag bara säga att jag inte har något emot lärare och undersköterskor/sjuksköterskor, nej det är nästan tvärt om, jag gillar dom, det är bra människor tycker jag! Javisst så är det bara!

Nu har jag packat klart och ser nog ändå fram emot helgen i stockholm, det ska bli skönt att komma bort, nästan bud på att lämna mobilen hemma, men kära vänner jag är aldeles för beroende av er, och kan därför inte vara utan den! Jag är på tok för social! 

 
Tack för mig, och ha en trevlig helg mina vänner, som man säger  "trevlig helg, sug å svälj!" det säger vi tack men nejtack till! "trevlig helg, sup å svälj" passar mig bättre, kanske sälg en älg, det går också fint! :)


Puss å kram ses på stan!





Jordgubbe?

Jag måste skriva detta innan jag glömmer det, idag på jobbet stod jag och gunnel och gjorde minibiskvier, och så säger jag att vi får leka en lek, och kommer på den ultimata grejen, vi ska förklara ord för varandra som om vi inte visste vad det var över huvud taget!
Gunnels första ord blev Jordgubbe:
"joo om du tänker dig en människa, med snopp, som har legat på marken och blivit skitig"
Jag svarar då "men det är det ju inte alls!"
Och då förklarar gunnel "nej men med tanke på att du inte har nån aning om vad en jordgubbe är, så vet du ju inte att det inte är det! "

Jag är en hejjare på detdär med lekar, det bara bubblar upp i huvet gång på gång! Ida har varit en spexad dag på jobbet! ;)

Ikväll ska jag baka färdigt tårtan, och så ska jag prova skor hos matilda, nu ska jag träna hos masse "tha man" sjukgymnast!


Förresten så kommer vi innom ett par år ha överskott av lärare och skötorskor/undersköterskor, jag menar, varenda jävel är ju det nu förtiden!

Dagens låt kommer redan nu, det blir Funhouse - Pink, för att låten är asbra, och för att pink är skeetsnygg!





Over and OUT

Ohh it makes you wanna' die!

Oh ah Ohae vi är Österängare! Fiiiirackarns vad jag saknar det! Ikväll äre öppethus, det har ju inte en jefvel i kristianstad missat, med tanke på att det har stått "Österänggymnasiet, Störst, Bäst och Vackrast, öppethus 14/1  kl18 - 21" på varenda stadsbuss i hela stan, bussarna har inte vart snyggare än nu med ett kron Ö på sidan!

Idag har jag vart ledig hej på den! Å jag säger då det, det har börjat trilla in lite mer snyggingar på gymmet nu, jag önskar att det stod civilstatus och sexuell läggning i pannan på alla, det vore enklare då! ;) Sålänge spanar jag på händerna! Jag ska hålla en kurs i det där med att se på händerna! :D


Dagens låt? Jodå såatteee, det bli The Fray - You Found Me, jaa det är svinbra helt enkelt! Men med tanke på att inbäddning var inaktiverat så får ni ta länken istället! :)






Över Önd Öut

Thats a fact!

Dagens låt har jag glömt, det blir I would do anything for love - Meatloaf, thailand säger jag bara! ;) Jaa låten är ju najs också!




Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor!

Dagen har varit spexad, först tar jag bussen till jobbet, rena rama rånet! altså, det är dyrt!

Och sen på jobbet hör jag ju den klockrenste reklamen sen IKEA - Länge leve mångfalden, dendär reklamen när dom blandar en meterolog med en fjortisbloggare alá blondinbella, klockrent!
Och det är för mycket sex på radio, det kommer snart bli skadligt för små barn att lyssna på radio!

och på företaget blir det aldeles för mycke sex också! Jag har kanske berättat om "Nupp rummet"? Att Väktarn hittade två unga människor i vilorummet mitt i natten på jobbet, ingen från vårt företag, det måste vara nån annan stans från i huset, men varför man väljer att ha sex i vilorummet i en 90 sång är ju en fråga, i vilket fall är detta nu Nupp rummet!
I vilket fall så påstår johan att man aldrig kommer ifrån jobbet när man väl slutat, så när han står å pratar med mie använder han det gamla uttrycket "neej här blir inga barn gjorda" och fortsätter sen "då får man gå till nupprummet"!


Och sen har jag kommit fram till att jag känner en himla massa olika folk, lärare och sköterskor, socionomer och florister, skönhetsterapeuter och ekonomer, men när man behöver klippa sig med lite rabatt så kan man faasen inte ska fram en sketen frisör? ;)


Ahhhhneej är victors nya ord!;)



stäng dörren det drar! ;)

Om du trollar bort mig..



Vi ska vara fria, men varför och från vem
Vi ska spela svåra och aldrig längta hem
Jag gör ett misstag och jag gör det med flit
Jag spelar chanslös och ber dig komma hit

Och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
Så får du mig ändå

Och tro att du har tröttnat på mig
Ring mig sen och ångra dig igen
Så får du mig ändå

För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Vem vill ha stolthet när man kan få den man vill ha?
Vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra?
Integritet vad har det nånsin gjort för mig?
Och trygghen byter jag med glädje ut mot dig


Och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
Så får du mig ändå

Och tro att du har tröttnat på mig
Ring mig sen och ångra dig igen
Så får du mig ändå

För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

För jag har bestämt mig
Mina känslor leker med dig
Jag har stämt dig
Så din pipa dansar efter mig
Och tämjt mig
Tvätta rent min hjärna tills jag är fri
Tills allt sjunger din melodi

Och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
Så får du mig ändå

Och tro att du har tröttnat på mig
Ring mig sen och ångra dig igen
Så får du mig ändå

Blås upp mig och stick hål på mig
Och blås upp mig och stick hål på mig igen
Så får du mig ändå

För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå
Så får du mig ändå


Så får du mig ändå

Fighting whith the shadows in your head!

Idag har varit en dålig dag, en dag som nte är värd att nämnas, dagens låt borde vara Bad Day - Daniel Powter men nej, för om man lyssnar på herr John Mayer och sluter ögonen så finns det inget annat, det är då musik tar du till högre höjder, hans röst är som molnen! Vackert helt enkelt!





Over and out

And i would do anything!

Okeeejdå, jag har ju fått en å annan kommetar till att jag är ut i så god tid till nästa nyårsafton, men varför inte liksom! ;) Haha jag kommer ändå med största sanolikhet sitta där den 30/12 och undra vad rackarns jag ska hitta på! ;)

Idag har jag jobbat 5 - 10, det är ju nice det också! :) Sen tränade jag hos mats, och rackarns, jag blev svettig! Efter det åkte jag och louise hem till henne och käkade lite och gjorde ingenting, skönt! Var iofs en vända på "bibblan" också, och fy fasen bli aldrig biblotikarie, och om du nu tvunget ska bli det, var skitsnygg!


Är det någon som är sugen på att skjuta mig förresten, eller möjligtvis hänga mig! Sverige är förlitet för mig!


Dagens låt är Heaven is a place on earth - Berlinda Carlisle (Emelie, Sara, Johanna och Sara ;) )


Pusshej!

Åre nyår 09-10?

Jisses säger jag bara! En vecka i åre över nyår 2009 / 2010 hade varit lagom kul, fyy fasen att jag hade velat det då! En åtta pers stuga skulle gå på runt 2400kr per skalle för boendet! det hade verkligen inte varit fel! Får jag ihop åtta pers som är sugna, så firar jag nyår i snön nästa gång! :D


Pusshej

För vi kan bara vara dom vi är

Howdii änd welkom till min blogg! Sådärja, det var väl trevligt?


Igentlign tänkte jag skriva ett lånt å seriöst inlägg om nått problem, mn sen kom jag på va fasen folk läser början på texten och slutet på texten och där har jag suttit å knåpat och tänkt hur jag ska skriva det så ingen fattar vem/vilka det handlar om och sådär, och då kan jag ju lika gärna skita i det eller så gör jag det ändå, vi får se i slutet!

Å att skriva vad som har hänt under degen ska tydligen vara tråkigt? Jag tycker faktiskt helt ärligt att det kan vara kul att läsa om vad folk hittar på om dagarna, n¨ått som är mindre kul däremot, gott folk, är folk som JÄMT skriver hur deprimerade dom är, visst det är ok att ha perioder, och det är ok att må skit och att skriva om det i bloggen, och jag tycker verkligen synd om dom som inte mår 100, men att skriva om det 24/7  alla dagar om året är helt enkelt tråkigt, och då slutar jag att läsa bloggen! Jaahaja, och vem tyckte nu detta var intressant?


Jag har kommit fram till att jag vill ha ett förhållande, men ingen partner, grjen är att jag har alldeles för lätt för att tröttna, så det jag beöver är kanske någon som är full av överraskningar och som är totalt oförutsägbar! Jag trivs som singel för man få göra som man vill, med vem man vill utan att behöva bry sig! :) 

Ja måste bli rik en dag! 

och jag gillar fortfarande come to me - kmelz, så det kan vara dagens låt idag, men den ligger redan uppe på bloggen, blödra ner lite vettja!


Har ni tagit er hitner gratulerar jag er och jag uppskattar att ni läser, för annars hade jag väl inte skrivit här helllerr!

nu ska jag på toa! 

Baam! ;)

Igår vart det partaj i dom gamla trakterna med mina gamla hangs! Å fy rackarns så kul vi hade! Jag var ju lagom på lyset och minns knappt vad jag sagt, men vad jag gjort minns jag och det är ju det som är huvudsaken!
Spännande folk på Granada dessutom, träffade lite folk jag inte sett på länge, det var kul!
Detta ska göras om! :)


Dagens låt blir ingen för jag orkar inte länka!


puss

Come to me - Kmelz

Asså detta är bra, snuskigt jävla bra!


Natten var så kall...

Söndag, dagen som gud glömde? Jodå såatteee! Det var jobb inatt, jag försov mig 2h och var inte på plats förääns vid kl5, men det är ju det som är så bra med mitt jobb! Det är ingen som märker att jag försovit mig, och igentligen kan ju det ha varit så att jag hlt enkelt bara bestämmde mig för att börja då, det är ju en sån grej jag bestämmer själv, sålänge beställningarna är klara i tid och jag öppnar för Mie och Emma, så är det skitsamma! ;)

Vid 8.30 bestämde jag mig för att gå hem, för det kan jag också göra själv, sålänge jag är klar med dagens beställningar!:D

Jag gjorde ju tabben att inte bara dela saffranssemlan imorse, utan även endel av min hand, detta är anledningen till värken i handen för tillfället, tur att mie "jobbar" på sahlgrenska och kunde rädda mig från att förblöda!
Jag har även gift mig idag, det var kul, det är ett öppet äktenskap, så än är det inte kört för alla er som vill ha mig! ;)

Victor det myset var här idag, han blev i pricip helt förstörd när jag blev tvungen å köra!
Tänk om alla kunde bli det, bara tycka om mig så mycket att det blir mer eller mindre jordens undergång när jag ska dra! Eller ok det hade kanske blivit liite tröttsamt efter ett tag, man hade ju kännt sig rent hemsk och stannat hemma föralltid!


Dagens låt?  Spriten & Livsglädjen - Svensk Pop, no coments! ;D





Over and OUT

Would you know my name?

Jag hänvisar till bilddagboken för en beskrivning av dagens händelser! :)

Okej, här skulle vara en låttext på nedan visad låt, men det gick inte! Det är dessutom inte jättebra kvalle på vidon, men låten är liksom skitbra!



Sorry!

Jag ber så rackarns mycke om ursäkt, jag glömde dagens låt!:)

Det blir Missing you, Missing me - the deportees vet inte riktigt om den vart med innan, och jag orkar inte kolla efter men here it goes!




På jobbet är vi rörande överens! "vem faan vill ha en leksaksbil när man kan få en bmw!";D

Jodå såatteee!

Gott nytt år, typ! :D

Innan idag när jag stod på jobbet kom jag på en hel massa jag skulle skriva i bloggen, men nu så har det försvunnit liksom!
Kan berätta att vid ca 06:30 är det lycka åt alla som lyssnar på Rix FM, då spelar dom nämligen dom två bästa låtarna i radiovärlden, eftervarandra! Låtarna är då Human - The Killers och Viva La vida - Coldplay! Det är då jag och chefen sjunger som mest! ;D
Jag gjorde ju även en grej som förvånar mig nått enormt, när johan och jag står å diskuterar hur vi ska lägga upp helgens arbete hör jag följande ord bara komma ur min mun "men jag kan ta både lördag och söndag!" Och jisses, vad har jag gjort? ;) Nej men chefen blev överlycklig, han har inte varit ledig en hel helg sen jag blev dålig, så han är vär det! Jag är ledig nästa vecka istället! :D

Åhh nu är det hjärnstånd som mie säger, jag kommer inte på nå mer! DENJA!


Pusshej

RSS 2.0