I don't wanna be saved

Jag trodde nästan att jag glömt mitt lösenord, eller att jag inte riktigt vet hur man skriver ett sånthär längre, vart man ska trycka å allt detdär, men det ser ju bra ut dethär!

jag tittar på fråga Olle, det handlar om gamla tanter som är porrstjärnor och unga killar på typ 25 som är tillsammans med damer på 75, ligger man ens i den åldern? Slutar man inte med det när man fyller 40? Alltså har man barn över 10 så äre väl kört? och ungdomar under 19 ligger väl inte heller? nej herre jisses, SLUTA LIGGA! (jag får ligga, det är okej)

jag var på kryssning (jag låg inte, så ni slipper tänka på det) det var ju typ grymt! Blev kär i norrländska, det finns dialekter och så finns det norrländska! men berätta det inte för nån som pratar så, dom kan ju bli självgoda! Blev full och nyktrade aldrig till, såg världens snyggaste kvinnoben (dom tillhörde en man) och dansade mig till träningsvärk i benen och två heta brudar som jag inte vet vilka det är, sammanfattat var det världens bästa kryssning med världens finaste människor!  TACK SOM FAN!


Nu är klockan 22,45 (för en vecka sen var jag i paradiset, eller iaf på en båt, full å glad) Och jag ska sova, jobbar imorgon och sen hela helgen, skjut mig!

Puss&Kram

Över ad UT

RSS 2.0