Inte på mig men på min lilla apa!

Galet människor, nostagitripp på hög nivå! Har ni spotify måste ni kolla in detta albumet Barnens sånger och Visor, jag sitter hår och skrattar så jag får kramp i magen och minns tillbaka på dom dagarna man var liten och sjöng alla visorna!

my heart still beats for you

Tanken i början på denna vecka var att jag idag skulle befinna mig på annan ort efter jobbet, så blev nu inte fallet och jag kommer spendera dagen på annan ort ändå, dock inte den som var tanken från början, men det är på samma håll liksom! Ähum jaa, och sen kommer ju Ida hem idag så det blir tillbaka ikväll å välkommna henne, det var ett tag sen minsann!
Packa ska jag också hinna med tror jag, fast det är ju inte hela världen för det var ju tanken att jag skulle göra det imorgon, vi åker ju trotts allt inte förens vid halv fyra! :)


Och jag tänkte att jag säger det medans jag har det i minnet, därav bloggar jag på jobbet nu, det är här jag tänker bäst, jaa men i vilket fall så är det dethär med att vara ärlig, berättade detta för en viss frida häromdan (känner att jag har kloka samtal med henne ;) ) Jo men jag sa det att det är bättre att säga som det är, även om man vet att det kommer göra lite ont, istället för att dra på det, typ som när man ska avsluta något, för oftast känner den andra personen på sig att det är något som inte är rätt, då är det bättre att säga som det är, det gör ont kortare tid då!  Aa men jag hoppas ni fattar vad jag menar!


Jahaja, nu ska jag köra hem med lite bullar till min mormor, mest för att göra någon glad och jag har ju somsagt ingen hemma som kan uppskatta det!  och sen bär det av ett par mil härifrån! :D




Pusshej

We were ment to live for so much more

Imorse hade jag en svacka, tyckte att jag var världens mest känslokalla och sämsta människa, kom på vid 18 tiden att jag kände så för att jag har aldeles för mycket känslor och ska därför stänga av sånt för ett litet tag! jag ska alltså känna inget ett litet tag! det får helt enkelt bli ett par av veckor!

åhh jag hade något aldeles perfekt att skriva om på jobbet imorse, liksom sådär självklar analys av något som alla berörs av, men nu har jag glömt det! Jag har verkligen sämst minne!


Jag kan förklara för alla och inte bara för frida att jag gillar hembakta bullar för att det är mer känsla i dom! Massproducerade bullar är ju gjorda för att det ingår i jobbet, och inte för att man vill det! :D
Just därför blev jag sugen på att baka ett gäng kanelbullar, men jag har ingen som kan äta upp dom så jag hoppar det! Det sämsta med att bo ensam, allt blir gammalt innan man hinner äta upp det, och skulle jag få för mig att baka tex scones en morgon, så finns det ingen där som kan äta upp det! jaa och så är det helt klart att behöva sova ensam alltid! 
Det bästa med att bo ensam är att du kan göra precis som du vill!


Har ni lyssnat på Switchfoot nångång? Jag kan tala om att det är en kristen grupp, men musiken är inte sämre för det! Kolla in You, Ment To Live och I Dare You To Move!


ha det va! och puss på!

its not my lucky day today!

Pilla förklarade för mig vad monogami är, och jag har funderat på saken och kommit fram till att det inte är något för mig! ;)

idag har jag jobbat, skulle egentligen vart ledig, men jag behöver pengar och kände att jag har ju inte så mycket annat för mig! Jobbar själv imorgon, och sen är det tre bröllopstårtor i helgen så det blir ju lite spännande! hoppas på kortare dagar för vi har inte så farligt mycket beställningar annars! :)

jag drömde en dag att jag flyttade till schweiz och gick nån utbildning där och choklad å så, det lät ju definitivt spännande, jag ska nog kolla upp det hela seriöst, hade vart galet skönt att komma bort!


Lyssnar på en låt med Elin Hedberg och undrar varör dom la av med det underbara programmet Fame Factory, det var verkligen skitbra!


Jag ska snart umgås lite med Wayne, så jag tackar för mig och ber om ursäkt för mina numera helt ointressanta blogg inlägg! :)


Puss

somebody once told me

idag är en svart dag, en avdag helt enkelt, men jag är glad ändå och går mest å ler hela tiden, det är också bra! 

men så atteee jodå!

har pantat burkar, många burkar, typ 400st det vart spännande! och sen åt jag korv! 


jag har inte så mycket att skriva här faktiskt! det får va så!  om fyra dagar åker jag till pride, sug på den mina vänner!


Puss


If i could just see you, everything would be allright!

Sen sist har jag ätit och spelat beachhandboll;) Handboll vart ju definitivt en upplevelse, knäet höll för diverse påfrestningar, jag stod i mål dom två första matcherna, och resten vart jag utespelare:) Vi tog oss till åttondels final och där tog det tvärstopp, visserligen så gick det kanske inte helt strålande med tanke på att vi bara vann två av 6 matcher! ;) Men vi är nöjd ändå och vi hade ruggigt roligt! :)  jag blev dessutom utvisad i en minut, jag har aldrig fått vare sig utvisning eller varning i mitt långa idrottsliv, så det var ju också spännande!


Just nu är jag mest trött och förkyld, lyssnar på bästa musiken, Matchbox Twenty, Lifehouse och The Spill Canvas, det är bra grejer det!


Idag måste jag få hissa och dissa! Dagens Hissa blir receptbelaggd nässpray, det är det bästa som hänt människan i förkylningstider och det hjälper ju verkligen! Och egentligen har jag mycket att dissa men det får bli avstånd och jobb när man egentligen vill vara nära och ledig!

Jag har förövrigt namnsdag idag, och jag delar faktiskt gärna med mig av dagen till alla andra människor som heter Johanna! Jag är ganska generös när det väl gäller:P

Just nu känner jag att jag inte vara seriös och funderande utan att säga förmycket så jag tar det nån annan stans istället och avslutar dagens inlägg här!


Just det, diss till alla som inte uppdaterar bloggen så jag har nått att läsa! :D


Puss?

Desperate for changing

Jag vet att mina känslor finns på annan adress nu, men jag måste bara säga att Lifehouse får mig att bli kär, bara kär liksom!


Idag vart det jobb, muffins är avbockat på listan, imorgon blire kladdkaka skulle jag tro! Småkakor är också slut nu om ni vill veta?
Gick en lång prommis, ventilerade om livets stora frågor, alltid lika spännande! Imorgon ska jag passa djur, och sova middag i det stora huset, älskar badrummet hemma, där ska man vara om man är sjuk! Mamma ska i vilket fall till Gekås och jag måste stanna hemma, det är inte billigt att heta Johanna Stjärnfeldt och jag har börjar fundera på om jag borde gå nån ekonomisk rådgivning för att lära mig hålla koll på mina tillgångar! :P

jag har jordgubbssaft i kylskåpet, punkt! det blir man inte mätt på, och jag orkar inte koka pasta så jag är glad att hunger är något som går över! :)

Puss på

Hultsfredsfestivalen 2009

Igår morse kom jag hem från hultsfred, kl 07 däckade jag i sängen efter en minst sagt spännande vecka!

Tisdagen började hårt, Wayne ringer och frågar om jag blir mycket sen och jag frågar honom vad han menar (jag sov när han ringde och fattade ingenting) Jag vart då en halvtimme sen och hade inte packat, rusar upp ur sängen och sliter ner det jag kommer åt i farten i en väska och sen vart det ut ur dörren! När jag väl möter upp wayne inser jag att kontokort och körkort är glömt och vi kör för att hämta detta, sen vidare till fantasi för lite färdkost och ett farväl till vännerna!  Äntligen påväg skulle jag vilja säga, ca en halvtimmes felkörning och vi anländer till hultsfred, sätter upp husvagnen och tältet och chillar i den stekande hettan med den första och kanske godaste cidern, vad vi inte visste då var att vi skulle gottat oss lite mer i solens strålar för det var i princip också dom enda strålarna vi fick på hela veckan! Efter ett tag anländer ett par grannar och nya bekantskaper till oss, Emil och Linnéa även kallade dom goda grannarna och ännu lite senare anländer även min gamla partner in crime även klasskamrat Emma med vännerna Terese, Frida, Knuttis och Daniel! Efter lite krök och lära känna snack vart det dags för sängen och länge leve husvagnen! 

Onsdagen bjöd först på Dropkick Murphys, vilket inte riktigt är min grej de var väl mer en måste se spelning och mest för att det vart den första på festivalen och senare på kvällen blev det Kings of Leon, som var bra, inte mer än bra, dom gjorde vad dom skulle, spelade sina låtar och sen var det inte mer med det. Det var alltså en lugn dag vad gäller banden och även på fest fronten!   

Torsdagen började med Maia Hirasawa en mysig spelning och bra att börja dagen med, vidare blev det en alldeles magisk akustisk spelning med kungen, eller ja Lars Winnerbäck (efter en felsägning blev han kallad Lars Vinterdäck resten festivalen) detta var även en av dom bästa på festivalen och jag stod som förtrollad! Efter ett par cider på skaken (baren) blev det en härlig spelning med The Killers sjukt bra drag och härlig stämning, det var lycka helt enkelt! sena på kvällen eller ja 01:00 kallas kanske natt spelade Takida, svag röst på honom och jag såg inte hela spelningen utan det blev hemgång och efterfest istället!

Fredagen då, vi sov länge och såg inte dagens första spelning förrens vid 15:30 och då var det Markus Krunegård som gällde, härligt rolig artist som ger vad han har! efter detta blev det en rolig överraskning när Anna Ternheim kliver på den största scenen, Hawaii, en bra show och väldans bra låtar, det gjorde hon riktigt bra! Efter detta blir det tillbaka till husvagnen för att öka alkoholhalten och senare tillbaka för att skåda ännu en bra spelning med Winnerbäck på Pampas, den näst största scenen. Vidare direkt till hawaii och Mando Diao, inte heller riktigt min grej så jag ser det hela från skaken med en cider i handen i väntan på The Sounds spelning, Maja Ivarsson tar priset för snyggast på festivalen och gör en riktigt bra spelning! Efter detta var det direkt vidare till Timbuktu, jag såg tre låtar sen somnade jag stående så det blev husvagnen för min del men jag fick höra att det var en riktig feelgood spelning och att det vart ordentligt bra! 

Lördag då och även sista dagen på festivalen, tiden går fort när man har roligt och detta var väl den enda dagen jag skulle hunna säga att jag var nära nykter eller ja i princip faktiskt helt nykter även om det finns någon som faktiskt tror att jag inte var det ;)
I vilket fall så regnade det (ovanligt? nej!) och vår första konsert blev sahara hotnights vid 19.15 dom gjorde en helbra spelning men publiken var sliten till tusen och jag tycker helt klart synd om dom som inte fick mer gensvar från publiken! Sveriges snyggaste band förövrigt! Lars Winnerbäck steg på hawaii vid 21.45 och eldade upp den trötta publiken och gjorde en underbart bra spelning, han fick tårar i ögonen och lika så jag! det finns inte ord att beskriva det!
Sista konserten för festivalen var Thåströms och det var nog också den sämsta enligt mig, jag gillade det inte alls!
Vi lämnade området vi 2 tiden och anlände till stan igen vid 6 tiden, en dusch har aldrig varit så skön!


Jag tackar för mig och ber om ursäkt för det långa inlägget och bristen på händelse info, men det är lite sådär det som händer i hultsfred stannar i hultsfred, mycket för att minnet inte är det bästa! ;)  Kommer föresten en video sen med lite live spelningar skulle jag tro! :)


Puss

Everybody hit the floor

Påväg till hultsfred nu, nyss psserat osby, känns som det är fel håll men GPSen säger att det ska vara såhär s det är väl bäst att göra som den säger! :D

Jag gillar stranden faktiskt!


Usch jaa, nu är det snart fest i ett par dagar i sträck, najs det, ringom det är nå, occh ja just det, jag glömmde både extra mobil och extra batteri så dör telefonen så vet ni varför!


Puss på dig!

Hope you know youre beautiful!

helt plötsligt tog luften slut, det blev jobbigt att andas och jag borde inte alls känna såhär, jag brukar inte låta migsjälv känna såhär! Och gränsen mellan för svårt och för lätt är hårfin, trodde aldrig att något för svårt kunde få mig att ge upp, jag tror det kan det nu!
Usch det är fasiken inte lätt!

Jag är nästan bättre på att låta bli att skriva i bloggen än jag är på att verkligen göra det! Och ag pallar knappast nu heller!
Jag skulle tvätta kl 16, klockan är mycket nu, och jag åker till hultsfred om två dagar, på ett sätt är jag sugen på att släppa alla hämningar och bara göra precis vad som faller mig in där och då, det som händer i hultsfred stannar i hultsfred liksom, men jag har hört att ibland borde man hålla sig i skinnet lite och för att liksom! efter det äre jobb i två veckor, sen bär det av till sthlm och pride, ska bli rackarns roligt det också!


idag får ni Untouched - The Veronicas, för att lyssna på texten!


Typ Puss?

RSS 2.0