i cant explain in any other way

Jaa minsann vänner och såntdär, jag befinner mig nu i enköping, kanske inte så märkvärdigt men va tusan, det är ju at ellis place och det kan ju vara trevligt! :D

det drar här i enköping imon kan jag be att få tala om, och på fredag drar det ganska rejält i uppsala, kanske något alla borde prova? ;)

Ähum jag har egentligen inget trevligt att skriva just nu, tradigt nog! jag ska ta mig en kopp te en dag och bli lite djup, det lovar jag! en gång i veckan sa vi va :p



Puss!

When you find me in the morning

Jag förstår mig inte på dig, jag tror inte det är meningen och jag förstår min inte på migsjälv heller! det ska vara svårt säger dom!


Imon lämnar jag skåne, enköping är stället och äntligen lite semester! Känner stressen infinna sig, ska hinna en massa innan jag stänger väskan och drar! kanske dags att göra något åt det? :) Lev idag för tusan!


har skickat mejl och sagt upp lägenheten nu, jag tror detta är bra grejer faktiskt! :D


Jag tror det drar också! ;)


Stamp on the ground

Here by my side, it's heaven

Okej, det har varit ett litet uppehåll, det kan vara fint det också! om en vecka åker jag till enköping! Min längsta ledighet sen i början på augusti faktiskt så det ska väl bli fint som snus!

Om jag ber snällt, skulle jag kunna få sommar, sol, grill på stranden och lite fajn musik då? om jag ber riktigt snällt?..


Okej, det får vara en mjukstart, enough is enough helt enkelt!





Det var en som sjöng "Smile like you mean it" nyss, han är nog klok!

RSS 2.0