When you needed me the most

att man förväntar sig att kunna somna när man sovit bort en hel dag är både idiotiskt och ick särskillt genomtänkt, men ändå älskar jag det. Att jag bara kunde få vakna av migsjälv för en gång skull var underbart!

Jag har även gjort något som är jävulskt hemligt, diska kallas det! Jag håller upp en ganska stark fasad av att jag inte kan diska över huvud taget, det ligger inte i min natur! nu är det ju dock så att jag är ganska skicklig på att diska, det är medfött! Något som inte är medfött är intresset för denna aktivitet, jag finner helt enkelt varken glädje eller tillfredställelse i att disken blir ren! Nej jag blir bara blöt om händerna och oftast även om kläderna och det är något av det enformigaste man kan göra, näst efter att dammsuga! Jaa städa överlag är mitt tråkigaste! även om jag kanske tycker det är ganska skönt när det är gjort, fast det skulle jag aldrig någonsin erkänna!

Min bästa tv dag är idag, CSI och andra sånadär kriminalare är helt enkelt mina favoriter! Jag hoppas man får ha många favoriter för jag gillar många program! Det låter lite som att jag ofta nördar mig med att titta på tv fast så är ju inte fallet för jag har inte riktigt tid med sånt i veckorna! Att titta på tv är lite en upplevelse för mig, det händer så sällan!


Nu ska jag sluta tjata och slå huvet i väggen och gå å lägga mig!



alla älskar Sister Hazel?     The Saddest Song      All For You       Your Winter        Come Around





Over Änd Ut


Det syns inte utanpå att det gör ont innuti

It looks like im losing this fight

Att man inte kan ha kvar kakan även om man äter upp den är bara frustrerande!


Jag sitter hemma en lördagkväll, äter choklad trotts att jag är laktosintolerant och tittar på Americas Funniest Home Videos för att skadeglädje är den enda sanna glädjen! När det är slut borde jag verkligen sova för det är ju trotts allt inte särskillt länge tills att jag ska gå till jobbet, MEEEN det kommer en bra film på tv sen och den vill jag ju se, och kan jag äta choklad fast att jag är laktosintolerant borde jag väl kunna titta på film fast att jag inte borde?

Tanken med detta är nu att ni ska tycka jäävligt synd om mig som sitter själv hemma en lördagkväll och funderar på att gå å lägga mig kl 20,30!
För tanken är väl ändå inte att en man som tjej på 21 år ska behöva göra det? nej det ska man inte, för då ska man göra som alla andra, knäcka en öl, åka på 25-års fest eller käka nån najs mat med nån man tycker om, och detta är vetenskapligt bevisat att det är sånt unga människor gör nuförtiden, allt som står på facebook är sant?


Aa fast nu ska jag ju inte låta som en bitter kärring som faktiskt förtjänar att sitta hemma själv utan jag kan lika gärna erkänna att det faktiskt är helt okej! att jobba är en perfekt ursäkt för att sova bort en hel helg, sitta i soffan i sina fulaste byxor och bara vara allmänt off!



Down - Jason Walker





Over änd ut


I belive in you

It’s so hard to give you up
But too easy to pretend
Like the way the leaves would fall
Tell the both of us would end
What to tell me friends


Cuz baby that’s all I need
Is someone like you
Burning through me
Oh and it’s never fair
The way that me meet and you disappear
Oh and its oh so real
The way that we talk
The way that you feel
Oh and I want to scream, but I know the fault lies with me


I belive in you


It's the kinda ending you don't really wanna see

Jag hoppas innerligt att dom två kvinnorna som alltid sitter med sina datorer på mitt jobb och äter frukost pluggar och inte får betalt på något vis, för det ENDA dom gör med sina datorer är att spela farmville och chilla rundor på facebook! Man borde inte få betalt för det tycker jag!


Ikväll ska jag först ha nån form av styrkepass på gymmet med fotbollslaget och efter det måste jag köra direkt till hockeyträningen. Min fråga är nu om jag kommer dö av utmattning eller om jag är tillräckligt tränad för att klara av detta? Jag tror att jag måste äta lite innan för en gång skull! på tal om äta måste jag diska! Kan man komma på något som är tråkigare än att diska? om man bortser från att fylla i egenkontrollprogram så finns det nog inget tråkigare! jag tror att jag skulle ha STOR nytta av en bänkdiskmaskin! jag känner att jag borde få en sån i Påskpresent eller så, jag är värd det!


Jag har barr på heeeela golvet nu, julgranen är utkastad på gräsmattan och snart ska jag även ta tag i migsjälv och plocka ner julstjärnorna i fönstret men med mig tar allt tid, vi får låta detta ta lite tid också! Jag måste sova nu, det är hårt att vara ung!



With or Without You - Boyce Avenue, det ska vara fint!




Over Änd Ut


det här kan vara början på nåt stort

en vän till mig sjunger

" Det är inte hur man har det
Det är hur man tar det
Och när man längtar tar saker tid
Det är nåt mellan oss, mellan oss och världen
För långsamt, för snabbt men aldrig i takt
Vi vill ju bara andas
Sova och andas omvartannat inget mer

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel
Lev med det
"

eller det är inte min vän men nogväl Markus Krunegård!

fick planera in sommarens semester på jobbet idag, jag som aldrig planerar något utan tar det lite som det kommer har redan nu fått bestämma vilka veckor jag ska ha semester! förmodligen kommer det gå åt skogen med det också men då har man iaf försökt och försöka duger säger dom ju!

Jag har ren tvätt i hela lägenheten och undrar hur tusan jag ska få in all tvätt i garderoben? och hur kan jag ha så mycket kläder utan att ha kläder att ta på mig? JAG BRYTER IHOP!?! detta måste vara ett kvinnligt fenomen? wayne klagade alltid på att jag hade så mycket kläder!

Jag inser nu att idag gillar jag frågetecken och utropstecken extra mycket, men det bjuder vi på och jag bryr mig inte särskillt mycket!

Jag ska baka cheesecake till på lördag, och bjuda hem på middag på fredag, detta betyder att jag redan nu får fundera ut vad jag ska kocka! kan bli svårt att komma på något som faktiskt är gott!



jag ska tvinga dig att läsa denna texten, för att du vill!


Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker

RSS 2.0