But dont break your back if you ever hear this, but dont aswer that!

Fotboll i malmö igår, Tysklan - England, vip platser och allt, hur najs som helst! på hemvägen körde vi, eller ja det vart ju faktiskt jag som körde och då alltså jag som körde fel, en nattlig lite roadtrip till trelleborg och käk i svedala! Vidare hem och får klagomål från grannen för att jaaa vi går i sovrummet, nästa gång ska jag tänka på detta och flyga till sägen!
På morgonen vart vattnet avstängt, inte så najs så det blev dusch på jobbet, tur att jag har jobbet liksom, sen vart det dags för fröken att åka så det blev hejdå vid tåget och sen stryrde jag honey ner till stranden, mest för att min syster ville det!

Nu ikväll har det vart mys på stranden med grill å chill, en liten promenad i vattnet med mig själv och mina tankar och nu har jag landat i sängen, med ännu mer tankar, fast att jag lovat mig själv att inte tänka denna gången så är jag där ändå!


Hultsfred om en vecka och erika bangar ur, eller jaa jobbar nog och jag får spendera en vecka ensam med wayne, jaa precis, killen som sa åt mig att det är bäst att vi aldrig mer träffas!


dagens låt får va, jag orkar inte tänka på det också!


Puss och hej!


Det är upp till dig, jag vet vad jag vill!


Take me to the magic of the moment!

Jaha, det var det, det ska vara ett avslutat kapitel nu, jag och Wayne, vi har kännt varandra i lite mer än ett år, 13 månader för att vara exakt, 5 av dom bodde vi ihop, han var en av mina bästa vänner och den jag har tyckt om mest av alla någonsin, inte tillräckligt mycket dock, och det fixade inte han, det går inte att vi ska känna olika och ändå umgås sa han, på tisdag kl 8 åker vi från stan till hultsfred, kommer hem på söndag och efter det är det slut, vi kommer aldrig mer prata igen och det är så han vill ha det, för att jag ska må bra sa han! Det är helt och hållet hans beslut och det är hårt, jag älskar honom, men inte tillräckligt mycket!


Imorgon ska jag på fotboll i malmö, jag gillar det! Mest för att du är så rackarns söt!


Nu ska jag hem till louise och hänga lite, det kan bli kul!


I framtiden kommer dagens låt gå igenom Spotify, för att det är the shit, och har du inte det för du nog se till att skaffa! :D
I vilket fall så är dagens låt Hem - Martin Stenmarck för att den är massa fin, och jag gillar det som är fint!


Pusshej

Im broken inside, what can i do?

mitt förra inlägg var det 300e, knäppt tycker jag!


Det känns djupt där inne som det var nån som sa!


Idag har det vart stranden, fotboll och film, en mysig dag med erika med flera! Tur att Erika nu ska med till hultsfred förövrigt eftersom min vän Wayne blivit arg på mig (igen) denna gången i nyktert tillstånd, och i princip sagt att han inte vill ha mer med mig att göra! Jag hoppas att denna ilska går över, för jag har ju som sagt inte gjort något mer än att inte vara kär!

Vårt camp på hultan is gonna be named "Camp Lååådiiis"




vill du vara så snäll att komma och hålla mig i handen, det hade varit trevligt!




jag tänker mig att ni har spotify och känner därför att ni kan klicka HÄR för att få dagens låt! :)




Puss!

__

Här var ett annat inlägg innan, det tog jag bort!

Hur mycket jag än ger letar blåa ögon ändå efter mer

Jag gillar erika, nej där ljög jag, jag älskar erika, en hel massa faktiskt, och om det nu blir som hon säger så kommer vi ha den roligaste veckan någonsin i hultsfred! jag känner på mig att detta kommer bli en bra sommar överlag!


jag är trött, och jag tvättar, stranden väntar på mig och ikväll är det fotboll igen, div2 denna gången, lite bättre än 7 har jag hört :P


komme förmodligen en bättre uppdate senare ikväll! ni får dagens låt då också!



Take me on the floor, can't take it anymore!

Det är mitt liv, och jag lever det!


Kom till jobbet, jag och gunnel kom överens om att jag var trött, så jag bakade lite biskvie bottnar och sen gick jag hem för att ganska snabbt däcka i sängen, jag stannar ganska frivilligt uppe sent på kvällarna numera, vilket innebär mindre sömn och att johanna är skit trött! men som sagt, sova kan man göra i graven!

Vart med älsklings Victor och resten av familjen hos mormor innan, känns lustigt och se mormor med peruk och så, men sen tänker man på att det är ju bättre det än att inte se henne alls! Canser är en jävla sjukdom som man knappast vill önska sin värsta fiende, men den går att kämpa sig igenom om man har tur, det finns sjukdomar som inte har ett botemedel, det finns dom som bara har ett slut, det är sjukt och jag blir alltid lika tom när jag tänker på det, jag har svårt för att prata om det för jag vet inte vad jag ska säga, det finns kanske inte så mycket å säga? det är som det är och hur mycket man än diskuterar det så går det aldrig att ändra på det?

Och påtal om det, rädda barnens reklam på radion, ni vet den när nått vilset litet barn såger mamma typ två gånger  och sen säger en radiopratare ett miljontals barn får aldrig något svar, den rklamen gör mig knäpp i huvet, känner mig som en mes och får tårar i ögonen, dom har lyckats i allra högsta grad med sitt budskap!


Semestertider nu, vilket innebär galet mycket folk på stranden och i stan och jaa i princip överallt, även på fantasi! men det bästa av allt är att dom inte vill ha så mycket tårtor och bakelser, vilket betyder mer tid till oss att göra annat, så som att ta det lite lugnare:P


Jag ska tatuera mig! fint ska de va! :D  Det blir på svenska, för det smäller lite högre, trycker lite hårdare och sätter sig lite djupare!








och jaa justdet cornelia är underbar ;D

You make me smile, please stay for a while!



Jag gillar förövrigt alltmänt chill i Ödåkra, helst på nån gräsplätt med någon som är trevlig!

Jag blir knäpp på allt som har med ideal att göra, och kroppsformer och så, speciellt nu till sommaren och bikiniperioden!  Gilla läget helt enkelt och gör du inte det, gör något åt det istället för att klaga, det finns folk som tycker att du är galet fin som du är! och förresten, jag klagar också på min kropp, johanna aka dubbelmoral stjärnfeldt!



 

Läs inte detta!

Varför ska jag lägga ner energi på något som ändå aldrig kommer funka, det ver inte meningen att det skulle göra det från början, och det kommer inte göra det nu heller, jag var bara för blind för att inse hur det låg till! Det är slut nu, det har varit slut länge!



fire burning

Johanna Stjärnfeldt heter jag och jag är inte motiverad till att skriva här, jag tror mest det är för att man inte får nån respons längre, det är liksom bara dött, och folk läser mest för att dom inte har nå annt för sig!

jag gillar inte folk som på andras bekostnad söker bekräftelse och uppmärksamhet, jag gillar det inte alls men ändå accepterar jag det i ett å annat fall, jag borde verkligen säga stopp, men man kan ju inte hjälpa hur man känner!


jag var hos läkaren idag, relativt friskförklarad men fotbollen var ändå lite sådär, jag får lyssna på mitt knä helt enkelt! :)




pusshaj


Somebody like you

Ibland känner jag min lite som hugo i dethär datorspelet man alltid spelade när man vart liten, ni vet när han knackade på skärmen och sa "sista chansen nu"  jag känner mig lite som han, att jag säger att nu är det sista chansen, och sen är det kört, men vet ni vad, det gick faktiskt att starta om spelet, och spela det igen, och hade man hållt på ett tag så var man ju ganska duktig på början, så det fixade man sig igenom lätt, och sen kom man till stadiet där hugo alltid fick knacka på skärmen och säga åt en att skärpa sig, sista chansen nu! Livet känns lite så, att jag tänker för mig själv att det är sista chansen, men lik fan startar jag om det helvetes spelet gång på gång och leker mig igenom början, och när det går fel så säger jag igen att nu är det sista chansen! och så håller det på!
Jaa, luddigt jag vet, men sen är ju jag också mästare på liknelser när det gäller saker som jag ändå inte riktigt vill visa för alla, som gröten och mackorna eller Bmw och leksaksbilar, allt är bara liknelser, riktiga människor och riktiga problem, fast på ett helt annat sätt!


jag vet en sak, ni har förmodligen alla hört Somebody like you - keith urban, lyssna på den igen, den är ruggigt bra! Youre the Voice - John Farnham är också fina grejer!











tack å hej!

We're not gonna' sit in silence, we're not gonna' live with fear!

härligt väder dagen till ära? inte direkt då va!


Ibland blir jag osäker på migsjälv, tänker att jag inte är bra nog, att det kan omöjligt finnas någon som kan tycka om mig och älska mig för den jag är! jag kommer på en stund senare att jag vet orsaken till varför det faktiskt är så och att det faktiskt finns folk som tycker om mig just för att jag är den jag är !  Jag är otroligt lycklig över att jag kommit så långt, att jag kommer på orsaken och den faktiska sanningen! Jag tror alla tänker så någongång, att dom inte räcker till och inte är värda att älskas, jag vet inte orsaken i deras fall, men jag vet att alla räcker till och att alla är värda att älskas, visst låter det som en klyché, men det är faktiskt sant! :)



Nu ska jag aldeles strax ta mig till sjukhuset för mitt sista blodprov, de kommer kännas lite som ett avslut, det kommer bli en bra dag att börja om på! Jag önskar bara att Dr M.Wahldén kommer säga att det inte finns något som hindrar mig från att gå tillbaka till fotbollen nu, önsketänkande, men  jag har hört att hoppet är det sista som överger människan! :)


Tack för mig!

You're so fine, i want you mine, you're so delicious!

Festligheter i helgen, först hos johanna som fyllde 22, och sen vidare ut till class, så tusingens kul har jag nog inte haft på länge kan jag säga, jag tacka alla deltagande för en aldeles underbart rolig kväll! :)

just nu har jag snuskigt ont i ryggen och funderar på att sova en sväng för att se om det går över! :)

Skrev på hyreskontraktet igår, så sjukt najs! Inflyttning till helgen då vaa! :D Firades med andra halvlek av Kdff div2 - Älmhult, fotboll är ju härligt!


Tack för nu!
puss å kram


RSS 2.0