Cut´s like a knife

Idag så ska ni få en insikt av hur det går till hos mats-sjukgymnast!
Jag kömmer mid honey och hämtar louise hos henne, det är kallt ute så hon vill inte cykla, vidare mot xercise sen, på parkeringen klär vi av oss alla tjockare kläder och lägger dom i bilen, mest för att vi inte vill be om att få låna ett hänglås:P
Inser att gamling 1 har den ena motionscyklen på nervåningen, så vi tar oss upp, sätter oss på "sittcyklarna" och tittar på tv, (jaaa vi cyklar samtidigt!) har perfekt utsikt över läskiga damen med asmycke muskler på nedanvåningen, jag och louise konstaterar efter lite showoff att vi har snygga armmuskler!

Sen kommer mats upp och pratar lite för oss, påvägen ner försöker han visa sina skills genom att åka på räcket, han klarar typ två meter, när han är nere så sätter jag mig på räcket för att visa hur det ska gå till, han sår mycket imponerad!;D

Sen kör vi på med våra övningar i gymmet, jag uppmärksammar en riktig snygging, säger till louise att hon ska checka, en man i femtio - sextio års åldern med strumporna uppdragna till knäna, kortkorta shorts, vinröd piké tröja och sånahärade hörselskydd med radio i, sånna som man har när man kör typ traktor! Louise håller helt klart med på att han var riktigt snygg! och resten av träningen i gymmet så suktar vi efter denne man!
När vi är klara med alla möjliga sorts killer övningar så fortsätter vi in i sjukgymnastik rummet, jag ställer mig på en balansplatta för jag var klar, louise hade lite bäckenlyft kvar, å det är nu cirkusen börjar!
Mats frågar mig om jag kan jonglera, jag säger självklart, med två bollar, och märk väl, jag står fortfarande och balanserar på en rund platta! Han kastar bollarna till mig och här står jag nu och jonglerar med två bollar samtidigt som jag balanserar, louise vill ju inte vara sämre och ger sig också på det hela, det går inte så bra!

Sen kommer vi på att vi ska spela gris, när vi balanserar! Louise är inte riktigt den som kastar kompispassarna, så jag förlorar det hela, senare övertalar vi mats att han ska anordna en fotbollsturnering i rummet där man har pass:P Han lovar oss detta och vi har redan utformat lagen, alla ungdommar med korsbandskador som är hos mats ska vara med! ;D Och mats är i mitt lag :P

Vi diskuterar även varför jag ska klippa av bandet under tungan, jag förklarar att det är för att det fastnar och gör ont, mats säger att han tror att det är för att alla killar ska gilla mig bättre!
Sen efter tung/killar disskutionen beställer vi nya tider till nästa vecka, och sen beger vi oss hemmåt!


Glädjande besked dessutom, jag har nu städat ur rummet jag bott i på nedervåningen under hela sjukskrivningstiden, och har nu flyttat upp till mitt mysrum och min kära dubbelsäng! Liite poäng till mig med tanke på att det bara tagit typ två timmar! ;D Jag har hela tiden fått säga till mig själv "johanna, det kan du fixa med en annan gång" eller "johanna, den tidningen finns kvar när du städat klart" en bit påväg?



Dagens låt är kill the lights - Britney Spears, tror nog ni har hört den innan så jag pallar inte länka! :D men det är party/städar t på hög nivå ;D



Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0