Nu är det nära!

Jag fick ledigt från jobbet inatt, så gårdagen var längre än planerat  at louies ställe, vi var visserligen hos kajsa å titta på skräckfilm, men sen sov jag hos louise, filmen var ganska läskig :P Idag har jag varit hemma å tatt de lugnt, bakat lite till kvällens fotboll, inte alls nöjd med resultatet, men jag får väl försöka igen helt enkelt :D

Jag önskar dig lycka till, det gör jag verkligen!

Snart ska jag upp till träningen, sista gången innan operationen, det kommer närmre helt enkelt!..

Despretly Wanting - Howie Day är dagens låt!



"varför hänger du upp dig på din medmänniskas små svagheter, när du inte erkänner din egen skuld som är mycket större? varför säger du till henne "kom hit så ska jag öppna ögonen på dig så du kan se dina fel" när du samtidigt är blind för dina egna fel! rätta först till dina egna fel så du kan se klart och försöka hjälpa din medmänniska!"


Diss alá BG at Burger King

Tro det eller ej, min dator har vaknat på rätt sida, och detta inlägget skriver jag nu från den!

Minnet är kort och förra veckan är inget som jag minns superbra! Det var super mycket å göra, va jag inte på jobbet så sov jag, han in en runda på telenor, skulle skaffa mms inställningar till min telefon, men jag gick därifrån med en sprillans ny mob och ett nytt abonemang istället, jag trodde det var säkert nu när bjerre har lämnat stan, men icke så nicke!

Det var också fest hos Maja i lördags, och jag fick vara Peter André hela kvällen, har inte så stor koll på vem mannen i fråga är, men jag var tydligen gift med Jordan, aka Louise! Mycket trevlig fest må jag säga! :D När vi frammåt kvälln skulle gå ut fick jag och louise stora problem, vakterna vägrade släppa in oss, och jag kan inte se den lagliga skillnaden? so what om dom skulle släppa in mig och jag skulle betala inträde och grejjer, men nejnej, det gick då rakt inte för sig och vi får helt enkelt tacka för oss och dra ss hemmåt, louise skulle ha mat ala BK och vi följde så snällt med! På vägen ut sker då "diss of the year"

Killen - Hejsan kompis!
Jag - Vi är inte kompisar, jag vet inte ens vad du heter?
Killen - Andreas heter jag!
Jag - Så trevligt, Johanna heter jag!
Andreas - Har du pojkvän?
Jag - Nej det har jag inte
Andreas - Så då är du singel?
Jag - Ja det skulle man väl kunna säga då..
Andreas - Var bor du då?
Jag - Jag ska sova i stan inatt!
Andreas - Så du vill inte föjla med mig hem till åhus och sova där? (vafan tror pågen? "ja men det var kul att du frågade för jag har ingenstans att sova och följer gärna med dig hem för vi känner varandra så bra!" ska man ha nån med sig hem får man kämpa lite mer än så va? inte för att jag var sugn på ett sånnt PUCKO, men för alla andra stackars tjejers skull)
Jag - Nej det är ju så att du har något som jag inte vill ha...
Andreas (full och oövervinnelig svarar chockat) - Jasså, vad kan det vara?
Jag pekar på hans nedre regioner och killen tittar ännu mer chockat ner och sen tillbaka upp på mig igen och svarar stammande - är du en såndär, Lesbisk?
Jag klappar den stackars pojken på axlen och önskar honom en trevlig kväll innan jag, wayne och louise vänder oss om och går, innan dörren stängs hör vi Andreas skrika till sina vänner "Fyy fan vad dissad jag blev precis!"

Klockrent säger jag bara!

Sen gav vi oss på ett försök att sova tre i en säng, men eftersom wayne inte ville sammarbeta på den punkten och lägga sig på sidan, så fick jag och louise så snällt placera oss på golvet!

Igår kväll var jag en vända inom akuten med mitt öga, ont som tusan gjorde det och jag fick salva, bedövning och ögonbandage, mormor sa att nu var jag inte bara en rövare, nu såg jag ut som en också!

nu äre snart käk och sen blire idol å glass på kapellgatan och 00.30 är det jobb om jag nu får tag på min chef! :)


Ha de fint!


Skit dator!

Min dator hänger sig hela tiden och internet "svarar inte" och jag är måttligt irriterad! Nu har jag fått tag i en annan dator men har så in i tusingens brottom! det kommer ett inlägg om föregående vecka, helgens fest och fest kvällens och mitt livs klockrenaste diss!! Ikväll är det idol och käk hos louise som gäller, men innan dess ska jag ta mig till hässleholm och besöka tandläkarn, spännande! :D

Hörs då va!

Puss

Trött!

Natten har spenderats på darins, det kan ju vara ganska spännande! Så pass spännande att även nästa natt ska spenderas där! NOT! Ibland önskar jag nästan att mina vakna nätter innehöll andra aktiviteter!

Hrm kommer inte ihåg om föregående inlägg handlade om lördagens fest, men jag kan säga att festen var ordentligt trevlig, utgången därtill var väl en av dom sämsta ever typ, men matilda var med och gjorde det hela lite bättre:D Ringde mie en vända, men enligt Macke hade hon däckat och jag fick diskutera mina problem med honom, han är ändå ganska klok, vi kom inte fram till så mycket, men det var lärorikt! :P

Mitt rackarns bankomat kort har slutat att fungera, ska därför beställa ett nytt, behöver ett kort som jag kan ha på bara! :D

Söndagen bjöd på idol repris och hockey, grattis till vinsten KIK!

Får även gratulera KDFF som fixade nytt allsvenskt kontrakt i lördags, och nu hoppas jag på att det går rackarns bra nästa säsong!
Kff hade även dom framgångar och spelar nu i ettan nästa säsong!

Åsums damlag vann även dom, mot brösarp, och spelar kvar i femman nästa år! ;) good for me, lite lättare att komma tillbaka då, fast det är ju inget som säger att konkurrensen i laget inte kommer vara hård!


Fick höra av louise att det är ett spel, och att det är bara lära sig reglerna, ok jag är med på noterna, The game is ON!



We are young, heartache to heartache we stand, no promises, no demands, love is a battlefield! 
Love is a battlefield - Pat Benatar

Fingerprints

NU har jag spämplat ut, sitter på kontoret och ska snart dra hem, tänkte göra ett snabbt inlägg så slipper jag sätta igång datorn hemma innan jag ska sova, och då blir sömnen lidande, och det vill vi inte!

Igår var jag hos sjukgymnasten och körde värsta passet, vilket resulterar i att jag har otrolig träningsvärk idag, rumpmusklerna är värst, jisses jag som knappt kom ihåg att där finns muskler! ;)

Jag och kim körde och boka tid till tatuering, hon ska sätta sig under nålen tidigare än mig, jag väntar tills efter operationen! :)

Ett par timmars sömn innan, det var käk och umgänge hos fruarna, det blev guitar hero och singstar och vin för dom som inte skulle till jobbet! Louise fick nog i sig tillräckligt för mig också? ;)
Direkt därifrån in på jobbet, och här är jag nu, lyssnar på Katy Perrys skiva, enormt sågad av resencenterna, men jag gillar det som attans! det är bra skit! Fingerprints rekomenderas!

ikväll äre fest för första gången sen bulgarien, det ska bli spännande! ;D

hörs sen vettja, nu ska jag hem och sova, det behöver jag! :D


Out helt enkelt!

För mycket?

Idag har jag varit på kurs hela dan, inte särskillt spexat måste jag meddela! Meeen, jag fick ALLA rätt på provet efteråt, så jag är stolt! Bakterier och matförgiftningar är sömnpiller nr ett, fråga Mie! ;D

Jag har liksom inte haft tid till annat än sova och jobba sen i måndags känns det som, och räddningen kommer inte förräns på söndag, då är jag ledig, tack och lov, men det lär väl inte bli vila för det för det är ferre på lördag, å sen jbb på darins på måndag, åhh ge mig en dag med dubbelt så många timmar så jag hinner med lite!

Två veckor kvar till operationen imon, jag tror det kommer gå bra, och det är ju detta jag väntat på i ett år nu, så jag gillar det!

Huvudvärk kallas det tillstånd som jag är i nu, har inte ätit någon kvällsmat idag heller, det kändes inte så ball, så jag hoppade det, är det därför jag har ont i huvet måntro? Jaja, om jag går och lägger mig nu så känns det ju inget efter det att sömnen slagit till så det ska jag nog göra!
Sovmorgon imon, behöver inte gå upp förrens vid 03.30 feels like a blessing!
 
funderar jämt å ständigt på mina val jag gjort den senaste tiden, kommit fram till att varenda ett nog är fel och att jag borde chansa mer, men jag är inte den som ändrar på ett bra koncept för att se om det hade varit bättre på ett annat sätt, det är liksom bra nu, det kan bli sämre sen!
Jag mår bra nu, det är nog därför jag vill låta det vara, jag kan le åt det mesta, låt det vara såhär till problemen kommer igen i takt med att familjen växer i typ feb...
 

Tack för mig, nu ska jag sova!



Im in love whith a girl who knows me better
fell for the woman just when i met her

On and on

this love i feel for you goes on and on! Agnes Carlsson - On and On, jag tycker faktiskt den är bra!

Jag har gjort världen en tjänst och lånat ut min dator till mamma, hennes är pajj, och utan dator har jag problem att uppdatera här!

Denna helgen har jag spenderat tsmns med två av dom bästa, Matilda och Erika, hade nästan glömt vad det är som gör oss så bra, men det är liksom att vi är så olika, men ändå förstår vi varandra, bäst helt enkelt!

Jobb på darins om 2h, borde jag sova nu? JAA, får bara se till att inte försova mig sen när jag ska till sjukgymnasten, det är ju liksom något som jag har ganska lätt för!
Guitar hero ska inhandlas efter det, och sen ska jag sova, jisses vad jag älskar mitt täcke, det är liksom mjukt som moln!


Såg en film idag, love in manhattan, den är bra! Kom på att så som dom har det borde man ha det! Och så kom jag på att jag inte är rädd för döden, jag har liksom just nu ingenting som jag känner att jag måste leva för, det låter ju jävligt själviskt, självklart menar jag inte att jag inte skulle vilja leva för min familj och för mina vänner, för det vill jag verkligen, jag trivs faktiskt med mitt liv just nu, men jag menar mer att jag har inga barn eller någon partner som jag hade blivit tvungen att lämna efter mig, ähh det är ganska svårt att förklara, men jag älskar livet och jag vill inte dö, men jag är inte rädd för att göra det!






varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill, är att vara dig nära

Torsdag

Idag har jag varit ledig, en chill dag då! :D

Dagens låt får bli densamma som årets bulgarien låt, Like i love you - The Hitmen, var man inte sugen på fest innan så blir man det när man hör den låten!

Måste bara berätta att jag är helt faschinerad av kroppen och hur den funkar, borde bli läkare eller något! Men det är helt sjukt, får man bakterier i magen, ja då gör sig kroppen av med det illa kvickt och på bästa möjliga vis, likadant om du får i dig för mycket alkohol! Är det något som inte är som det ska ja då fixar det sig självt! skitbra ju!

Inatt börjar jag kl 04, jag klagar verkligen inte, det ska bli ball att komma tillbaka igen! :D Och sen om tre veckor är jag ju ändå sjukskriven i tre månader, så jag har ju lite tid att slå ihjäl sen :D

Har hittat bilder på bartendern från danmark också, även namnet har jag grävt fram tror jag:D jag är en stjärna!

Tillbaka!

Och jag vet, ni har saknat mig så otroligt mycket att ni knappt klarat er, men räddningen är här! Jag är tillbaka från en halvbra resa till bulgarien, tacka vet jag sverige, maten här är underbar!

Jag fastnar ju självklart i tullen påvägen ut ur detta underba sverige, (Rätts/säkerhets systemet har något emot mig, jag vet!) blev vistiterad av en tjej i uniform, det var ganska ball, så jag klagar inte mer!
Flygresan var förövrigt ganska ospexad start och landning, ni vet det gamla vanliga, är iofs ganska tacksam för att dom fortfarande har en start och en landning på flygturerna!
Väl nere på deras någt äldre flygplats fick vi vårt bagage otroligt snabbt, och innan vi visste ordet av det satt vi på hotellet med vår första Smirnoff ice i handen

Andra dagen var det beachen som gällde, men röd flagg och moln på himelen var inte det roligaste, för även om de var ca 27*c så är det ingen hit om man inte kan bada, så vi gick hem, tog vår powernap tills det knackade på dörren, vi köppte biljetter till ett disco med gratis i baren melan 23 - 00, 25kr kostade det, bra skit!:D Men gratis i baren (och att den snyggaste människan som någonsin sett dagens ljus var bartender i just den baren) innebär förmycket dricka för Johanna, totalt 7 drinkar , 2 shot och 2 öl är mer än vad min arma kropp klarar och jag gav taxi chaffuörerna något att skratta åt, jag vet, jag är snäll!

Tredje dagen blev det helt sonika solning och mat på en trevlig restaurang, vidare ner i sängen! 

Fjärde dagen var det dags för stekarna att inta dom gula solstolarna alá hotell Mariners pool igen! Det var stek hela dagen en PWRNP på det och sen vidare ut på en restaurang, ser ut som ett slott men detta visade sig vara det sämsta valet vi gjort på hela veckan (det är nu det spännande kommer, tänk er hajen musik i bakgrunden) pizzan som var så lockande och god visade sig vara förädisk och förmodligen källan till några rackarns bakterier som min mage absolut inte gillade, och bakterierna i sin tur gillade inte att magen var full med diverse saker och gjorde sig av med detta kontinuerligt under två och en halv dag, varpå jag blev sängliggandes och mådde inte lajbans direkt!

dag fyra ch fem är inte nämdvärda varav dom spenderades i sängen pågrund av pågående krig i regionerna runt magsäcken mellan dom dåliga bakterierna och kroppens imunförsvar!

dag sex även kallad måndag innebar solning med sololja hel dagen, och på kvällen när min mage så vackert ger blanka fan i vapenstilleståndet jag upprättat för upprörda parter där inne då fick jag lite snyggt bädda ner mig i sängen igen (occupera toaletten) och avbryta pågående shoppingrunda ögonaböj!

Dag sju även dagen för hemresa packade vi våra väskor och satte dom i lobbyn, 11.30 checkade vi ut, gick der till standpromenade och shoppade det sista, en timme senare gick vi tillbaka till hotellet och satte oss i lobbyn, mange käkade, jag valde att inte tillföra kriget fler oroligheter och gav helt sonika tusingen i att stoppa i mig någon mat! sen var det bara att vänta... 19.20 hämtade bussen oss och nu var vi äntligen påväg! 02.00 däckar jag äntligen i min stora säng efter att ha intagit svensk, SÄKER mat och jag somnar på direkten, trött som en lus!


Det var resan i snabba drag, "det som händer i bulgarien, stannar i bulgarien" och därmed försäkrar jag mig mot all utpressning på vidare info och detaljer! :D

Pussåkram

Bulgarien

Om 1 timmer är vi påväg, bilen kör från stan 13,00! 17,00 lyfter planet och vi är påväg!

Detta blir alltså sista inlägget innan resan, får väl se om jag hittar något trådlöst bredband där nere, eller möjligtvis en dator, kanske kommer det ett inlägg då :D

Väckte mie vid 10 tiden idag för att be henne hänga med på stan å köpa en väska :D Så handbagageväskan inhandlades 2h för avresa, jag är inte ett dugg stressad, till skillnad mot vad alla andra verkar tycka att jag borde vara! Jag är ju redan klar med det mesta! Sålänge pass och pengar är med så klarar man sig, och det har jag noga kollat!


Nu ska jag gå å packa in i bilen!

 ha de fint här himma!

Polisen och jag, bästa vänner?

Och Johanna hamnar i bakantskap med vår eminena polisstab i kristianstad, IGEN!

Nyhetsdygnet:
00.00 Jag lyfter irriterat på täcket, dags att gå upp och gå till jobbet, efter ca 45min sömn är jag inte särskillt utvilad!

00.20 Parkerar bilen på McDonalds parkeringen och går in och byter om på Fantasi, promenera sen vidare upp till Darins för att,

00.30 infinner mig på Darins för att lugnt och sansat börj baka bullar! Och i framtiden är det mer än tillåtet att köpa vanliga frallor, ostbullar och källarfranska, för det är dom bäst degarna att ha å göra med, händerna blir glada av beröringen! (ät helst inga frallor alls, det är ju förjävla jobbigt att baka dom!)

03.30 Blir Kalllad älskling av en äldre man runt 45, denna mannen är troligtvis gay (förhoppningsvis också)

05.30 Jag lämnar Darins för att hinna duscha och byta om på Fantasi innan... (Luktar bulle hela jag, ser ut som en treåring som bakat pepparkakor, en dusch är akut!)

06.00 Inställer mig på Ica Kvantum för inventering med fotbollslaget! (inventering måste vara straffet till alla fotbollslag, räkna perikohalv - och fruit cocktal burkar är inte spexat!)

06.23 En yngre kvinna ca 25, ringer mig från dolt nr, söker min mamma, jag ger henne nr och tackar för mig! (stackars tjej, lät onormalt nervös, tur att jag är så enormt trevlig!)

06.30  Mamma ringer, berättar att det var polisen som ringt, det har varit inbrottsförsök i min bil inatt, polisen har gripit gärningsmannen som nu sitter häktad, en anmälan kommer hemskickad till oss som vi ska fylla i och skriva på. (Jisses amalia, vill någon mig eller honney något ont? Jag blir ju rädd för fortsatt förhållande mellan mig och Honney, även om hon för mig ett par steg närmre Polisen!)

07.12 Jag ringer fantasi för att höra om dom sett något, Gunnel svarar på min fråga genom att berätta att det stått 2 polisbilar och väktare och grejjer där ute vid 4 tiden! (OMG vilken uppståndelse, nu skulle jag bra gärna vilja veta vem puckot är som försöker vålgästa Honney!)



Efter ett mycket hektiskt nyhetsdygn däckade jag stenhårt på sängen, även om jag ställt klockan missade jag mitt besök hos sjukgymnasten, vaknade vid kl 17 och käkade lite.
Fick frågan "Har du resfeber nu?" nej det kulle jag väl inte vilja påstå, tänker inte riktigt på att det är imorgn jag åker, det känns liksom som om någon ska komma och ta resan ifrån mig och säga "tyvärr, men du får inte åka!" 

nu ska jag väl packa ner typ det allra sista, så jag är redo för morgondagen!


Over and out!

RSS 2.0