Its bittersweet to hear you laugh

Jo såhär är det, det är bara några få timmar kvar nu, du behöver inte ens använda alla dina fingrar för att räkna dom, ett nytt år med nya möjligheter! Jag skulle vilja beställa ett bättre år med mer glädje och mindre saker som går åt skogen, lite lycka och gärna något som löser mitt problem med världens bästa utan att se honom gå ut ur mitt liv. Vissa är värda att kämpa för, dom är få!

Nu går det inte till sådär utan det är ödet som bestämmer vad 2010 kommer ge mig, visst kan jag styra vart jag vill att det ska ta vägen, men aldrig helt! Tacka gud för det!


Make a memory - Bon Jovi, lyssna på det! 


2009
Rap das armas
Kings of leon

Flo rida
Pitbull


All over you, all over me

Just det jag har en blogg, och numera förmodligen en blogg utan läsare men fint ska det va!

Jag är liksom glad ändå det gör inget längre faktiskt!

vad har man en blogg till, och vad skriver man i den? bra fråga detdär och jag tror det är grejen med att kunna skriva av sig massa skit och veta att det faktiskt väcker tankar och åsikter hos andra som gör det kul!

Nu är det inte så länge kvar till jul, lite mer än en vecka och känslan har faktiskt inte infunnit sig än, även om det bakas pepparkakor, klenätter och lussebullar för glatta livet, men tiden går så fort numera och det sägs ju faktiskt att tiden går fort när man har roligt, jag måste nog ha jävligt skoj då! 

Ibland vill jag mer än jag kan, det är inte fel för jag har lärt mig att det är vid dom tillfällena man når det högsta av vad man faktiskt kan! och det är ju faktiskt fullt tillräckligt, jag kan inte begära mer av någon annan och inte av mig heller för den delen!

Jag hörde en låt innan, den gick såhär
I like,
Where you sleep,
When you sleep,
Next to me.
I like,
Where you sleep,
Here.

Our lips,
Can touch.
And our cheeks,
Can brush.
Cause our lips can touch,
Here.

Where you are the one, the one,
That lies close to me.
Whispers, "Hello,
I've missed you quite terribly."
I fell in love, in love,
With you suddenly.
Now there's no place else,
I could be, but,
Here in your arms.


Nobody gets me like you

Äta kakan och ändå ha den kvar, går det verkligen? Det finns folk som lyckas på ett eller annat sätt och det är inte okej! för det är fel och man borde lära dom att det är antingen eller!

usch jag orkar faktiskt inte mer!

Och nu har jag kanelbullar i frysen, får inhandla ny saft så blire fika påriktigt! Och dessutom, jag stannar i stan ett tag till!


Puss


RSS 2.0