im throug with doubt

Jag har färgat håret, det är spännande för det är nästan vitt! :D Fint som fasen!


Vissa dagar saknar jag dig, vissa dagar är alla dagar! :)

jag är värdlens sämsta på att städa och packa själv för jag kommer ingenvart! jag flyttar imorgon och psykiskt är jag redo som fan, men annars? Najee grejer lite varsom och ingenstans att sätta allt och jaa jag vet inte allt! Någon borde se efter mig och se till att jag gör vad jag ska!


om ca 20 dagar åker jag till stockholm på en välbehövd semester, att få vara med så många andra samtidigt som man bara är med sigsjälv, få komma bort och se nå nytt, träffa underbara människor och allt detdär, jaa det behöver jag!


jag tror att det är ett år sen idag som jag gjorde ett val som har förändrat mitt liv, och ditt liv också lite kanske! det vart detdär med att sluta fundera så mycket och bara chansa!


Visst finns det dagar...

För snart ett år sen, jaa om två dagar exakt ett år sen vart det fina grejer i ödåkra! Jag gillade då och jag gillart fortfarande! tiden går fort när man har roligt säger dom, det har inte vart kul hela tiden, faktiskt knappt ens hälften av tiden, men när det var kul då jävlar var det roligt! :D


Det finns så mycket jag vill säga men det finns inte ord till det! man borde låta bli då!
Jag har köppt en longboard, jag gillart tror jag! :)

So maybe i should get a nine to five

Jaa okej, jag ger mig! nu får jag ta tag i detta.. Vet att jag lovat ett långt inlägg nu, men jag vet inte vart jag ska hitta alla ord! :D


Liksom och typ är ord som fastnar måste jag säga för jag kommer ihåg när man vart sådär fjorton och sa typ och liksom i VARJE mening, även om det inte passade så skulle man göra det "för det var liksom typ så man skulle göra för typ alla andra sa liksom så!"
MEN typ är fktiskt ett väldigt bra ord, lagom lulligt för mig! Man sa typ sådär aller man ska göra typ såhär! då kan man ha sagt lite vad man ville, bara det är liiiite i närheten av vad som sas egentligen!

Jag gillar sommar också förresten! jag vet inte riktigt vad som ska skrivas om mitt gillande av sommaren, det säger sig själv lite tycker jag! :D


Det är inte lika snyggt när man inte vill ha det längre, det är inte lika snyggt när det inte är intressant!


Jag gillar min pärla förresten, gitarren är väl det bästa köp på länge får jag säga och jag tänker inte fundera på vad för nyttiga saker jag kunde köppt för dom pengarna! Nu har jag istället köppt mig glädje, kärlek, skönhet och jaa alla bra ord i en och samma sak! fy fan vad bra!

Jag tänkte åka till bali också, men inte i regnperioden direkt så därför blire kanske bara thai eller om jag hittar nå annat spännande, men semester är jag värd!


Bra skit



Puss

RSS 2.0