Youre everything to me

Helgen i ord?

fredag började med jobb, ganska mycket å göra faktiskt, sen blev de hem å chilla tills wayne kom hem och erika kom hit, då blev det maxi för inhandling och käk, sen drog vi igång med förfesten, och innan vi tog tåget mog HBG kollade vi en exra gång på internet, jo Christian Kjellvander skulle börja spela kl 23! :)
PÅ tåget skickar vi sms med en desperat 14åring som skrivit sitt nr på tåget, använder solglasögon och flummar almänt rundor :D Väl i staden långt borta möter vi Johannes och drar vidar till The Tivoli, i kön träffar jag Walter som berättar hela sin story om att hans syster dog för ett år sen och att han inte har något kvar här, och ska flytta hem till detdär landet som jag inte kan stava till, men det ligger vid österrike och börjar på s!
När vi väl kommer in och ska köpa dricka inser vi att på det jävla sället ska man behöva visa leg varje gång man ska ha nått, vad är det liksom?

i vilke fall så får vi reda på att vi missat kjellvander, han började spela kl 21.30! Vi får a det som det är och dansa å röja bäst vi kan, tills någon släpper en stinkbomb på ena dansgolve, vad är detta liksom? :O Vi lämnar sället vid halv två, då har vi dansat klart, vi tappar erika, så jag och wayne bestämmer oss för att inta lite natta maud, subway har stängt? dåligt det också! i vilket fall har seven eleven öppet så det blir en torr macka där!

Vi märker nu att tåge inte alls går 05.50 som det står på internet (inte hbgs fel visserligen, men ändå) utan det går 07.30, aldrig i livet att vi lägger oss som en lodis på stationen i 5h, nej hotell är grejjer det, 1200:- för 7h på hotell, jaa man ska väl festa med stil? eller hur var det nu?


Nej jag gillar krisianstad, och ska verkligen sluta att klaga på denna staden, för den är faktiskt underbart bra! :D



I dreamt you like a bird
Songs left half-heard
I wanted to be around
Your back and where I'm bound

...and it's in the eyes or the air between our.
....most fires, burn out in an hour

And I want you more than need you
Cause who needs trouble ticking dear
Saved the final call
And oh so sad to hear

....and it's in the eyes or the air between our
...fire, burn out in an hour!




Kommentarer
Postat av: louise

jag älskar de där att ni tog in på hotell :)

2009-03-10 @ 22:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0